Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

miracole

Recommended Posts

Am deschis acest subiect ca sa discutam despre miracole .. si despre parerea voastra despre ele. Sincer.. pe mine ma pasioneaza . Am cautat si am gasit cateva linkuri. Vi le dau daca nu se muta subiectul.. de la generale.

Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina

Maini condamnate la tacere

Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adesea cele mai extraordinare miracole se ascund sub aparenta fenomenelor stiintifice explicabile ... Si totusi , oamenii de stiinta inca nu au reusit sa raspunda la o intrebare legata de specia umana : Cum de omul dupa ce se naste ... si creste .. nu mai vrea nici in ruptul capului sa fie confundat cu "contopirea fiziologica dintre un spermatozoid si un ovul" . Da fiecare dintre noi suntem produsul unui miracol.. acela al intruparii noastre.

M-au intrebat copiii de scoala primara ( dupa tragica veste a mortii unui coleg) . Ce se intampla cu noi dupa ce murim ?

Le-am raspuns cu un citat : " Omida care suntem devine fluture... si lasa in urma invelisul care a tinut-o captiva" Unul dintre ei .... mi-a raspuns : "Deci ne intoarcem acolo unde eram inainte sa ne nastem"?

Raspunsul lui ... m-a facut sa ma intreb daca nu cumva copiii sunt mult mai constienti de miracole decat suntem noi...

quote:Originally posted by Porumbel30

A propos de intrebarea copilului, am citit o chestie care mi-a placut f. mult : "Inainte de a fi ceea ce suntem, am fost ceea ce vom fi..." Daca nu ma inseala memoria, citatul apartine poetului Costache Ioanid."Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

id="quote">id="quote">ce frumos suna ... [flo]Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

eu nu am fost martora niciunui miracol...cred

oricum, eu sunt de parere ca doar cei cu adevarat deosebiti au parte de asa ceva...

Porumbel 30, e foarte frumos citatul tau [flo]

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

Cel cu omida si cu fluturele era un citat din cartea lui Rudolf Steiner ... Arta Educatiei

Eu am fost martora unui miracol intr-o manastire . La Bucium in jud Fagaras. Am stat acolo cateva zile . Eram colega de .. camera cu o mama si cu fata ei paralizata. Venisera la Manastire sa se roage pentru sanatate. In primele zile mama isi purta fata de 16 ani pe brate ... din chilii pana in biserica. In ziua cand am plecat.. chiar inainte sa iesim pe poarta manastirii. Am vazut-o pe fata mergand singura... M-am intors sa o intreb ... Vazandu-i ochii am stiut ca lucrase Dumnezeu un miracol cu ea. Domnul sa o aiba in paza acolo unde se mai afla acum.

http://www.mirabilis.ca/archives/002068.html

iata cam care sunt etapele procesului de atestare a miracolelor impus de Biserica Catolica in ceea ce priveste miracolele de la Lourdes.

Cautati la imagini pe Google Sf Bernadette Soubirou

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...