Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Va simtiti respectati la serviciu?

Recommended Posts

O prietena mi-a povestit urm chestie: ea lucreaza intr-un minister in care au fost angajati inca de pe vremea PSD-ului o gasculita de directorasi si sefuleti de serviciu doar pe motiv ca erau rude/prieteni cu marele bos. Si acesti tipi nu fac nimic decat sa profite de pe urma muncii celorlalti, reusesc sa paseze responsabilitatile, dar sa profite de anumite delegatii in afara tarii pt a se plimba si a-si rotunji veniturile.

Deci, unul dintre acesti mici sefuleti, proaspat intors dintr-o astfel de study-visit, cu buzunarul plin de euro din diurna, o cheama pe prietena mea si-i cere ei sa-i faca raportul de deplasare. Ea bineinteles ca nu fusese in delegatia respectiva! [xx(]

..si bineinteles ca a trebuit sa-i compuna tipului itinerarul deplasarii+o serie de propuneri pt dezvoltarea unor programe bilaterale etc

Voi ce parere aveti? Eu m-am infuriat teribil cand am auzit treaba asta [}:)], cu toate ca sunt sigura ca nu e un caz izolat.

Pana la urma de ce sa ne simtim calcati in picioare de indivizi care nu au in plus fata de noi decat un spate protejat?

Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Herraid="red"> tu lucrezi cumva la casa de pensii??[:-)))][:-)))][:-)))]

Si eu sunt [:(!][:(!][:(!]-oasa la culmeeeee!!!!![bang]

Sotul meu a fost angajat la o astfel de institutie[;)],cu contract de munca pe durata determinata[bang]..acum..acest contract a fost prelungit..DAR doar pt.unii..Angajarile s-au facut la nivel national,insa,in unele orase s-a dat "examen",in unele-nu...La noi s-a dat...[alcool]..Au fost "scoase la concurs" 75 de locuri..40 de locuri ar fi trebuit ocupate de cei care lucrasera in institutie pana la mom. respectiv(printre care si sotul meu),iar restul de 35 ar fi trebuit sa fie ocupate prin concurs..ASHhhh..Da' de unde...toate cele 75 de locuri trebuiau ocupate prin examen..Desigur...ca sa intre toate rudele conducerii si toate pilele din partid..Astfel..oamenii care lucrasera acolo 10luni-1.2ani

au fost trimisi la "plimbare"[V][:(!](bineintele,cei care nu au avut pile..nu a contat cat de buni erau..[:(!])..iar in locul lor au fost angajati noi "personaje"care habar nu au ce trebuie sa faca,care trebuiesc "scolarizate"[:p]...Offf...Hai ca v-am innebunit...Sper ca o sa intelegeti ce am vrut sa zic...

In concluzie,bataie de joc...[:(!][:(!][:(!][:(!][:(!][:(!]

Da.....asta e Romanica noastra!!!!

[flo]

Nunta noastra-26.06.2005

Sincer, da.

Ma simt confortabil din punctul asta de vedere.

Am avut "etapele mele de glorie", dar am plecat atunci cind mi s-a parut ca tot ce e in jurul meu e nedrept, si traiesc intr-o mare mocirla de compromisuri.

Am trait experiente si replici de genul:

"Eu sint mai manager ca tine, asa ca n-ai dreptate"

"Eu n-am zis nimic gresit, voi toti ati inteles ca as fi zis"

"Departamentul asta sint eu" samd.

N-am reactionat bine la asta.

Si am gasit un loc care mi se pare fair.

Daca nu mi se va mai parea fair, o sa plec si de aici.

Elise

Uneori da.. Desi am trecut prin momente de genul:

- a plecat altcineva in delegatie "afara" pe proiectul meu

- am facut de nenumarate ori treaba altora

- am fost sunata sa vin la serviciu cand eram cu copilul in spital, motivand ca poate sta sotul meu cu el...

- am primit prima mai mica decat altii care au facut mult mai putine pentru proiectul in care lucrez si eu

- am fost amenintata ca ma muta...

Dar... eu sunt foarte bataioasa din fire... Adica atunci cand am stiut ca se dau mariri de salariu si eu nu eram la serviciu mi-am sunat seful si i-am spus sa nu cumva sa indrazneasca sa mai dea ochii cu mine daca nu m-a propus...

Dar sefii sunt sefi peste tot... ei dicteaza... Eu mi-am impus sa nu mai pun la inima si chiar le spun in fata ce am de zis... Pana la urma salariul pe care il am l-as putea avea oriunde... Toate joburile de pana acum le-am castigat prin concurs, asa ca nu mi-e frica de un alt examen si nici nu sunt datoare la nimeni...

pai...eu lucrez in invatamant si marele meu defect este ca sunt tanara si fac nota discordanta cu gashca de acolo...asa ca mereu eram uitata la petrecerile si intalnirile organizate in unitate..nu eram insa uitata la sedintele in care imparteau sarcini, proiecte de intacmit si refetate (pe care se trecea ulterior si numele directoarei, pe post de coordonator, desi nici nu stia despre ce e vorba!!!)

...asta pana m-am enervat cumplit si m-am dus peste ele la o "intalneala" de cafele si barfulitze si le-am tras o sapuneala zdravana!!!! acum totul e ok,...dar sa vedem pana cand!!!

quote:Originally posted by Elise

Sincer, da.Ma simt confortabil din punctul asta de vedere.Am avut "etapele mele de glorie", dar am plecat atunci cind mi s-a parut ca tot ce e in jurul meu e nedrept, si traiesc intr-o mare mocirla de compromisuri.Am trait experiente si replici de genul:"Eu sint mai manager ca tine, asa ca n-ai dreptate""Eu n-am zis nimic gresit, voi toti ati inteles ca as fi zis""Departamentul asta sint eu" samd.N-am reactionat bine la asta.Si am gasit un loc care mi se pare fair.Daca nu mi se va mai parea fair, o sa plec si de aici.Elise

id="quote">id="quote">Felicitari!Asa ar trebui sa facem toti.Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

quote:Initial creeata de daniella4

O prietena mi-a povestit urm chestie: ea lucreaza intr-un minister in care au fost angajati inca de pe vremea PSD-ului o gasculita de directorasi si sefuleti de serviciu doar pe motiv ca erau rude/prieteni cu marele bos. Si acesti tipi nu fac nimic decat sa profite de pe urma muncii celorlalti, reusesc sa paseze responsabilitatile, dar sa profite de anumite delegatii in afara tarii pt a se plimba si a-si rotunji veniturile.Deci, unul dintre acesti mici sefuleti, proaspat intors dintr-o astfel de study-visit, cu buzunarul plin de euro din diurna, o cheama pe prietena mea si-i cere ei sa-i faca raportul de deplasare. Ea bineinteles ca nu fusese in delegatia respectiva! [xx(]..si bineinteles ca a trebuit sa-i compuna tipului itinerarul deplasarii+o serie de propuneri pt dezvoltarea unor programe bilaterale etcVoi ce parere aveti? Eu m-am infuriat teribil cand am auzit treaba asta [}:)], cu toate ca sunt sigura ca nu e un caz izolat.Pana la urma de ce sa ne simtim calcati in picioare de indivizi care nu au in plus fata de noi decat un spate protejat?Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

id="quote">id="quote">Auzi de ce nu-i scrii o scrisoare lui Basescu. Cineva s-ar putea sa o citeasca.....chiar daca nu el, dar cineva cu putere de decizie. ca daca directorasii sunt PSD-isti , Base de-abia asteapta motive sa mai dea jos cate unul, ca pana la urma ei FURA din bugetul statului adica de la NOI.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...