Kittycat Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Si printesa mea de la 3 saptamani pana la 4 luni jumate dormea snur noaptea, chiar 8-9 ore. Pe urma a reinceput sa se trezeasca. Uneori mai des, mai ales in perioadele de eruptie a maselelor sau cand e racita, alteori doar o data, rar niciodata. Asta e, dureaza pana sa-si faca un program fix de somn. Nu-i usor dar n-avem ce face. Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
daniella4 Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Gagalicea mea pana pe la 6 luni solicita mese dese si noaptea, in plus aveam si colici asa ca aveam un program!!! Lucrurile s0au mai aranjat cu varsta. Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
zapacila Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Sunteti norocoase , al meu bebe mananca la fiecare 2 1/2 -3 ore pe zi si noaptea tot la fel, nu adoarme imediat, urla si tot asa. Eu nici macar nu am avut parte de asa presupusa odihna pana acum, la mine e hell cateodata Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sirimie Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Isi face/modifica singura programul, pe masura ce creste. Si Vladut se trezea la 5 dimineata cind era mai mic. Acum se trezeste pe la 8 - 8:30 Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Bic Postat Ianuarie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Olivia si celorlalte mamici merci de info. Azi-noapte si-a revenit si a dormit snur de le 11 p.m. la 8 a.m. Sa vedem daca trezitul noaptea a fost doar o faza.... Sirimie, asemenea! [copil] Smaranda, 03.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.