Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Folositi taratze la copii contipati?fetita mea are un an si 10 luni si doctorul mi-a zis ca pot sa ii dau taratze .Sa le fieb,si sa le fac ca un mucilagiu, si sa i le dau...voi ati dat copiilor vostri? cum le-ati preparat?Ca eu i le fierb si ii dau numai zeama aia ca taratza in sine daca o simte nu o mai vrea,chiar daca le-am bagat si la blender [alcool]..deci le scurg prin sita si ii dau numai zeama aia care e si ea un pic groasa groasa.Oricum doctorul a zis ca sa ii dau si grosul ala cu gem sau cu miere dar eu nu am cu cine sa ma inteleg pentru ca fii'mea e anti la orice as vrea sa ii dau si i se pare ei "dubios" [bang]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu am folosit tarate, dar nu se poate rezolva si cu altceva? Incearca cu miere, fructe ( perele sunt bune).

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Tu ai incercat sa mananci ceea ce ii dai ei? [xx(]

De ce nu incerci sa-i dai paine cu tarate, are acelasi efect si cred ca nu ai mai stresa copilul, totusi are 1,1o an ce Dumnezeu.

Eu consum tarate la nevoie [consti] si iti spun ca este mai greu de inghitit si pt adulti, dar pt un copil.

Cauta alte metode poate vei reusi sa scapi copilul de problema.

Multe fructe: mere, pere, portocale etc.

Multa sanatate!

poze cu noi

[pup]

Camelia & Alexandra Elenaid="red"> [zana] (27 feb 2004)

am incercat metodele clasice si generale pt rezolvarea pb...nuare efect.si a devenit o obisnuinta la noi sa papam zilnic cel putin 2 portocale o para mare si un mar..cate fructe sa ii mai dau?plus miere dimineata si seara in laptic?apoi taratzele nu i le dau ca atare ca nu le vrea..ii dau numai apa in care ele au fiert si in care pun si un plic de ceai...efectiv nu are gust zeama aia decat de la ceaiul respectiv...grosul de la taratze am inceput sa il pap eu...[alcool] nu e rau de loc..si am citit ca taratzele contin f multe minerale.nu stiu ce sa zic...sa vedem daca au efect...va multumesc si astept in continuare opiniile voastre

Si Gianina mea are problema asta, am incercat si eu cu miere ,sucuri ,fructe dar nici un rezultat.

De vreo 10 zile, am gasit intr-o revista naturista un preparat simplu si rezultatele au inceput sa se vada.

1/2 kg prune uscate se spala si se fierb ca pentru compot.Cand sunt fierte se scot samburii,iar prunele se dau prin masin()eu le-am mixat cu blenderul) si se cantareste pasta sau se numara cu lingura.Cate linguri de pasta ai, atatea linguri de miere adaugi.Pasta obtinuta o pui intr-un borcan cu capac la frigider,iar inainte de fiecare masa ii dai cate o lingurita .Este ca un magiun foarte dulce,iar daca fetita ta e pofticioasa ,ca sa ai succes, mananca tu dar nu-i da ei,asteapta sa ceara ea si nu vei mai avea probleme sa inghita ce i se pare ei dubios.

Cura se tine 3 saptamani, apoi pauza o saptamana, dupa care mai tii o saptamana.

cici

Se pot da tarite, dar nu fierte, iese o posirca scirboasa! Si nici efectul scontat nu il are!

La un copilas asa de mic e suficienta o lingurita de tarite pe zi, pe care i-o poti amesteca in iaurtul cu fructe zilnic, sau in compot, in lapte si chiar si in supa sau in mincarica cu sos. Si da, au efect foarte bun!

Nu e un capat de tara daca-i dai tarite - DAR NU FIERTE! - nu a murit nimeni din asta pina acum. Daca nu vrea si nu vrea (desi nu trebuie sa-i spui ce i-ai pus, i le pui si gata), insista totusi cu prune uscate, nefierte, ne-nimic, miere, ceai de musetel, etc.

Succes!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Si eu am avut aceeasi problema cu fetita mea asa ca de la 1 1/2 ani a mancat tarate pana la 4 ani.Manca zilnic cateva linguri bune.Le manca goale , in iaurt nu le manca.Le mananca si in zi de azi cand o apuca ca zice ca sunt tare bune.Eu nici nu le-am gustat.Vreau sa-ti spun ca dupa acest"tratament" cu tarate poate sa manance orice ca nu se constipa, cred eu ca taratele i-au reglat procesele metabolice la nivelul aparatului digestiv.Si eu i le-am dat la recomandarea pediatrului.De altfel in strainatate sunt tablete pe baza de tarate pt cei ce nu le pot manca.Pe langa toate astea sunt si f sanatoase, contin mult Mg, vit din gama B.id="Arial">id="purple">

Magda [ispita] si [zana] Bianca 7 anisoriid="Arial Black">id="red">

http://community.webshots.com/user/danut1965

Pentru ca prin fierbere se distrug fibrele, exact ce le face uitle. Sfatul vine de la unmare profesor doctor, care m-a tratat si pe mine, deci am luat si eu citeva luni bune asa ceva si stiu efectul. Apoi mi-a fost mai bine si... gata cu taritele!!! Stim doar ca cei mai rai pacienti sint medicii! [:D]

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...