Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fractiunea de luna...

m_floruta

Recommended Posts

Sunt insarcinata in 17 sapt si am avut pana in ianuarie (inclusiv) un contract cu cei de la casa de pensii,care insa nu mai e valabil din ian2006,daca vreau sa beneficiez de CIC.

Asa ca, beneficiiind legal de somaj,pe care nu am tinut neaparat sa-l iau, dar acum n-am avut incotro, fiind singura forma de perioada de contributie valabila(n-am avut cum sa ma angajez!), m-am dus la Ajofm si mi-am facut dosarul, singura problema fiind, ca pe dosarul meu apare data de 18 ian, nu 3ian...si nu e numai din vina mea...in fine.

Ei mi-au spus, dupa ce le-am explicat situatia mea (cum ca n-am voie sa am pauze intre perioadele de contributie),ca voi beneficia de indemnizatie, deoarece fractiunile de luna se considera ca si luna intreaga.

I-am pus chiar sa le dea telefon celor de la Directia de munca(cei care accepta dosarele) si ei le-au confirmat acest lucru.

Sper sa nu am probleme, desi eu sunt cam nedumerita de acest aspect.

Voi ce parere aveti?

M-ar ajuta tare mult o opinie, desi nu stiu daca se mai poate face ceva.

Va multumesc.

m.floruta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mersic Laura, esti o dragutza ca de obicei...tot tu m-ai mai scos din ceata odata.

Dar am intrebat ,ca sa fiu sigura, fiindca tipa de la somaj mi-a spus, ca voi beneficia de indemnizatie(ca ei asa interpreteaza legea?!?...la care eu: dar se poate interpreta, nu o luati ca atare?[bang])...dupa care imi zice: poi daca nu se mai schimba ceva pana cand nasti tu, ca pana acum vezi cate s-au schimbat...[bang]

Oricum ,mersi inca o data.[flo]

m.floruta

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...