Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

recomandare medic urolog in Bucuresti

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Blue Angelid="purple">!

Intre urolog si androlog sa tot fie ceva diferenta...[:D]

Uite un medic bun: prof. Petrisor Geavlete. Te rog sa dai tu cautare dupa numele dumnealui pt ca nu am la serviciu telefonul sau o adresa care sa-ti fie utila. In orice caz, il gasesti si la o clinica privata (Romav sau cam asa ceva), consultatia m-a costat pe mine 500.000 lei in 2004 (asta ca sa-si faca idee prietena ta)dar a fost singurul doctor care m-a ascultat cu atentie si abia dupa ceea mi-a dat un tratament care m-a salvat dupa multe luni de chin.

Este si un om optimist si iti da incredere.

Ulterior, am continuat cu tratamente naturiste, care sunt foarte eficiente in afectiunile urinare.

Silvana [iepu]

Distribuie pe alte site-uri

BLUE ANGEL, pe mine m-au tratat medicii MANU ( sot si sotie ) de la Fundeni. Am avut niste pietre la rinichi acum vreo doi ani si ei m-au salvat de la cutit... Am facut sedinte cu ultrasunete, mi-au faramat pietrele care am putut ulterior sa le elimin. Sunt atenti, profesionisti... Toata stima!!! Nu mai am nr. de telefon, dar daca te intereseaza poate reusesc si te ajut cu placere.

[flo]

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

blue angelid="red">: cine are nevoie de urolog? prietena sau sotul ei? Ca oricum de androlog doar el ar trebui sa aiba nevoie, deoarece andrologia este stinta care studiaza formarea spermatozoizilor, asa stiam eu cat de cat. Un urolog bun pt. barbati iti pot recomanda (cu tot cu tel. mobil), dar spune-mi mai intai daca de asa ceva are nevoie. [pup]

Tabitha

Si maine e o zi

BlueAngel,

Ti-l recomand pe dr. Nicolae Calomfirescu - un doctor care are rabdare sa asculte, sa-ti explice, sa stea de vorba. Il gasesti atat la spitalul de urgenta MAI Dimitrie Gerota (http://www.gerota.org/Spitalul%20de%20Urgenta%20MAI-sectii.pdf) , cat si la clinica Uroandromed, pe Mihai Bravu - 642.75.72 / 252.65.53 (aceasta-i numarul pe care l-am gasit pe internet, din pacate nu am la mine carnetul meu; consultatia aici este 80 RON, da' merita, zice sotul meu, care a fost foarte incantat).

Multa sanatate!

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...