Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

icre taiate

pako

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sunt salvate!!!

am pus intr-un castron o lingura de gris fiert cu putina zeama de lamaie...am inceput sa amestes si treptat am pus cate un vf.(la inceput) din compozitia de icre taiate....

...acum mananc icre in fatza voastra....[pofta]

multumesc

Felicia

Distribuie pe alte site-uri

Ce bine ca stiu un remediu eficient ! De Revelion am taiat doua randuri de icre in aceeasi zi si icre tot n-am mancat. Am incercat toate cele ce stiam eu si prietenele mele in materie de reparat si nu s-au dres de fel. Am sa incerc si asta daca va fi cazul vreodata.

Si eu am taiat icrele de Revelion (normal ca doar aveam musafiri[batcap]) si am incercat tot ce stiam: lamaie, apa rece, ....Nimic nu a mers. Deja ma pregateam sa le arunc cand mama mi-a dat o idee: sa iau un galbenus de la un ou crud si sa incep sa il frec ca la maioneza adaugand icrele taiate, putin cate putin. Sa va spun ca mi-a iesit o frumusete de salata de icre?!

nunta2006

briza_mariiid="red">

ziua nuntii

Remediul meu,care n-a dat gres niciodata,este apa minerala.Scoti putine icre taiate intr-un alt castron,adaugi un strop de apa minerala si le amesteci.Dupa aia adaugi restul de icre taiate putin cate putin.Cand ai terminat cu ele continui cu ulei si lamaie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...