Babisa Publicat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 29, 2006 Cand trece acea pata (eritem nervos parca se cheama)de la ceafa bb-ului .A mea are 1 an si 2 luni ,acea pata inca mai este acolo ,mai putin vizibila decat cand era de cateva lunisoare ,dar inca este .Am intrebat de mult pediatra cand are sa ii treaca ...dar am uitat [bang].Voi stiti ceva??trebuia sa ii treaca pana acum ?Ai vostri bb in o au ? Mwerci mult[flo] http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca gogomarla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Noi mai avem acea pata, s-a mai decolorat in roz , dar este acolo. Mai avem una cu la capatul coloanei vertebrale, tot asa mai palita. Si avem un an juma` Nu stiu cand trece sau daca trece, dar asta sa fie cel mai mare bai pe care il au copiii nostri [^] ________________________________________id="red"> Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> [floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3] [foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aime Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Eu am intrebat pediatra, ptr ca la baie, cand era mai mititel, se accentua 9firesc, da, eu...mama...paranoia...) si mi-a spus ca sunt copii care nici la 18 ani nu scapa de ea, da-s cazuri mai rare... Vorba Dariei...asta sa fie baiul . aime si [copil] Vladimir, 1an+id="size1">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 si fi-meu are "ciupitura berzei" si la 3 ani.Nici nu da semne ca dispare,si tati o are la 40 de ani,la fel si alte rubedenii trecute de mult de 18 ani[:D]Alt bebelus din familie are una si pe frunte,unde se imbina sprancenele.La unii copii trece,la altii nu,bine ca in general e la ceafa,sub par. Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herra Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 si Vlad o mai are, dar si tatal meu!id="Comic Sans MS">id="teal"> Bazar pt Alex Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!! Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">id="right"> [hippi] Cristinaid="red"> & Vlad [copil](23 septembrie 2004) - id="blue">id="Comic Sans MS">copilul meu de cristal [cavaler]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxicucu Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Si Stefan a avut muscatura berzei pe ceafa dar acum i-a trecut. Are 1 an si 9 luni dar nu am observat in ce perioada a disparut acea pata. Oricum, din cate am citit eu, nu e nimic grav daca nu dispare. Sanatate puiutilor. Roxana si bb [copil] Stefan (24.04.2004) http://photos.yahoo.com/roxicucu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Tinind cont ca e in ceafa, ce importanta are daca dispare sau nu? La unii dispare, la altii ramine acolo toata viata, dar mi se pare fara sens sa va faceti ,fie si 10 secunde, grji din cauza asta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jone_2 Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 eu am 30 de ani si inca o mai am. si acum are si fetita mea. jo si alexandra [copil] *************** "soarele va rasari si maine dimineata!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anyc79 Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Fetita mea are un an si 3 luni si are si acum... dar cica-i zice sarutul ingerilor. mai are si in frunte 2 pete mici, mici roze "numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul" Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomecica Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 HE.HE.HE. si soacra-mea zicea ca i-a mostenit semnul ei..... si alex o are dar si soacra mea. luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an] " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii si DESENELE ADRIANEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.