Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mobilier copii

Recommended Posts

Salutare!

Am nevoie de niste pareri. Vrem sa facem un patut "la etaj" pentru fiica noastra si as vrea sa stiu daca pretul obtinut este in regula.

Deci, iata o scurta descriere: Latime: aprox. 80cm, lungime aprox. 1.50m.

Se sprijina pe 3 placi (PAL) laterale si una in spate, la inaltimea de 1 metru. In stanga va fi o bara pt. umerase (montata in adancime, deci perpendicular pe perete); va fi mascata de o bucata de PAL rosu, iar in dreapta vor fi trei polite.

In pat va urca pe o scara alcatuita din 3 trepte, cu sertare incorporate.Patul are margini ridicate destul de mult ca sa nu cada noaptea cupilu' - Doamne fereste!

Pret: 11.750.000 lei vechi. Fara saltea.

Ce parere aveti? E mult? E putin? CAm ce procent trebuie sa fie manopera? (adica daca materialele costa xxxxxxxlei, cat la suta e manopera?)

Multumiri.

gogutza [hippi], mami de 2 gogoshele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sincer, mie mi se pare mult. Ca idee, eu am dat pe un pat de dormitor cu dimensiuni destul de mari si 2 noptiere 7.000.000. Iar la Bucatarie, care ma costa 15.000.000, mi-a spus ca materialele costa in jur de 9.500.000 iar restul e manoprea - destul de mult, iti dai seama. Ideea e ca daca vrei, poti sa incerci sa negociezi cu ei, sa le spui ca ai putea sa-ti faci mai ieftin in alta parte, dar ca tu ai vrea sa lucrezi cu ei si sa-ti ofere ultimul pret. Noi asa am procedat si au mai scazut la pret ca si ei au nevoie de bani. Multa bafta!

Cristinuca

quote:Originally posted by goguta

Am gresit pretul initial: nu costa 1.750.000 lei vechi ci 11.750.000 lei.Daca ma costa 2 milioane nici nu mai deschideam guritza...il comandam imediat!!!!gogutza [hippi], mami de 2 gogoshele

id="quote">id="quote">Ei, asa mai inteleg si eu [:D].Uite, daca vrei un pret de referinta intra aici:http://www.mobexpert.ro/gallery/index1_0_0.phpAcum te uiti si tu si le compari, apoi vezi daca merita sau nu.Claudia

goguta, ce sa zic si eu caut de mult asa dar imi este frica ca nu va arata tare bine. Mie 12 mil nu mi se pare tare mult, dar vreau sa fie de calitate. Am o gramada de modele de astfel de paturi, daca vrei ti le trimit. Oana isi doreste dar nu am avut pana acum bani pentru asta si mi-e teama ca nu-i va place peste cativa ani. Fetita voastra cat are?

crisdima, imi spui si mie te rog unde anume ai dat comanda? am inteles de la tine ca ai fost multumita.

6 ani - 14 februarie 2006

Aproape fara exceptie, mobila pe comanda este mai scumpa si de calitate mai putin oi decat mobila de fabrica. costul re productie este mult mai mare si pierderile asemenea.

Eu i-am cumparat fetei mele acum o saptamana pat, sifonier cu 2 usi si dulap soldatel cu rafturi, pe sifonier e si o oglinda mare de 1,5 mt si toata afacerea m-a costat 12 milioane. Si "de firma".

Inainte de optiunea la care ne-am oprit, mai cerusem o cotatie, mobilier de mai buna calitate, cu fete de MDF (e cu 30% mai sucmp), si am obtinut pentru PAT cu structura metalica 9 milioane si inca vreo 7 milioane un dulap/sifonier de 80 cm jumate bara si jumate rafturi, patul cu structura metalica. N-am avut atatia bani, ca as fi cumparat asta. Ti-am dat acest exemplu pentru ca la modelul acesta patul era dublu, adica si cu "etaj", tot pe structura metalica. despre calitate pot spune fara concurenta (eu lucrez in domeniu si cam stiu ce se invarte pe piata).

De unde am luat noi mobila, exista un pat supraetajat, tot structura metalica, pretul pentru ambele paturi este de vreo 9 milioane. Fara saltele.

Ideea mea: daca vrei, iti dau niste nume, si mai intereseaza-te. In 11 milioane poti avea mai mult decat o bara mascata de o foaie de pal si un pat cocotat.

Doua sfaturi:

- pentru patul etajat, nu te sfatuiesc sa alegi pal, ci structura metalica. Toate paturile etajate au marjine ridicata.

- nu lasa drept sifonier o bara fixata in perete. Oricat de bun ar fi varul sau tapetul, hainele au de suferit din cauza prafului fin (din atmosfera sau de pe pereti).

Daca vrei niste idei, da-mi un PM

Au, am uitat sa te intreb - esti din Bucuresti? Varianta noastra e peste tot in tara, dar cea de-a doua, la care nu contest calitatea mult mai buna, nu prea au decat in 2 sau 3 orase mari...

Aa, si inca o idee care mie mi-a placut pentru o camera de copil - o masuta tare faina, rotunda, care dedesubt avea doua sertare ca niste cutii, numa' bune pentru jucarii de copii mici sau pentru rechizite de copii mai mari... Era putin peste 2 mil.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

quote:Originally posted by ankalaura

Aproape fara exceptie, mobila pe comanda este mai scumpa si de calitate mai putin oi decat mobila de fabrica. costul re productie este mult mai mare si pierderile asemenea.Eu i-am cumparat fetei mele acum o saptamana pat, sifonier cu 2 usi si dulap soldatel cu rafturi, pe sifonier e si o oglinda mare de 1,5 mt si toata afacerea m-a costat 12 milioane. Si "de firma".Inainte de optiunea la care ne-am oprit, mai cerusem o cotatie, mobilier de mai buna calitate, cu fete de MDF (e cu 30% mai sucmp), si am obtinut pentru PAT cu structura metalica 9 milioane si inca vreo 7 milioane un dulap/sifonier de 80 cm jumate bara si jumate rafturi, patul cu structura metalica. N-am avut atatia bani, ca as fi cumparat asta. Ti-am dat acest exemplu pentru ca la modelul acesta patul era dublu, adica si cu "etaj", tot pe structura metalica. despre calitate pot spune fara concurenta (eu lucrez in domeniu si cam stiu ce se invarte pe piata). De unde am luat noi mobila, exista un pat supraetajat, tot structura metalica, pretul pentru ambele paturi este de vreo 9 milioane. Fara saltele.Ideea mea: daca vrei, iti dau niste nume, si mai intereseaza-te. In 11 milioane poti avea mai mult decat o bara mascata de o foaie de pal si un pat cocotat. Doua sfaturi: - pentru patul etajat, nu te sfatuiesc sa alegi pal, ci structura metalica. Toate paturile etajate au marjine ridicata. - nu lasa drept sifonier o bara fixata in perete. Oricat de bun ar fi varul sau tapetul, hainele au de suferit din cauza prafului fin (din atmosfera sau de pe pereti). Daca vrei niste idei, da-mi un PMAu, am uitat sa te intreb - esti din Bucuresti? Varianta noastra e peste tot in tara, dar cea de-a doua, la care nu contest calitatea mult mai buna, nu prea au decat in 2 sau 3 orase mari... Aa, si inca o idee care mie mi-a placut pentru o camera de copil - o masuta tare faina, rotunda, care dedesubt avea doua sertare ca niste cutii, numa' bune pentru jucarii de copii mici sau pentru rechizite de copii mai mari... Era putin peste 2 mil.Anca si papusica Eliza (26.august.03)Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

id="quote">id="quote">ankalaura [dual][dual] eu vreau sa vorbesc cu tine, te rog.... nu stiu nici unde s ama duc si nici nu stiu daca ce vreau este bine.6 ani - 14 februarie 2006

si pe mine ma intereseaza subiectul, vreau sa mobilez camera micutei si sunt in pana de idei.

ankalauraid="navy">, ai ceva poze sa vedem si noi despre ce e vorba? :)

daca tot esti in domeniu, mai scrie niste idei sa ma mai inspir si io.

fetita mea are 18 luni.

multumesc

Mie mi se pare cam scump, acum nu mai stiu care sunt preturile in tara. Aici cu 200-300 de euro gasesti camera completa pentru copii(adica pat-90x200, dulap,birou si ceva etajere pentru jucarii).Separat cumperi salteaua si chestia din lemn pe care pui salteaua.Cei drept sunt din pal deci nu rezista o vesnicie, dar avnd in vedere ca e camera de copil oricum in cativa ani va trebui s-o reamenajezi.

Nu stiu cati ani are copilasul tau, dar mi se pare cam mici dimensiunile patutului(80x150).

Si eu sunt interesata de mobilier pentru copii, dar eu as vrea un pat supraetajat pentru fetite. Aveti asa ceva? Este periculos pentru cine doarme sus? Ale mele fetite au 4 ani si respectiv 1,6 ani si din vara as vrea sa le trec la pat etajat ce credeti o fi periculos, sa mai astept?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...