Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

comunicare

Recommended Posts

Pentru ca m-ati ajutat sa descopar o multime de lucruri noi si fermecatoare, de astazi si pana mai incolo, cei ce doresc pot apela la serviciile consilierului de imagine Ovidiu Bufnila fie in acest topic fie pe PM din forum.

ATENTIE: cel mai bun consilier de imagine se afla in voi, in miraculosul vostru Eu interior. Ovidiu Bufnila nu poate spera si nu poate face decat sa mijloceasca in felul lui un dialog intre voi si propriul vostru consilier. Puteti aborda diverse probleme de la imaginea personala la imaginea firmelor, evenimentelor, probleme legate de comunicarea interpersonala, magie si imagine, vise, certuri, suparari, tristeti, cariera, lansare in politica, barfe si razboaie de imagine, dorinte copilaresti si visuri magnifice, defecte de vorbire sau excesiva timiditate, temeri, frici ascunse, miscare scenica, limbajele trupului, dorinta puternica de a reusi in viata, etc.

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Grijile, dezamagirile, depresiile, neincrederea, vocile celor din jur, slaba rezistenta la manipulare, oboseala, evenimentele tragice, supararile, neincrederea celor din jur sau indiferenta si multe altele oblitereaza sau, mai bine zis, distrug incet sau brusc legatura cu consilierul en imagine pe care fiecare dintre noi il are la purtator inca de la nastere.

Intalnesc manageri sau lideri sau oameni de toate felurile care nu mai reusesc sa restabileasca aceasta legatura. In institutiile publice, in cadrul organizatiilor, in sanul companiilor sau pur si simplu in vartejul unor evenimente cruciale, oamenii pierd adesea legatura cu propriul lor consilier de imagine interior, launtric. Uneori e fatal.

Pentru malitiosi sau pentru impotrivitori, un mesaj de dragoste de la Bufnila. Nu sunt consilier de pixuri promotionale, de printuri sau de logo-uri si nici de briefinguri de media. Scriitorul Ovidiu Bufnila l-a construit pe consilierul de imagine Ovidiu Bufnila. Intr-o viata de om. Cand stau de vorba cu oamenii despre imaginea lor, despre problemele lor de comunicare incerc sa-i reinvat legatura aceea tainica. Pentru noi toti este vital sa nu ne ratacim dincolo de fundamentele noastre.

Cei mai multi oameni nu stiu sa spuna NU la momentul potrivit. Unii sunt timizi, altii delasatori, altii neatenti. Un NU ratat te poate pune in situatii neplacute. Altii navalesc in viata ta, in intimitatea ta, in sufletul tau cu bocancii netinand cont ca si tu esti o fiinta asemenea lor. Te folosesc, te arunca la cos. Sunt mii si mii de oameni care o patesc di varii motive. Pentru ca nu reusesc sa tina piept asalturilor, cantecelor de sirena, amagirilor, manipularilor. Un NU spus la timp ne poate salva de multe necazuri. Fiinta este insa atat de stranie, de frumoasa si adeseori atat de delicata in inlauntrul ei incat trebuie sa te antrenezi ca un soldat constiincios pentru ca, intr-o buna zi, sa spui acel NU care te face sa devii TU liderul tau. Nu e greu. Trebuie doar sa infrangem o multime de prejudecati, de temeri nepotrivite sau iluzorii, propria noastra lene intelectuala sau, sa devenim ceva mai activi, mai vigilenti, mai daruiti propriului nostru proiect de viata.

bunaid="size4">id="red">

teama de a pierde este mult mai mare dorinta de a castiga.unii oameni se multumesc cu ceea ce au.cu situatiile date in care se complac.le e teama sa-si ia viata in piept si sa spuna ce gandesc.sa se impuna.sa ceara respect pentru ceea ce sunt.le e frica sa nu piarda ceea ce au deja.id="teal">id="size3">

"niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red">

Am invatat ca indiferent ce se intampla, oricat de rea pare ziua de

azi, viata merge inainte, si totul va fi mai bine maine.

Am invatat ca poti spune multe despre o persoana dupa felul cum

face/nu face fata la trei situatii: o zi ploioasa, pierderea

bagajului, globurile sparte din pomul de Craciun.

Am invatat ca, indiferent de natura relatiilor tale cu parintii, le

vei simti lipsa cand vor pleca din viata ta.

Am invatat ca a face bani pentru un trai bun, nu-i acelasi lucru cu

a trai viata din plin.

Am invatat ca viata iti da, uneori, a doua sansa.

Am invatat ca nu ar trebui sa mergi prin viata cu cate o manusa de

prins mingea in fiecare mana; trebuie sa fii capabil si sa "arunci"

ceva

inapoi.

Am invatat ca de cate ori iau o hotarare cu inima deschisa, e cea

mai buna decizie pe care o pot lua.

Am invatat ca, oricata durere as simti, nu trebuie sa devin o

durere/povara pentru ceilalti.

Am invatat ca in fiecare zi ar trebui sa mangai, sa consolezi pe

cineva. Oamenii se bucura de o imbratisare, ori o bataie

prieteneasca pe umar.

Am invatat ca...mai am multe de invatat

Am invatat ca oamenii uita ce ai spus, uita ce ai facut, dar nu uita

niciodata cum i-ai facut sa se simta la un moment dat."

Maya Angelou, scriitoare americana

Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina

Maini condamnate la tacere

Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

dar cu teama de a nu da gres,sau cu aceea de a nu pierde tot ce ai obtinut sau poate dorinta de a face mai mult si mai bine.bineintele s ca nu poti sa spui nu chiar daca asta vrei sa faci.trebuie sa amani raspunsul pana cand nu se mai poate.altfel ii ranesti pe cei din jur.si asta vrei?ai sa ramai singur.

din pacate viata nu-ti ofera niciodata siguranta absoluta,nu te poti pune la adapost de viata.ori mergi de mana cu destinul ori acesta te va tara dupa el.ramane sa alegi...

viorica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...