pisi-pis Publicat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2006 Am auzit ca din cauza frigului ar fi inghetat Marea Neagra langa mal. Am primit si fotografii, sunt fantastice, le gasiti aici Cum e vremea acasa? [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 da, a inghetat....e frig de tot - azi a fost maxima de -8 grade, ieri -12, luni de -15. noaptea ajunge la -22 - cu vantul....la -30. nu ca ar fi prima data, dar de data asta este mai mediatizat. gheatza e pana la zona digurilor exterioare de protectie, cam 20-25 de metri. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AC Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 Pozele sunt superbe.... dar frigul brrrrrrrrrr! Andreea si galusca [fetita] si brotacelul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 Tocmai am vorbit cu mama si la fel mi-a zis ca marea a inghetat..nu as vrea sa fiu acolo..parca e prea frig Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 nu vad eu bine sau a inghetat in forma de valuri? cum e asta de exemplu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ankelya/detail?.dir=/a64a&.dnm=4b1dscd.jpg&.src=ph Oana_B [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoichitescu cristina Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Este superb! Eu am locuit citiva ani buni in Mangalia si chiar in Constanta am prins citeva ierni. S-a mai intimplat sa inghete Marea Neagra, nu ar fi prima data. Eu am mai vazut dar nu pe distanta asa mare. Ma intreb insa este chiar atit de inghetata incit poti pasi in siguranta? Nu poate crapa ? Stratul de gheata este atit de gros ? Frigul pe litoral este accentuat si de vint. Cind am vazut imaginile mi-am amintit de filmul "The Day after Tomorrow" .... csth Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelianeli Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 a inghetat intr-adevar in forma valurilor care se sparg de mal,privelistea este absolut superba in portul tomis insa vazuta din masina brrrrrrrr pupici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brendamitran Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Cum putem salva si noi pozele alea? Ca-s de bagat in arhiva...... Poti sa ni le trimiti pe mail? BRENDA "Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran) http://community.webshots.com/user/brendamitran Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Superbe pozele! Pe aici e f frig. Cum e in Portugalia? Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Brenda, Da click dreapta pe poza si alege "Save picture as"; apoi alege locul unde vrei sa iti fie salvata si gata. Eu le-am putut salva fara probleme. Numai bine! "Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt." -William Shakespeare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.