Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Imi cade parul

Recommended Posts

Fetelor ma ajutati si pe mine ce sa fac, de cand alaptez - fata mea are 3 luni si o sapt- nu stiu ce se intampla ...dar a inceput sa imi cada parul rau de tot.....sunt foarte ingrijorata .....Va rog puteti sa ma ajutati cu un sfat, ce pot sa iau?

Multumesc mult.

Roxana mama de bb Alexia...21 octombrie 2005

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este normal sa-ti cada parul dupa nastere. La fel am patit si eu, dar cand am vazut ca mai am par doar de-o baie [bang] am incepu sa iau masuri. N-am sa-ti povestesc despre toate marcile de sampon scumpe pe care le-am folosi pentru ca nu m-au ajutat de loc doar bani aruncati pe geam.

Concret ce mi-a ajutat mie: masca de par din galbenus de ou + ulei ricin + zeama de lamaie + 2,3 catei de usturoi pisati( se prepara ca o maioneza), eu imi fac aceasta masca o data pe saptamana si stau cu ea cam 2,3 ore dupa care ma spal cu sampon nutritiv de la Favisan.Fac acest tratament cam de 2 luni si pot spune ca nu-mi mai cade parul asa de tare,are un aspect sanatos, lucios, dar ce ma incanta pe mine cel mai mult este ca parul meu se regenereaza ceea ce nu mi s-a mai intamplat de ani buni de zile. Si inca ceva, am renuntat la vopseaua chimica in favoarea celei pe baza de HENNA.

Nu intra in panica! In timpul sarcinii, datorita hormonilor, caderea parului e mult atenuata. Din cate stiu e normal sa pierdem intre 30 si 50 fire/zi, peste acest nr pb se agraveaza.

Banuiesc ca esti si stresata, deh perioada colicilor la bb. In cateva luni lucrurile trebuie sa intre in normal. [:D]

Pana atunci iti recomand un tratament regenerator pt par, l-am aplicat de cateva ori pana acum in perioadele in care am crezut ca voi cheli de-a binelea: preagateste o maioneza din ulei de ricin si 3-4 galebenusuri de ou (in functie de lungimea parului). Maseaza-te cu aceasta maioneza, apoi las-o sa actioneze cam 1-2 ore, apoi spala parul.

Tot pe aici am citit de un sampon de la Plafar care regenereaza f bine parul, eu nu l-am incercat, dar e laudat, il caut si-ti spun.

Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

quote:Originally posted by daniella4

Nu intra in panica! In timpul sarcinii, datorita hormonilor, caderea parului e mult atenuata. Din cate stiu e normal sa pierdem intre 30 si 50 fire/zi, peste acest nr pb se agraveaza.Banuiesc ca esti si stresata, deh perioada colicilor la bb. In cateva luni lucrurile trebuie sa intre in normal. [:D]Pana atunci iti recomand un tratament regenerator pt par, l-am aplicat de cateva ori pana acum in perioadele in care am crezut ca voi cheli de-a binelea: preagateste o maioneza din ulei de ricin si 3-4 galebenusuri de ou (in functie de lungimea parului). Maseaza-te cu aceasta maioneza, apoi las-o sa actioneze cam 1-2 ore, apoi spala parul.Tot pe aici am citit de un sampon de la Plafar care regenereaza f bine parul, eu nu l-am incercat, dar e laudat, il caut si-ti spun.Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

id="quote">id="quote">Multumesc mult de tot Daniela.Roxana mama de bb Alexia...21 octombrie 2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...