Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Constipatia, cum scapam de ea?

Recommended Posts

Buna ziua, am cca 14 sapt si de cateva zile m-am captusit cu constipatie. Care sunt efectele nocive ale constipatiei asupra fatului si cum scapam de ea?

Cine a mai trecut prin astfel de episoade v-as ruga sa imi spuneti cum ati scapat.

Mentionez ca de mic copil am suferit de constipatie.Nu ieseam afara cate o saptamana desi incercat toate metodele: lapte cu mar si rosii, compoturi si alte combinatii periculoase. Ieseam in final cu purgative.

In ultimul timp insa reglasem problema cu tigara si cafea, dar cum acum m-am lasat si de una si de alta problema a revenit.

Please help!

CP

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Constipatia e foarte frecventa in sarcina si din pacate nu prea ai ce face, medicamente nu prea ai voie sa iei. Incearca metodele naturiste si ceea ce ai prin casa: pere, prune, lapte cu miere si tarte de grau,iaurt,multe lichide, o gura mica de cafea dimineta (daca ajuta)> Si eu am fost la fel si m-am ales cu niste hemoroizi... Bebele NU e afectat de constipatia ta, el isi vede linistit de treaba.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Poze Mara si Matei

In toate farmaciile se gaseste un laxativ vegetal numit Herbolax. Nu provoaca contractii. Eu am vazut initial reclama in revistele pt mamici si mi-am intrebat medicul care a zis ca e ok folosit max o data pe sapt. constipatia ta nu il afecteaza direct pe bb dar tu te incarci cu toxine si nu cred ca e foarte sanatos.

Miha 32+

Miere sau apa plata dimineata pe stomacul gol,lapte cu miere, grau fiert cu miere,activia cu germeni de grau,fructe uscate iar daca toate astea nu au rezultat,poti incerca un laxativ cu glicerina sau Dufalac sirop-laxativ(mie astea doua din urma mi le-a recomandat dr ca nici eu nu iesisem afara de cateva zile) in cazul in care constipatia dureaza de mai mult timp si metodele de mai sus nu dau "randament" [:D] Bafta!id="purple">id="Comic Sans MS">

io[gravi] 26+ cu [baietel] Seby

Poze cununie

[foto]Poze mami si bebe

Poze Craciun,Revelion si cu burtica id="purple">

Bebe

Eu, care am o constipatie f.f.f. rebela, adica nu prea se lasa la nimic, de muuuuulti ani de zile (cam de... 35 de ani!), am rezolvat mai nou problema cu prune uscate. Eu mor de pofta lor si sufeream ca aic nu gasesc. Pina cind... am dat de ele, la punga, si destul de ieftine. Si de atunci nu ma mai opresc! Si mi s-a "rezolvat" constipatia, in sexul ca [consti] cam de 2-3 ori pe saptamina! Pentru mine e maaaare realizare!

Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Pe moment poti rezolva(tinand cont ca ai probleme de mica) cu multe fructe: mere(papa cam 1-2 kg seara iar dimineata te eliberezi), portocale(la fel), kiwwi si muuulta apa plata.

Apoi incearca sa eviti ac. problema consumand zilnic apa plata(cel putin 2,5 iarna dar pt. ca esti cu bebe la purtator cantitate tb. sa fie mai mare), consum de fructe(0,5 kg zilnic sau mai mult) si legume, supe. Evita mancarea uscata.

Fetelor multumesc din suflet.O sa-mi fac stoc de miere ca nu am in casa, prune, mere si celelalte ingridiente. Surprinzator pentru mine care nu prea reuseam cu remediile naturiste , am mancat un mar aseara si azi dim am iesit din baie victorioasa.

Multumesc, sarcini usoare si bebei sanatosi.

CP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...