Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

La France (48)

Recommended Posts

Continuarea paginii de aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65059&whichpage=10

La mine a nins pentru prima oara de doi ani, brrr, si sotul meu trebuie sa plece cu masina, are doua spectacole azi, sper sa reuseasca...

Voi ce mai faceti? [il]

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière." [i]id="Trebuchet MS">id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si aici a nins si e pt prima data cind tine zapada mai mult de o juma de ora [:D]

De ieri e totul alb, am vazut copii batindu-se cu zapada, da nu stiu sa faca bulgari si nici nu au caciuli, deh, copii din sud, lool :)

ps

Otilia, cred ca te-am mai intrebat da n-am vazut daca ai raspuns: cum a fost de anul nou spectacolul pt care te pregateai? ai facut si poze si le-ai pus pe undeva, sa te vedem? Continui pe muzica sau mai incerci sa faci vreo calificare?

http://www.pulafashion.com/index2.html

[roker]

Chato, am mai zis, am ramas acasa de Revelion ca n-am gasit baby-sitter. [:(]

Habar n-am ce vreau sa fac, sunt confuza rau de tot...

As vrea sa fac un bb2 (dar nu-s sigura ca-i o idee prea buna in situatia noastra), sa ma reapuc de cintat si sa fac si traduceri sau ceva de genul asta... Eventual sa-mi gasesc o meserie mai sigura ca mi-e cam teama cind ma gindesc la viitor (barbatu-meu e cam in virsta si-l paste pensia in curind [}:)], deci peste vreo zece ani nu mai pot conta decit pe veniturile mele personale, cam asa ceva... in sfirsit, e si asta o supozitie, nu se stie niciodata) Asa ca-s cam in ceata rau de tot, daca aveti ceva idei va ascult.

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière." [i]id="Trebuchet MS">id="purple">

Imi pare rau, scuze ca te pun sa repeti o chestie nu tocmai placuta.

La dorinta ta de a avea bb2 nu ma bag, ca io nu le am cu copiii, dar uite aici o chestie unde te-ai putea inscrie, sa dai cursuri:

http://www.musirelax.com/profchant.html

In rest, io zic ca nu are sens sa incerci sa intri la intermittents du spectacle, e o viata grea si nu stiu cita satisfactie poti avea.

Insa te-as incuraja sa faci o démo, sa o inregistrezi si sa trimiti la mai multe case de disc, poate gasesti vreun contract mare??? Diferenta e ca ai ceva asigurat, nu mai cauti contracte in fiecare zi.

Mai poti si sa iei acasa copii (cred ca te-ai gindit si tu la posibilitatea asta, nu?) ai caror parinti nu se mai ocupa de ei si care-s in grija statului.... asta e o chestie platita binisor... iar cu diploma ta de ass mat creca esti prioritara.

http://www.famidac.net/article90.html

Alte idei n-am acu, depinde mult si ce ai vrea sa faci... mai zi si tu :)

http://www.pulafashion.com/index2.html

[roker]

quote:Originally posted by chatonel

uite aici o chestie unde te-ai putea inscrie, sa dai cursuri:http://www.musirelax.com/profchant.html

id="quote">id="quote"> Merci beaucoup, Chato, hai ca mi-ai mai dat putin curaj! [;)] Imi place situl asta, e interesant! Si mi-au mai venit idei (le aveam eu mai demult, de cind faceam meditatii sa intru la facultate): sa dau meditatii de matematica la elevi de scoala/liceu. Doar ca trebuie sa astept sa aiba fie-mea virsta ca sa vad ce invata ei aici la scoala, sau daca nu poate-mi ziceti voi, mamicile de copii mai mari (Lu, Mirunda) si-mi cumpar si eu manualele. (intotdeauna am fost stralucita la mate ;) si pasionata rau de tot) E o chestie simplu de aplicat, caci orele se dau de-acasa si se plateste cu CES (cec de-ala emplois service)Pupi, o duminica placuta in continuare! [flo]

Ce faceti fetelor, iar ati disparut, se poate sa va caut pe a treia pagina?... Sau v-am speriat eu cu 'lipsa de moral'? Eh, gata, mi-a trecut! [cheers]

Nadia, tu ce faci, sper ca mai bine... [flo]

Doruletz am uitat sa-ti zic ce frumusica-i piticuta ta pe tapis, mai adoarme?... [:D] Nu uita ca trebuie sa treci pe la mine anu' asta sa-ti cunoastem si noi printesa si sa-ti recuperezi bratarica din Mexic... Si tu, Nadia, sa-ti cunoastem printesa... Si tu, Auras, sa-ti recuperezi lucrurile uitate data trecuta! [bere] Si Sibylle, si Mirunda, si... si... Doar sa vina primavara/vara asta odata si o facem lata! [hippi]

Va [pup]

[hia] @ + !

fetele in vara mergem in Ro. cu "Aer France" si ne-am gandit sa facem o escala de 2 zile la voi[:D]

Tin neaparat sa vad turnul Eiffel.Am si eu o "problema" cu treaba asta [:D]

Intrebarea mea este: se merita "oboseala" sau ne chinuim mai mult?! Oare in 2 zile vezi ceva?!

Unde este turnul asta? Departe de aeroport?

Aveti idee cat costa o camera la un hotel de langa aeroport?

multumesc mult.

ange,mamica de 2 ori

foto

povestea Maiei

povestea lui Robert

Ange, eu una zic ca merita! [il]

Turnu' asta este cam in centrul Parisului iar aeroportu' (care, ca-s mai multe) e in afara Parisului, asa cam la 30 km.

Nu stiu cit costa o camera la aeroport dar banuiesc ca ai de unde alege, mai scumpe sau mai ieftine.

Vacanta placuta! [8D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...