devylla Publicat Ianuarie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 28, 2006 1/ 2 Oky doky Poftiti bucatarese la un nou capitol[papica] poze noiid="size3">id="green"> [foto] 3 generatii [vampa] [hippi] "Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2"> Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolphin9913 Postat Ianuarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 Trecui si eu o fuga pe aici. TAKI apa pui sa fie cam pe la jumatatea compozitiei si fierbi la foc mic, ai grija cum amesteci sa nu farami dovlecelul. SPOR LA TREABA si sa ne anunti si pe noi cum ti-a iesit. Fetele stiti ca am facut ieri o rulada syake roll SHIPPAI mi-e nu prea mi-a placut la gust, sotului ia placut si nici yulia nu prea a mancat. Cand am vazut reteta la TV si cum se mirau JP de ea cand o mancau am zis sa vezi ce reteta fac de va dau pe spate Altadata cand voi mai face retete intai le testez eu sa vad cum sant la gust si spoi le scriu. Aseara pe la ora 10:30 mi-a venit de ceva dulce si m-am apucat sa fac rulada cu crema de alune , mi-a iesit super fata de data trecuta. Mai am 2 retete noi dar intai le testez[;)] Va doresc un weekend placut si ne vedem luni pa pa pupici[dual] POZICI [copil]YULIAid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taki Postat Ianuarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 Fetelor, am renuntat la mancarea cu dovlecel, o sa o fac luni, azi am facut Gratan cu vinete, tot pe forum am gasit reteta. Mi-a iesit o splendoare, sotul s-a minunat nu alta. Am facut si poze, dar nu stiu cum sa le pun pe forum ( un sfat ). Multumesc si ne auzim luni cu dovleacul! Pupici dulci! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eli Postat Ianuarie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 28, 2006 buna! am vazut cateva poze cu mancaruri, dulciuri, ce pofte mi-ati facut. vreau si eu reteta la rulada (nu am vazut-o pe forum) Taki, bine ai venit. In leg cu pozele, fa-ti cont de ex. pe webshots, downloadeaza programul pt a incarca mai multe poze o data si apoi pune link-ul de la poze aici pe webshots. O duminica frumoasa sa aveti! _______________ O zi plina de bucurii, Eli & [copil]Stefid="Book Antiqua"> [foto]noiid="red"> Nasterea broscutei Alte[foto]id="red">id="Courier New">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanako2004 Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 [biz]din nou la bucatarie[:D] ce mai feceti bucatareselor?? astazi ce aveti la meniu? -DOLPHIN eu fac si astazi rulada ca ia placut si sotului si la emilica insa de data asta voi pune si fructe ca sotului ii place cu capsunele si mandarine totul e pregatit insa trebuie sa ma apuc de compozitie[yami] iar pentru masa de pranz voi face din nou OJIA yami yami pt masa de seara inca nu ma-m gandit insa poate vine dolphin cu ceva nou[:D] va pup si va astept la bucatarie dar si cu meniul[:D] [pup] INGERASUL NOSTRU[zana] poze[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanako2004 Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 quote:Originally posted by elibuna! am vazut cateva poze cu mancaruri, dulciuri, ce pofte mi-ati facut.vreau si eu reteta la rulada (nu am vazut-o pe forum)Taki, bine ai venit. In leg cu pozele, fa-ti cont de ex. pe webshots, downloadeaza programul pt a incarca mai multe poze o data si apoi pune link-ul de la poze aici pe webshots.O duminica frumoasa sa aveti!-ELI eu reteta de rulada o am de la dolphin na mai scriso aici mi-a dato pe yahoomessenger[biz]insa cu siguranta o va scrie ea si aici[:D]_______________O zi plina de bucurii, Eli & [copil]Stefid="Book Antiqua"> [foto]noiid="red"> Nasterea broscutei Alte[foto]id="red">id="Courier New">id="size2">id="quote">id="quote">[foto]INGERASUL NOSTRU[zana] poze[foto][yami] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Postat Ianuarie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Neata fetelor, Samnata si duminica am bolit azi ce mi-am mai revenit. Am facut un bento saracacios in dimineata asta,ieri si alaltaieri a facut sotul de mancare ca eu eram cu frisoane si febra infasurata in muuuuulte paturi. Azi o sa fac niste ficatei romanesti cu o salata. poze noiid="size3">id="green"> [foto] 3 generatii [vampa] [hippi] "Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2"> Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanako2004 Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 [biz]gata terminasi si cu rulada[papica] acum sa ma apuc si de masa de la pranz[yami] am pus si [foto]sunt jos la poze[:D] [foto]INGERASUL NOSTRU[zana] poze[foto][yami] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taki Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Fetelor. eu de ce nu pot sa-mi pun pozele aici. Mi le-am pus in profilul personal, dar nu apar pe pagina forumului... Acum ma duc la spital, ca am niste mancarimi de nu pot dormi noaptea. Voi a-ti avut mancarimi pe tot corpul in timpul sarcinii?? http://community.webshots.com/user/Takahashi122 Pupici dulci! http://community.webshots.com/user/Takahashi122 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hanako2004 Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 TAKI eu le pot vedea pozele tale[biz]nu stiu de ce tu nu le poti vedea[biz]si eu avusem mancarimi in timpul sarcini insa ma dadeam cu cema si era ok[bis]ti-am vazut burtica ce frumoasa e[:D]sa ai nastere usoara si un bebe sanatos[bibe] vreau si eu[gravi][grasa].....cine stie poate poate!! [foto]INGERASUL NOSTRU[zana] poze[foto][yami] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.