Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)

Recommended Posts

Am citit despre acest tip de dieta si sunt dispusa sa o incerc. Cine mai vrea sa tina o data cu mine? Voi posta aici "jurnalul de bord". Nu garantez nimic, dar daca se obtin rezultate, sigur vor folosi si altora notitele mele.

Nora [cit]

argument pro:

"De fiecare data cand mananci, rata metabolismului tau se mareste cu 20 - 30 % pentru urmatoarele 2 ore; daca sari peste mese, pierzi aceasta accelerare metabolica. Saritul peste micul dejun este cel mai periculos - in timpul noptii, rata metabolismului tau scade cu 5% si ramane astfel - pana mananci din nou."id="blue">

Listutza temerarelor inscrise in [haibat]cu kg in plus (in ordinea intrarii pe acest subiect),in frunte cu un binemeritat...

TOP 3 [bis][bis][bis]

Saptamina 6-12 februarie 2006

1. Sabina - 1,2oo kg

2. Karin, Allain si Carmen - cite 1 kg

3. Nora si Amalia - cite 300 gr. (bune si acelea [:D])id="size3">id="red">

TOP RUSINICA [:-)))][grasa][:-)))]id="blue">

1. Monica - 300 gr.

2.

3.id="size3">

"Prezente la raport, la [haibat]cu kg in plus"id="red">

Nora (39, mami de [roker])- 1.62cm, 75kg, 74,5kg, 75kg, 74.7kgid="blue"> [bis]...70kg id="green">id="red"> AMR: 4.7kgid="orange">

Dimensiuni:102-86-106id="black"> ,101[bis]-85[bis]-105[bis]id="blue">

Simomic (38,[cina2] - 1.67cm, 72kg, 71.5kg, 71.5kg, 71.5kgid="blue">[cusca] .....id="red">

Dimensiuni:99-82-99id="black">, 98[bis]-81,5[bis]-98,5[bis]id="blue">

Mihaela Amalia (24, mami de [copil]) - 1.70cm, 61kg, 59.3kg, 59.3kg, 59kgid="blue"> [bis].....55kgid="green">id="red"> AMR: 4.3kgid="orange">

Dimensiuni: 92-77-97id="black">, 90[bis]-75[bis]-94[bis] id="blue">

Carmen (28, mami de [copil]) - 1.70cm, 88kg, 87kg, 85kg, 84kgid="blue">......80kgid="green">id="red"> AMR: 4 kgid="orange">

Dimensiuni: 103-102-112id="black">

Devylla (21, [pathot]) - 1.63m, 56kg, 56kg, 54.8kg id="blue">[bis]....52kgid="green">id="red"> AMR: 2.8kgid="orange">

Dimensiuni:84-70-93id="black">, 89[porc]-70[cusca]-95[porc] id="blue">

Olim (27, [pathot])- 1.67cm, 87kg.....62kgid="green">id="red"> AVERTISMENT !!! AMR: 25kgid="orange">

Dimensiuni:113-100-108id="black">

Teodora (35, mami de [bicla]& [hagi])- 1.57m, 78kg, 78kg id="blue">[cusca]...60kgid="green">id="red"> AMR: 18kgid="orange">

Dimensiuni:112-98-116id="black">

Apostol Gina (31, mami de [copil])- 1,62m, 60kg ...50kgid="green">id="red"> AVERTISMENT !!! AMR: 10kgid="orange">

Dimensiuni: 92-86-100id="black">

Karin (33, mami de [zana],[copil]) - 1.62cm, 67.5kg, 67kg, 66kgid="blue"> [bis]...57kg id="green">id="red"> AMR: 9kgid="orange">

Dimensiuni:104-83-102id="black">, 103[bis]-82[bis]-103[porc]id="blue">

Moniland (31,[pup]) - 1,63cm, 63kg, 61.6kg, 60.3kg, 60,6kgid="blue"> .....55kgid="green">id="red"> AMR: 5.3kgid="orange">

Dimensiuni: 97-72-98 id="black">, 96[bis]-69[bis]-98[cusca]id="blue">

Allain (mami de [hippi])-1.65cm, 63kg, 62kgid="blue"> [bis]......55kgid="green">id="red"> AMR: 8kgid="orange">

Dimensiuni: 88-74-92id="black">, 88[cusca]-74[cusca]-94 [porc] id="blue">

Adif ([?])- 1,64m, 54,7kg.......48kgid="red"> AMR: 6.7kgid="orange">

Dimensiuni: 89-67-92id="black">

Invingatoare in lupta [haibat] cu kg in plus:

Deea99 (30,[zana])- 1.59cm,49kg....44kg [bis][bum][flo]

Dimensiuni: 81-73-91......80-65-90id="green">

Lista ramine deschisa ....[haibat]

Succes!

Nora [cool]

www.iubirea-divina.home.roid="red">

FOARTE IMPORTANT !

Daca nu puteti minca un singur aliment la o masa, incercati sa combinati corect alimentele. Detalii aici: http://www.eva.ro/dietafitness/articol368.html http://www.eva.ro/dietafitness/articol375.html

Si inca ceva: tineti seama de sfaturile mele din aceste pagini, sfaturi primite de la altii, dar cu care sunt total de acord:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53373&whichpage=9

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53373&whichpage=10

Nou !!!id="red">

Va propun in 2006 sa incercam combinarea dietei cu W.W. Documentati-va aici: http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9711

Pentru situatii de urgenta, aplicati (se da min 1/2 de kg in noaptea aceea [:D]):

kilo-kick-ul, numit pe scurt k-k [:D]

"3 linguri de branza de vaci sub 2% grasime, 1 albus de ou, lamaie si indulcitor. Albusul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie + indulcitor (dupa gust). Se mananca SEARA INAINTE de culcare! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti! De recomandat a se face 1 data pe saptamana, nu mai des."

Mult succes tuturor!

Nora id="red">[loveyou]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Gata, start ! Un nou capitol s-a deschis...Volumul 2 pe 2006.

La atac [duel]...kg in plus. Eu am nevoie cu adevarat de o mobilizare. Mai am si maine un bal al bobocilor, ultimul !!!

Sper ca de saptamina viitoare sa ma mobilizez mai bine. Si sa scap si de stress (a se citit sefa mea !!!)

Noraid="red">

Buna dimineatzaaaaaaaa somnoroaselor , pe unde sunteti?[grup]. Doamne Nora ce m-am speriat c-a disparut pagina ta[help].............cum eu sunt cam tutuluca in privinta calculatoarelor - mi-e deajuns ca are sotul meu viciul asta, e informatician - acum mi-am dat si eu seama ca mi-ati lipsi si voi si sfaturile voastre[olala].

Apropo de baluri, voua nu vi se pare ca noi romanii chefuim cam mult? Si la mine se lasa cu chef ca-i ziua lui socru-meu si sincera sa fiu ma bucura asta.........ce de haleala o sa fie[sm]

varga

Buna fetelor, adevarul e ca nici eu nu ma arat prea des pe aici dar nu ma las. Nora sa te super distrezi la bal.

Fetelor va rog [help], soacra-mea a fost diagnosticata cu hepatita C dupa o vizita la dentist. Am cautat si pe net dar nu sunt multumita de rezultate asa ca va rog daca stiti cumva ce fel de cereale sunt recomandate. Am cumparat de ovaz deocamdata. Sorin vroia sa cumparam si musli (ma cam grabesc si nu stiu daca am scris corect[iartama]) cu fructe dar fiindca ea are probleme destul de seriase si cu stomacul nu stiu daca acestea sunt tocmai bune. Si eu am uneori aciditate in stomac de la cele cu fructe. Va rog lamuriti-ma cat mai repede sa pot sa trimit pachet spre Moldova.

Va[pup]si sa aveti o Sambata super.

Buna dimineata ![hopsieu]

M-am trezit...dar nu prea vad clar, asa ca nu stiu daca nu aterizez iar in ...pat !

M-am distrat aseara...am venit pe la 3 acasa si m-am culcat pe la 4 si ceva, asa ca sunt...[alcool]

Povestesc mai tirziu, daca apuc calculatorul de Andrei.

Simomic, nu gindesc limpede la ora asta sa pot sa-ti raspund...

Nora id="red">[cit]

[hia]

Ce mai faceti fetelor???Nora da' ce petrecareata esti, bravo tie!!!

Din pacate sau din fericire (nu stiu cum sa spun[alcool]) m-am lasat de acea dieta pe care a dat-o Monica, dar nu m-am lasat chiar de tot de ea...oricum mananc dupa "aceleasi reguli" numai ca le combin si le mananc cand si cum vreau eu...[biz]

Am ajuns la concluzia asta vineri dimineata cand am vazut ca dupa 5 zile de dieta (cam in proportie de 80% respectata[:D]) mai mai ca nu am dat nimic jos [bang][bang][xx(][xx(].Cand am vazut asa...am renuntat sa mananc EXACT cum dicteaza reteta si continui in acelasi mod dar in functie de "resursele"(mancarea) pe care le detin in momentul respectiv in casa.

Si mai banuiesc ca nu am dat mai nimic jos din cauza ca m-am plafonat putin dupa sapt trecut cand am dat aproape 2kg jos...K-K ma asteapta si pe mine in seara asta...[xx(][xx(]id="purple">id="Book Antiqua">

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">[foto]id="orange">
id="right">

[cit]O poveste minunata...id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...