Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

crema de zahar ars


Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

8 oua la 1 l de lapte. zahar...cat vrei de dulce

 

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

 

Racusori

 

 

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi iese super la cantitatile astea:

6- 8 oua se amesteca cu 300gr. zahar, pana se albesc, apoi se adauga 1l. lapte;

separat se ard 150gr. zahar , se intinde pe peretii vasului, iar peste vii cu compozitia amestecata

Pofta buna! E delicioasa!

 

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu fac la 4 oua un kg de lapte stiam ca la 8 oua pui 2 kg lapte uite aici reteta de crema

 

Ingrediente:

8 oua, 200 gr. zahar, 1/2 baton vanilie sau 2 plicuri zahar vanilat, 2 litru lapte, 200 gr. zahar pentru ars

 

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu ouale, se subtiaza cu laptele care a fiert cu vanilia. Separat se ard 200 gr. zahar, se imbraca forma cu zahar ars, se toarna compozitia in forma. Se punela cuptor . Crema este fiarta atunci cind se desprinde de pe marginile formei. Se Se serveste cu siropul pe care si-l lasa.

 

 

 

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

[foto]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu tot din 4-5 oua la 1 litru de lapte fac crema de zahar ars.8 oua mi se pare prea mult.

 

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

 

 

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

 

 

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac asa:

6 oua,1 L lapte,6 linguri de zahar,2-3 pliculete de zahar vanilat,+5-6 linguri de zahar pentru ars.

Bat ouale cu cele 6 linguri de zahar(mai poti pune 2-3-4 linguri in plus,depinde de cat o vrei de dulce,dar reteta o am 1 ou-o lingura de zahar,eu mai pun 3 linguri ca noua ne place mai dulce) si cu zaharul vanilat,adaug laptele rece,mai amestec putin si gata. Intr-o cratita pun 5-6 linguri de zahar,le las pana se topesc (dar sa fii atenta sa nu se arda),dau cratita de pe foc si o rotesc ca sa se intinda peste tot.Dupa ce sa racit adaug compozitia,o bag la cuptor si o las cam 15-20 minute (depinde de cuptor cum coace),o probez cu o scobitoare.

Pofta buna!

 

Catutza si [copil] Bianca-Maria (2.11.2005)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac dupa urmatoarea reteta si imi iese super:

1l lapte, 8 oua, 16 linguri zahar (8 le caramelizezi si 8 in lapte), esenta rom, coaja de lamaie si portocala. De obicei o fac la bain-marie si apoi o rastorn pe platou si o ornez cu frisca, ca pe un tort, dar se poate face si in tava la cuptor ca orice alta prajitura, iese si asa.

Pofta buna!

 

printze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...