briza_marii Publicat Ianuarie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 27, 2006 De 2 saptamani ma tot doare(nu tot timpul, dar destul de des) in zona ficatului si a bilei, uneori atat de tare incat "razbate" pana in spate in zona rinichilor. Am mers la medic, am facut si ecografie,si toate au iesit bine: ficatul, bila, rinchii, apendicu' e in stare buna...Mi-a dat tratament cu Debridat si regim, dar inca nu mi-a trecut aceasta durere. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am incercat si cu ceai de menta, calmeaza pe moment dar durerile tot apar. Ma tot gandesc: e posibil sa fie de la Anticonceptionale (Yasmine)? Dar le iau din decembrie, timp in care nu am avut nici o problema... nunta2006 briza_marii ziua nuntii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiasi Postat Ianuarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 Nu cred sa fie de la anticonceptionale! incearca cu No- spa si ai sa vezi ca trece! Oana id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia Postat Ianuarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 Briza marii,probabil ca n-are legatura cu anticonceptionalele...am aceeasi problema de vreo saptamana si nu iau nici un fel de anticonceptionale:).Am inghitit un pumn de medicamente,m-am simtit mai bine vreo doua zile,drept pentru care am mers la o degustare de vin unde am mancat ca un purcel si baut vreo doua pahare de vin in total[batcap] si abia misun de durere.sanatate si numai bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 Si eu ma gandeam ca nu e de la antibebe, ca din decembrie nu am avut probleme , de ce sa fi inceput asa brusc sa ma supere. Va multumesc pt raspunsuri. O sa schimb acest Debridat cu No-spa si o sa vedem cum merge.Va doresc multa sanatate.[flo] nunta2006 briza_marii ziua nuntii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandyksch Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Pentru bila poti sa incerci ceaiul de sunatoare sau poti sa mai ieie Colebil si Triferment. Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Postat Februarie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Va multumesc pt sfaturi. Am reusit sa scap de durere cu ceaiul de menta baut mai fierbinte, asa am citit pe net si chiar a functionat. Merita tinut minte. Multa sanatate! nunta2006 briza_mariiid="red"> ziua nuntii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Si ceaiul de Anghinare e foarte bun dar e cam amar daca nue bine preventiv de luat pastile ANGHIROL. Bianca [flo] Poze[/url "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." -- Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoichitescu cristina Postat Februarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2006 Si eu am probleme cu "fiara" cum spun eu la bila ca tare multe greutati imi face. Dra eu stiu ca o am septata si iau digestal contra starilor de balonare pe care mi le da. Si de ce nu e bun anghirolul? Eu stiu ca este natural si din cind in cind medicul mi-a dat sa iau cind ma simt mai rau citeva zile sau chiar un tratament pt 10 zile desi starea de rau ini trece repede. No-spa iau "in crize", tot la indicatia medicului. In rest ceai de sunatoare , menta (dar constipa) si ceai de anghinare. csth Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thalia Postat Februarie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 10, 2006 La magazinele de plafar se gaseste produsul -comprimate Mag-Anghirol de Hofigal .Are in compozitie anghinare (nu trebuie sa mai bei ceai amar) si saruri de magneziu.Se iau cu 10 minute inainte de mancare pe stomacul gol. Sunt foarte bune de intretinere pentru cei care au fierea lenesa. sanatate Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.