Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dieta in sarcina...

Recommended Posts

Mamicutelor, stiti care ar fi maximum de dieta pe care ar putea s-o tina o graviduta? Cam care ar fi alimentele care ar putea sa fie excluse? Painea, fainoasele, dulciurile? Nu as vrea sa iau cand voi fi gravida mai mult de 15 kg.

Ar fi o problema daca am tinut dieta inainte de a ramane insarcinata? (fara paine, grasimi, dulciuri + fitness)

Ioana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu e problema daca nu ai mancat multe fainoase si dulciuri, dar sa fi mancat lactate si proteine...

In privinta dietei in sarcina, ma necajeste putin atitudinea ta...va veni un bebe pe lume si va avea nevoie de o mamica preocupata de existenta lui, nu de diete sau de cantariri frecvente si stresante...Iar daca vei alapta si vei iesi regulat afara cu el( sau ea), nici nu vei stii cum ai pierdut kg-mele..

Exemplul meu: la prima sarcina am avut 19 kg in plus, au ramas 9 dupa nastere si spitalizarea de 5 zile, iar du[pa 4 luni mai aveam 3 in plus...

Sarcina 2( actuala): mananc tot ce e sanatos pt bebe( inclusiv fainoase , mai putin dulce ca nu pot) si....avem 19 saptamani si unkg inplus....

Ma gandeam, asa, ca idee, ca m-ar durea sa stiu ca e deficitar bebele meu pt ca eu nu vreau sa mananc fainoase sau dulcirui...lasa corpul sa-ti spuna ce vrea...

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...