Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

durere ficat/bila

Recommended Posts

De 2 saptamani ma tot doare(nu tot timpul, dar destul de des) in zona ficatului si a bilei, uneori atat de tare incat "razbate" pana in spate in zona rinichilor. Am mers la medic, am facut si ecografie,si toate au iesit bine: ficatul, bila, rinchii, apendicu' e in stare buna...Mi-a dat tratament cu Debridat si regim, dar inca nu mi-a trecut aceasta durere. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am incercat si cu ceai de menta, calmeaza pe moment dar durerile tot apar. Ma tot gandesc: e posibil sa fie de la Anticonceptionale (Yasmine)? Dar le iau din decembrie, timp in care nu am avut nici o problema...

nunta2006

briza_marii

ziua nuntii

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Briza marii,probabil ca n-are legatura cu anticonceptionalele...am aceeasi problema de vreo saptamana si nu iau nici un fel de anticonceptionale:).Am inghitit un pumn de medicamente,m-am simtit mai bine vreo doua zile,drept pentru care am mers la o degustare de vin unde am mancat ca un purcel si baut vreo doua pahare de vin in total[batcap] si abia misun de durere.sanatate si numai bine!

• 2 weeks later...

Si eu am probleme cu "fiara" cum spun eu la bila ca tare multe greutati imi face. Dra eu stiu ca o am septata si iau digestal contra starilor de balonare pe care mi le da. Si de ce nu e bun anghirolul? Eu stiu ca este natural si din cind in cind medicul mi-a dat sa iau cind ma simt mai rau citeva zile sau chiar un tratament pt 10 zile desi starea de rau ini trece repede.

No-spa iau "in crize", tot la indicatia medicului. In rest ceai de sunatoare , menta (dar constipa) si ceai de anghinare.

csth

La magazinele de plafar se gaseste produsul -comprimate Mag-Anghirol de Hofigal .Are in compozitie anghinare (nu trebuie sa mai bei ceai amar) si saruri de magneziu.Se iau cu 10 minute inainte de mancare pe stomacul gol. Sunt foarte bune de intretinere pentru cei care au fierea lenesa.

sanatate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...