galinarodica Publicat Ianuarie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 25, 2006 Gravidutele ,foste colege: [gravi]lunii august 2005 este: Catrinel 17-cap.49 [gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt: CamiM-cap.58 Virgi-cap.61 Shoricutza-cap.62 [gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt: Iube 2001-cap.83 Alexia27-cap.83 [gravi]lunii decembrie 2005 este: Martha78 - cap. 97 [gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt: floricika - cap. 98 anangel_lexi-cap.98 ionica -cap.99 Acum urmam noi , celelalte[grup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simonette Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Rodiid="red">, sa dea Dumnezeu sa ai mana buna si sa avem multe, multe[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi] la cap. asta! Bafta tuturor!!! Simonettu, care va iubeste mult!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana mica Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Multumesc de incurajari. Sper sa nu ma fi grabit cu testarea, dar in cazul meu, cu CM neregulat in ultimele luni, ar fi trebuit sa mai astept ceva, si imi este teama ca nu incep tratamentul in timp util. Ori, daca s-a produs ovulatie luna asta, s-a intamplat in jurul zilei 14, asa incat maine sau poimaine ar trebui sa imi vina CM (sau nu!). M-am programat la 12.30 la test de sange; maine voi avea rezultatul. Ce-o fi, o fi. Ma tot uit la test, si dintr-un anume unghi se vede destul de clar a doua liniuta. In lunile inainte sa raman insarcinata anul trecut, nu am avut nici un test pozitiv care sa fie ulterior infirmat de analiza de sange. Apoi, in luna cu pricina, am facut un test(tot Femina, ca si acum) in ziua 29, si s-a pozitivat din primele 5 minute dar linia era inca foarte pala. Mielutzica, tu ce marca de test ai facut acum 2 luni? Adriana Pozici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Buna dimineatza!!!! sunt mai bine...nu bine...da sper sa imi revin... Adrianaid="red"> io tin pumnii sa fiiii olteanca Gabitza "Nimic nu-i imposibil!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aventura Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Fetelor nu v-am scris ca am fost foarte foarte trista!!!!! In ziua a 10-a testul meu de sange a iesit 0.0!!!!!1 Nici macar 0.1 :((( L-am sunat pe Dr. meu Tutunaru si mi-a mai dat ceva sperante mi-a spus ca poate sa fie sarcina inca tanara si poate sa iasa 0.0.. Dar eu nu-l cred, ce naiba, ar fi trebuit sa iasa macar acolo ceva, nu? Cel mai tare ma intristeaza ca luna aceasta am facut stimulare (a 2-a luna de stimulare), am avut 4 foliculi mari (2 pe st., 2 pe dr.), s-au spart mai multi, am avut ovulatie monitorizata la echo, endometru 11,4, am prestat in ziua respectiva, inainte si dupa, sotul are spermograma ok si totusi nu am ramas!! Pai ma intreb daca natural (desi am ovulatie in fiecare luna) fara monitorizare am vreo sansa sa raman!!!!! Mai are cineva experienta cu test de sange 0 in ziua a 10-a (de la ovulatie) si apoi pozitiv sau au auzit cineva?? Sunt disperata!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aventura Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Adriana mica, te pup tare si io iti tin pumnii stransi tare de tot!! Sa dea Domnul sa fii [gravi][gravi][gravi] Vezi daca nu poti sa platesti cu taxa de urgenta sa-ti iei rezultatul astazi, eu asa am facut ieri.. Tin pumnii stransi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 aventuraid="red"> io.. olteanca Gabitza "Nimic nu-i imposibil!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aventura Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Liana si io te [pup]de 2 ori! Asta e, acum ce-ar mai trebui sa fac teoretic? Analize? Inseminare? Laparo? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana mica Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Aventura, imi pare rau! Dar poate T. stie el ce stie, cand iti mai da o speranta. Tu ai facut test de sange in ziua 10 DPO la recomandarea lui? Poate ca totusi este prea devreme. Eu sunt in ziua 12-13 DPO(data cea mai probabila, caci nu am facut monitorizare). Nu stiu daca pot plati taxa de urgenta, intrucat am card platit de firma; oricum maine imi dau rezultatul. Multumesc mult pentru sustinere! Adriana Pozici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aventura Postat Ianuarie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 26, 2006 Adriana, am facut testul 10 zile DPO la initiativa mea, ca m-a mancat undeva, nu mai aveam rabdare dar si pt. ca am tot citit pe site-uri ca e posibila diagnosticarea inca din ziua a 10-a DPO.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.