m_floruta Publicat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 27, 2006 Sunt insarcinata in 17 sapt si am avut pana in ianuarie (inclusiv) un contract cu cei de la casa de pensii,care insa nu mai e valabil din ian2006,daca vreau sa beneficiez de CIC. Asa ca, beneficiiind legal de somaj,pe care nu am tinut neaparat sa-l iau, dar acum n-am avut incotro, fiind singura forma de perioada de contributie valabila(n-am avut cum sa ma angajez!), m-am dus la Ajofm si mi-am facut dosarul, singura problema fiind, ca pe dosarul meu apare data de 18 ian, nu 3ian...si nu e numai din vina mea...in fine. Ei mi-au spus, dupa ce le-am explicat situatia mea (cum ca n-am voie sa am pauze intre perioadele de contributie),ca voi beneficia de indemnizatie, deoarece fractiunile de luna se considera ca si luna intreaga. I-am pus chiar sa le dea telefon celor de la Directia de munca(cei care accepta dosarele) si ei le-au confirmat acest lucru. Sper sa nu am probleme, desi eu sunt cam nedumerita de acest aspect. Voi ce parere aveti? M-ar ajuta tare mult o opinie, desi nu stiu daca se mai poate face ceva. Va multumesc. m.floruta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura radulescu Postat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 27, 2006 Stai linistita, ca asa este. Citeste H 1825/22.02.2005 pentru aprobarea normelor metodologice etc,etc,etc pentru OUG 148/2005 art.4 punctul 3. Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 ) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_floruta Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 Mersic Laura, esti o dragutza ca de obicei...tot tu m-ai mai scos din ceata odata. Dar am intrebat ,ca sa fiu sigura, fiindca tipa de la somaj mi-a spus, ca voi beneficia de indemnizatie(ca ei asa interpreteaza legea?!?...la care eu: dar se poate interpreta, nu o luati ca atare?)...dupa care imi zice: poi daca nu se mai schimba ceva pana cand nasti tu, ca pana acum vezi cate s-au schimbat... Oricum ,mersi inca o data.[flo] m.floruta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.