Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

In ap. de 2 cam. si copilul creste

Recommended Posts

Stam intr-un apartament de 2 camere, nici prea mic, nici prea mare... unul normal de bun simt. De cind s-a nascut Anisia(3.2ani) am schimbat mobilierul de dormitor astfel incit sa poata avea loc patutul si un dulapior (din acela cu masa de infasat deasupra).

Copilul creste, si ma uit ca multa vreme nu va mai putea dormi in patutul ei de bebe.

Mi-ar fi placut sa aiba camera ei, cu mobilier de copii si toate jucariile sa stea acolo... dar in realitate nu mai avem loc pe nicaieri de jucarii si jucarele peste tot! Parca nici nu-mi vine sa transform sufrageria in camera copilului..

Voi cei ce va gasiti sau v-ati gasit in conditii similare cum ati rezolvat situatia? Si sa nu-mi ma sfatuiti sa ma mut, sa-mi fac casa ... ca in momentul asta chiar nu se poate!

Dana & Anisia [ispita]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca singura rezolvare va fi sa-i amenajezi Anisiei "camera copilului", asa cum ai descris-o, in dormitor. Iar voi, parintii, sa va mutati, cu pat cu tot (mai precis cu o canapea extensibila), in living. Dulapurile de haine, undeva pe hol.

Poti sa mai amini schimbarea pina ea se apropie de virsta scolii, ca acuma va fi cam greu sa o convingi sa doarma singura in camera si sa se joace altundeva decit in picioarele voastre [:D].

Cu jucariile prin tot locul, aici ma depaseste problema. Caut si eu o solutie....

see detailsid="teal">

Singura rezolvare este sa renuntati la patul de dormitor,patut,sa amenajati camera copilului cu o canapea birou,dulapiorul ei cu hainute,si toate jucariile.Si noi dormim in sufragerie pe coltar,iar micuta(3,2ani)in camera ei.Ea le aduna jucarelele,le imprastie dar este la ea in camera.

Indra, in aceeasi situatie ne aflam si noi. Exact cum a spus si Iileana, am amanat sa facem camera copilului pana in toamna aceasta, cand el a inceput scoala si avea nevoie de coltul lui de studiu si de intimitatea lui. I-am amenajat camera conform varstei, iar noi am ramas in sufragerie. Am luat o canapea extensibila si gata. Nu ne prea convine, dar nu avem ce face. Bafta noastra este ca avem doua balcoane, iar pe unul (care este marisor), dupa ce l-am inchis, izolat, i-am tras incalzire, l-am amenajat ca pe un mic birou, ca sa aiba si sotul meu un colt de lucru (ca eu n-am nevoie, am bucataria [hot]). Daca aveam si noi o matusa bogata, am fi intrezarit in viitorul apropiat si un apartament cu 3 camere...nu spun o casa sau o viluta[:D].

Claudia

quote:Initial creeata de Indra

Stam intr-un apartament de 2 camere, nici prea mic, nici prea mare... unul normal de bun simt. De cind s-a nascut Anisia(3.2ani) am schimbat mobilierul de dormitor astfel incit sa poata avea loc patutul si un dulapior (din acela cu masa de infasat deasupra). Copilul creste, si ma uit ca multa vreme nu va mai putea dormi in patutul ei de bebe. Mi-ar fi placut sa aiba camera ei, cu mobilier de copii si toate jucariile sa stea acolo... dar in realitate nu mai avem loc pe nicaieri de jucarii si jucarele peste tot! Parca nici nu-mi vine sa transform sufrageria in camera copilului..Voi cei ce va gasiti sau v-ati gasit in conditii similare cum ati rezolvat situatia? Si sa nu-mi ma sfatuiti sa ma mut, sa-mi fac casa ... ca in momentul asta chiar nu se poate!Dana & Anisia [ispita]

id="quote">id="quote">buna, nu stiu ce sa zic, eu am fost in situatia de a alege intre ap cu 2 camere in zona normala si 3 cam intr-o zona mai ... vorbita. am ales bineinteles ap cu 3 camere ( pentru ca nu ma gandeam decat la copilul ce va urma peste vreo 3 ani [;)] )Acum tu esti suparata ca ti-ar fi placut sa aiba camera ei, dar uite iti spun ca lor nu le place intotdeauna sa stea in camera lor, si singuri nu pentru mult timp. Bucura-te ca astfel nu ai inca de dat cu aspiratorul intr-o camera in plus, de spalat geamuri, perdele, etc....6 ani - 14 februarie 2006

quote:Originally posted by CristinaT
quote:Initial creeata de Indra

Stam intr-un apartament de 2 camere, nici prea mic, nici prea mare... unul normal de bun simt. De cind s-a nascut Anisia(3.2ani) am schimbat mobilierul de dormitor astfel incit sa poata avea loc patutul si un dulapior (din acela cu masa de infasat deasupra). Copilul creste, si ma uit ca multa vreme nu va mai putea dormi in patutul ei de bebe. Mi-ar fi placut sa aiba camera ei, cu mobilier de copii si toate jucariile sa stea acolo... dar in realitate nu mai avem loc pe nicaieri de jucarii si jucarele peste tot! Parca nici nu-mi vine sa transform sufrageria in camera copilului..Voi cei ce va gasiti sau v-ati gasit in conditii similare cum ati rezolvat situatia? Si sa nu-mi ma sfatuiti sa ma mut, sa-mi fac casa ... ca in momentul asta chiar nu se poate!Dana & Anisia [ispita]

id="quote">id="quote">buna, nu stiu ce sa zic, eu am fost in situatia de a alege intre ap cu 2 camere in zona normala si 3 cam intr-o zona mai ... vorbita. am ales bineinteles ap cu 3 camere ( pentru ca nu ma gandeam decat la copilul ce va urma peste vreo 3 ani [;)] )Acum tu esti suparata ca ti-ar fi placut sa aiba camera ei, dar uite iti spun ca lor nu le place intotdeauna sa stea in camera lor, iar ei singuri nu stau pentru mult timp. Bucura-te ca astfel nu ai inca de dat cu aspiratorul intr-o camera in plus, de spalat geamuri, perdele, etc....Fa un schimb de locuita intr-o zona mai ieftina. Sau poate poti face un schimb cu mama sa o muti de la 3 la 2, daca se poate.6 ani - 14 februarie 2006
id="quote">id="quote">6 ani - 14 februarie 2006

Indra si noi suntem in aceasi situatie, dar Alexis e ceva mai mic: 1,2 ani. Toata casa e usor intoarsa pe dos: patutul lui e in sufragerie, dar el doarme cu mine in dormitor, tata-su ramanand in sufragerie pe o canapea neextensibila, pt ca n-am gandit problema![bang][bang][bang]

Ne gandeam sa mutam bucataria in holul de la intrare si sa-i facem camera lui in bucatarie. Cred insa ca amenajarea (mutat aragaz, proiect gaze, chiuveta, masina de spalat, dat jos faianta, schimat calorifer) costa doar cu ceva mai putin decat un eventual schimb la 3 camere.

Grea decizie. Din Pacate nici una din matusile mele nu se numeste Tamara!!![:D]

Nu stiu. Citesc si eu pe aici, ne mai sfatuim, mai invatam una de la cealalta...

Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

Si noi stam tot in 2 camere. Cand ne-am mutat aici nu aveam copil, dar stiam ca va veni la un moment dat, sigur inaintea unui apartament mai mare.[:D] Asa ca am cedat tentatiei de a tranti in dormitor un pat pe mijloc matrimonial, chiar l-am lasat chiar nemobilat, pana la venirea pe lume a lui Cristi. Acum are acolo patutul lui, dulapiorul, toate lucrusoarele lui si un pat de o pers. ptr mami si in care doarme tot el. alaturi de mine, de multe ori. Iar sotul, bine merci, se lafaie in canapeaua extensibila din sufragerie, unde sper sa revin si eu cat mai curand.[;)]

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Ce sa va spun ca si noi suntem in aceeasi situatrie, numai ca noi avem....3 copii. De cand s-a nascut primul am tot mutat mobila prin casa, din sufragerie in dormitor, din dormitor in sufragerie si tot asa, in toate felurile posibile. Inca n-am gasit solutia ideala. Nici nu mai vreau sa incerc. Marea mea dorinta pe anul asta e sa ne mutam la 4 camere sau la o casuta. Nu stiu daca e realizabila, dar imi doresc cu ardoare. Nu am decat asta in minte. Acum dorm cei mari in sufragerie, avem doua canapele extensibile - iar noi cu cel mic in dormitor.

De jucarii, ce sa mai vorbesc, ca avem si in oala cu ciorba[bang]

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...