Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ciudat...

Recommended Posts

Tocmai am auzit ceva ce pur si simplu m-a lasat masca....se intampla intr-o familie a unor prieteni..copilul are 4 ani ,baiat...tatal lui il intreaba la ce se gandeste si el raspunde: ma gandesc cum sa va omor ( pe tata si mama)....mi se face pielea de gaina..cum sa se procedeze in asemnea cazuri?

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

probabil ca daca ar fi copilul meu nu as putea fi calma de nici o culoare...e posibil sa fi vazut un film...da cine i-a citit asa ceva?

e aiurea ..ca am obs ca sunt traduse si in desene tot felul de chestii de acest gen ...mai bine erau inengleza..mai invatau si limba...

As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo]

adica trebuie sa consideram asa ceva normal pt. ca un copil imita ce vede???[:0]

pai peste cativa ani ce face? pune in aplicare??????

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

Nu cred ca trebuie sa consideram normal, dar nici sa consideram copilul un psihopat.

A vazut ceva ce nu trebuia - asta e responsabilitatea parintilor, ca la 4 ani nici n-ar trebui sa stie sensul "a omori" - si e cazul sa i se explice ca asta e ceva ce fac numai oamenii rai...samd.

Elise

De acord cu Eliseid="red">. Ba mai mult decat atat, parintii ar trebui sa gaseasca si o modalitate de a-l speria putin, de a-l face sa nu se mai gandeasca la asta de teama sa nu i se intample nu stiu ce. Mai departe nu mai dau sfaturi ca nu ma pricep. Dar vreau sa va reamintesc, apropo de ce vad copiii la tv si pun in practica, de cazul acela de acum cativa ani, in care fratele si-a injunghiat sora si ulterior s-a descoperit ca vazuse un film la tv pe tema asta.

Si apropo de "minunate" desene de pe cartoon network, ma gandesc serios ca nu merita sa lasi copilul sa se uite la desene la TV. Mai bine dai o gramada de bani pe casete video sau DVD-uri si vede numai ce ai triat tu in prealabil.

Eu am la gradinita un copil de 5 ani care e foarte greu de stapanit. In sensul ca bate alti copii, nu sta atent nici 3 minute, vorbeste foarte urat, face crize de nervi, tzipa, urla...cu toate astea e foarte inteligent, desi sta mai mult sub mese, retine tot ce predai...

Si intr-o zi i-am spus "hai sa invatam impreuna sa fie mandri mami si tati de tine" si el mi-a raspus "mama si tata au murit"...

CEea ce nu e deloc adevarat...m-a socat raspunsul lui si am spus ca o sa le spun parintilor...

Acum vine un psiholog la gradinita si asista la curusuri sa vedem daca putem face ceva cu el...

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Elise gandeste-te cum erai si tu cand aveai patru ani, stiai clar ce e bine si ce e rau nu? acum nu cred ca copilul asta stie clar ce inseamna sa omori pe cineva(dar trebuie sa constientizeze ca nu e bine) -poate ca se gandea strict la efectul pe care l-ar avea o astfel de actiune asupra vietii lui -adica nu l-ar mai bate nimeni la cap. Ce mi se pare trist e ca el crede ca nu l-ar deranja despartirea fizica de parinti. Un copil normal e ingrozit la gandul ca mama sau tata l-ar parasi asa ca probleme emotionale serioase exista clar la copilul asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...