Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

" nu imi place asta..."

Recommended Posts

Fetelor simt ca o iau razna si cu o alta problema! Sotiorul meu nu mananca decat produse greu digerabile, cu e-uri,grase etc. CE e mai rau intre alimente aia ii place:carnati prajiti,cartofi prajiti, conserve de fasole(ca fasolea facuta de mine nu o mananca, zice ca nu e ca aia de cumparat! Normal ca nu, ca e mai buna!), din ciorba nu mananca decat zeama sau zarzavaturile, carne de pui si vita cat mai rar, pasari de curte niciodata, tocanuri nici atat, orez,mazare etc..sa nu vada! Mancarea de la fastfood e preferata lui! Simt ca o iau razna! Iar mancarea pe care o fac eu este super buna, diversificata si mai putin traditionala! Asta o stiu si eu si o stiu si apropiatii!

Ce sa ma fac?

Ca pe fripturi nu ne tine buzunarul sa o zinem de 2 ori pe zi si, in plus nici nu pot sa mananc atata carne!

Cumpar rosii si se strica in frigider, gainile de la tara le fac cadou apropiatilor, laptele il arunc, oua prajite niciodata, rareori in omleta...

Of of Doamne, daca va fi si fi-miu asa "scarnav" o voi lua in jos, asa usurel, pe Dambovita!!!!!

http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Du-l la analize sa vada cat are colesterolul si dupa aia singur intra la dieta:))

Asa era fratele meu. Cred ca mai sanatos era sa manance junk food decat ce manca el. A tras pretena lui de el ani sa-l faca sa manance mai sanatos si in final a reusit sa-l tarasca la analize. Colesterol: 600. Nici n-am stiut ca exista o valoare asa mare. In familia noastra e genetic, eu mananc supersanatos si il am 300. Ei, si ca sa nu deviez, fratemiu s-a speriat si de atunci si-a schimbat modul de alimentatie la 180 grade, nu tu prajeala, nu cola, nu cartofi prajiti, nu grasime, carne doar fiarta sau gratar. Si-a scazut colesterolul si a si slabit.

Incearca cu analizele:))

Oana_B

[foto]

Daca spui ca tu gatesti bine iar el nu si nu, cred ca ar trebui sa-l duci la analize, vorba Oanei!

..da' ce te faci daca-i ies super bune, mai sunt si oameni cu metabolism beton[:D][:D] ???!!!

..nu interpreta, eu ii doresc din toata inima sa sa aiba analize perfecte si tie la fel.

Nu cumva el are grupa O si tu A2? Cei cu O sunt supercarnivori, in timp ce ceilalti mai putin. Si e foarte posibil ca obiceiurile alimentare sa le mosteneasca din familie

Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

..da' ce te faci daca-i ies super bune, mai sunt si oameni cu metabolism beton ???!!![:D]

Asta voiam shi io sa zic, al meu consort maninca numa kestii cu multe E-uri, grasimi, cit mai mult shi cit mai bine [:D], are 2m shi cre ca a ajuns la 115 kile, daaar analizele i-au ieshit super bune, n-are nici o problema cu cc colesterolu, zaharul- baga tone de dulciuri, absolut nika!! Pe linga asta, are shi-un stomac de strutz, poa sa bage de toate, n-are nici pe naiba!

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Oana, pe el nu-l doare, da ma doare pe mine cin vad cit baga-n el, shi burta creshte! La noi e haios, ca el poa sa bage orice shi n-are probleme de sanatate, numa de ingrashat, iar io nu pun nika pe mine, da am stomacu sensibil rau [:-)))][:-)))]

[*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]

decembrie

degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

quote:Originally posted by iren

Oana, pe el nu-l doare, da ma doare pe mine cin vad cit baga-n el, shi burta creshte! La noi e haios, ca el poa sa bage orice shi n-are probleme de sanatate, numa de ingrashat, iar io nu pun nika pe mine, da am stomacu sensibil rau [:-)))][:-)))][*]Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia turboid="purple">[majoreta][*]decembriedegetzeii Pai d-aia nu te ingrasi!Vezi..tot raul cu binele lui!!!In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

id="quote">id="quote">Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

si eu is moarta dupa mancarea fast-food si ciocolata [pofta]

deocamdata am noroc mare ca nu ma ingrash, dar incerc sa nici nu mananc toata ziua mancare nesanatoasa [huta]

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...