Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce sampon folositi ?

Recommended Posts

Tocmai mi se temina samponul si sunt...disperata. Nu stiu ce sa folosesc. Acum inca mai am dintr-un sampon cumparat de la Paris, este special pentru par saten si da si volum.

Nu mai imi vine sa cumpar sampoanele aceste de pe piata caci simt ca nu au nici un folos desi reclamele le fac atat de atragatoare.

Eu am parul spre gras (il spal de 2-3 ori pe saptamana) si vreau neaparat un sapon ce da si volum. M-am tot uitat pe rafturi poate poate..dar [xx(]

Voi ce sampoane folositi...poate ma ajutat sa gasesc unul bun pentru parul meu.

[grup]

Nunta noastra

Nasi de cununie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu folosesc, prin rotatie ( cand se termina tubul ): Dove, Palmolive ( cu miere si grau ), Pantene. Toate pentru par normal.

Nu ma mai iau dupa reclame, sa iau sa incerc, pt ca de la Head & Sholders fac matreata ( si am mai auzit de cazuri care nu au, se spala cu WG si se trezesc cu albeata-n par ), de la Wash & Go mi se incurca parul...

Merg pe cele de mai sus, care imi plac foarte mult.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

eu elseve pt par vopsit si unul de la avon .. advanced tecniques (daca tin eu bine minte)..oricum 3 in 1.

de ambele sunt f multumita.

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Eu nu mai folosesc sampoane "cosmetice" doar medicinale .. si acum m'am axat pe Favisan .. sunt la al treilea tub de Sampon crema pentru cresterea parului , asa se numeste e bun si l'am recomandat tuturor fetelor carora le cade parul .. au si varianta pentru par gras , nush cat de buna e ca nu am incercat'o ..oricum pentru mine, sincer e o performanta sa iau acelasi sampon de 3 ori la rand ca pana acum le skimbam ca pe sosete.

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

nu e vorba ca imi creste ca in povesti cu viteza luminii (sa tai dimineatza ce creste peste noapte[:D] asa cum mi'as dori hihihi), insa nu mai cade in cantitatzile industriale in care cadea pana acum .. plus ca .. ce ma fericeste teribil e ca pentru prima data am si yo "puiutzi de par in cap", fire de par micutze. Nu contest ca pana acum nu se regenera parul, e normal..insa e prima oara cand vad si eu chestia asta in capul meu ..

Eu il reomand din toata inima , insa trebuie folosit minim o luna pana sa dea rezultate.. cel despre care vorbesc eu da volum si luciu parului insa il cam incalceste .. poate si pentru ca ingredintele sunt f. naturale , fara sa aiba methyl parabeni si toate chestiile ciudate pe care le gasim intr'un produs cosmetic ..

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...