tyaa Publicat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 27, 2006 Fetita mea are pielea f uscat pe obrajori , mai nou si pe corp. Lichide bea suficient. Cam 100 - 150 ml apa, asta pe langa supa sau lapte. Pe obrajori ii pun nivea baby, dar pare sa nu aiba efect. Mai are si cate o pata rosie, de fapt nu f rosie care la suprafata e aspra. Acum are una pe gat si una pe picior. Astea dispar f greu. Petele astea abea daca se vad. Pe corp nu i-am dat niciodata cu ulei sau crema. Ce crema ar fi mai buna si pt fata si pt corp? Care sa hidrateze bine sau ceva mai grasa? Voi ce folositi? tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalinad Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 sa nu fie cumva dermatita atopica... seamana, ca si aspect al pielii cu ce spui! madalina serban Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Si mie imi pare dermatita atopica. Sunt toate simptomele. Fiica-mea are la fel (sunt multi copii care au, exista subiecte pe tema asta, da-i o cautare) si pentru pielea de pe corp dr. mi-a recomandat vaselina pura (de la farmacie) de dat imediat dupa baie. Mai exista din gama Trixera creme foarte bune dar sunt si foarte scumpe. De asemenea pentru dermatita atopica propriu-zis mi-a recomandat Elidel. Oricum, trebuie sa o vada doctorul. Multa sanatate!id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]24 saptamani si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue"> poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyaa Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Am fost cu ea la medic acum cateva luni, avea pe barbita. Abea se vedeau, a zambit ca si cum am mers ptt asa putin la medic si mi-a zis sa ii dau cu pivalat de flumetazon. Parca asa ii zice. Nu cred ca stie ce e aia dermatita atopica. Multumesc tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyaa Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 De la ce apare aceasta dermatita? E periculoasa? Cum am spus nu are decat doua pete mici, una pe picior si una pe gat. In reste doar pielea uscata, mai ales pe obrajori. Sa nu imi spuneti sa schimb pediatrul ca nu sunt decat doi in oras, cabinetele unul langa celalalt, singura solutie ar fi sa mergem la Tg Mures. Cu frigurile astea nu stiu cand vom putea, pana atunci...nu stiu ce as putea face. Sa nu o tratez degeaba pt dermatita. Ma intereseaza cremele care nu dauneaza in nici un fel. Nu stiu....... tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Vaselina pura nu e deloc periculoasa si nu face decat sa ajute pielea la hidratare, nu "vindeca" nimic. Totusi, nu are efect decat data imediat dupa baie, in primele 3-4 minute, cand porii sunt inca deschisi. Dermatita atopica este pe fond alergic mostenit, nu ai ce sa faci mare lucru, va aparea in diferite momente toata viata, eventual, in forme mai mult sau mai putin usoare daca organismul este solicitat. Oricum manifestarile ei sunt mai frecvente in copilaria mica. Cel mai bine este sa nu o tratezi dupa ureche pana nu ajungi la un dermatolog cu bebe si sa nu-ti faci prea multe griji pana atunci. Pentru pielea uscata foloseste vaselina cum ziceam mai devreme. Ea se poate asocia si cu alte manifestari alergice respiratorii, viroze mai dese , este important sa nu faceti excese de antibiotice cum e moda in Romania ci sa tratati mai mult cu simptomatice si antialergice (gen inhalatoare, etc). Multa sanatate!id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]24 saptamani si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue"> poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyaa Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Multumesc Lui Dumnezeu, nu am avut probleme cu virozele. Ultima a fost asta vara-toamna dar era o infectie urinara de fapt. Antibiotic a luat doar atunci..cedax. In rest nici un fel de antibiotic. Antitermice cand a facut febra. Inaioana multumesc mult pt informatii. Si eu se intampla sa mai am asemenea pete. Daca nu e prea frig iesim si mergem la farmacie sa ii iau vaselina pura cum spui. O sa mai intreb si de alta crema buna pt fata cand iesim afara. Va multumesc tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 quote:Originally posted by tyaa Inaioana multumesc mult pt informatii. Si eu se intampla sa mai am asemenea pete. Daca nu e prea frig iesim si mergem la farmacie sa ii iau vaselina pura cum spui. O sa mai intreb si de alta crema buna pt fata cand iesim afara. id="quote">id="quote"> Pai si eu am[:D] asa ca e clar ca sunt mostenite. Bine ca se manifesta asa pentru ca exista si manifestari mai nasoale din ce am citit pe aici. Eu zic sa nu incerci cu alta crema pana nu ajungi la un dermatolog bun pentru ca poate avea alergie la ceva din componenta ei si ..dati in alte alea. id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]24 saptamani si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue"> poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyaa Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Inaioana, am fost la farmacie si am cumparat 50 gr de vaselina pura. In seara asta experimentam. Am mai luat o crema cu vitamine, ma gandeam sa ii dau pe fata. Crema asta cu vitamine o fac cei de aici de la farmacie. Daca zici ca nu e bine sa dau......o folosesc eu:). Va pupam tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004) Pozele noastre[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inaioana Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Pai nu stiu daca e bine sau nu, tocmai de aceea ti-am zis sa nu incerci nimic pe bebe pana nu il vede medicul. Ca ii poti declansa vreo alta alergie ceva..eu de exemplu am alergie la vit.A... Vaselina sigur e inofensiva , sa nu te astepti insa la rezultate spectaculoase. Doar ajuta la hidratare, administrata corect si atat. Mult succes, te asteptam cu impresii![flo2]id="Comic Sans MS">id="green"> Ioana [gravi]24 saptamani si [zana] Katja(30 martie 2004)id="Comic Sans MS">id="blue"> poze cu mami, tati si katjaid="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.