gabriela_tutuianu Publicat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2006 bunaid="red">id="size6"> eu am un par cret superb.spun unii- pentru ca eu il vreau DREPT.merg la coafor o data pe saptamana.id="size3">id="blue"> voi cum il aveti? sau cum va place sa il tineti?id="size5">id="teal"> "niciodata nu e prea tarziu?id="red">id="size5"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana-Maria21 Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 Deci esti una dintre fericitele cu par cret?Cat de mult mi-ar place si mie sa am parul macar ondulat nu mai zic cret[:D]Din pacate eu il am rar si drept dar am o tunsoare marfa care ma face sa-l mai iubesc din cand in cand Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 E cret!!!!!!!!!!!!!Si mult!!!!!!!!!!!!!!!Si il urasc!!!!!!!!!!!!!!!![xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(] Trenuie sa il indrept la fiecare spalare.Umblu cu placa legata de gat.La coafor sunt abonata.Fug de ploaie ca dracu de tamaie,am mereu in masina o palariuta sau un sal,asta in caz ca ploua.Fac numai dusuri rapide si asta cu casca de dus pe cap. Repet,il uresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![alcool][alcool][alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa si mami Postat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 25, 2006 al meu e dreptttt. si ce mult as vrea sa fie ondulat/cret! nu sta de nici o culoare, la nici o tunsoare. ce aveti cu frumusete de cirlionti? ALEXA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allure Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 quote:Originally posted by anelizeE cret!!!!!!!!!!!!!Si mult!!!!!!!!!!!!!!!Si il urasc!!!!!!!!!!!!!!!![xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(][xx(]Trenuie sa il indrept la fiecare spalare.Umblu cu placa legata de gat.La coafor sunt abonata.Fug de ploaie ca dracu de tamaie,am mereu in masina o palariuta sau un sal,asta in caz ca ploua.Fac numai dusuri rapide si asta cu casca de dus pe cap.Repet,il uresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![alcool][alcool][alcool]id="quote">id="quote">Daca esti nemultumita de desimea parului tau, de ce nu-i ceri coafezei sa ti-l "fileze" puternic?Si parul meu este des si cu tendinte vagi de ondulare insa am o gagicuta care mi-l tunde de-asa maniera ca mi-l reduce la jumate de volum si se aseaza beton. Inainte statea ca o capita de fan...cind faceam baie nu puteam sa-l descurc cind ma samponeam si imi pica cite o mina de par la o baie...Acum nu mai pica, e mai sanatos si mai usor de coafat. [vampa]**************************************************************Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodora35 Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 oare de ce noi cele care avem parul drept il vrem cret iar cele care il au cret il vor drept.mie mi-ar fi placut sa il am cret,sotul meu il are ondulat fetita noastra il are drept si ea il vrea ondulat iar mie imi pare rau ca nu seamana cu taica-su la par.ferice de cele care il au cret. nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodraghici Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Bravo teodora. Si noi suntem la fel, eu il am drept, sotul cret si acum ma rog ca si al fetitei sa fie cret, sau macar putin ondulat. Eu sunt distrusa, dupa fiecare dush tre sa-mi pun 1 kil de spuma si fixativ, sa-l usuc cu peria sa am putin volum...samd e un chin....asa ca sa fim m,ultumite de cum suntem. Teo si BB Fulvia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Asa-s femeile, mereu nemultumite... cele care au par drept, il vor ondulat si invers. Zau daca inteleg de ce ! Personal, am parul lung, pana la fundulet... si drept ! Si... cu tendinte de ondulare, dimineata...asa, usor ciufulit... Daca l-as ondula ? Pentru nimic in lume. L-am avut o data, acum multi ani... am fost la o nunta si l-am vrut doar putin ondulat, doar pt o seara. Deh, copil mic si prost, habar n-am avut ce face tanti aia... si mi-a trantit un permanent de oile erau mici copii pe langa mine. Si aveam parul la fel de lung ca acum... cand mi-a dat casca jos, era pana la nivelul urechilor. [afro] 1 an mi-a luat sa incerc sa-l refac... si intr0un final, l-am tuns. Scurt ! Si am cu 10 randuri de lacrimi... l-am lasat iar sa creasca si acum e admirat de toata lumea. Parerea mea: lasati-l natural si alegeti-va o tunsoare care sa va avantajeze. Raza de soare Il iubesc pe cel mai bun ! ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deanny Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Fetelor, eu il am drept (exagerat de drept ) si-mi place asa. Mai demult il mai intorceam cu peria sa fie un pic intors la varfuri, dar de cand m-am tuns in scari (filat) sta foarte bine. Intr-adevar, cateodata mi-as dori mai mult volum, dar nu sa fie cret. Deanny Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 si eu sunt creata cu par lung, si umblu cu placa de gat, vorba anelizei. DA' VOUA ASTEA CARE SUFERITI CA MINE, VA STA INTINS, ADICA INTINS-INTINS SI LINS-LINS SI NU SE UMFLA????, ca eu cand vin de la coafor stau cu capul tzeapan si nu-l ating, nu-l misc, mi-e groza sa fac dus,ca daca l-am prins in coadada, GATA, sunt capetele ridicate[q][q]si nu tineee[q][q] cristina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.