lavinai Publicat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 29, 2006 fetelor, as avea si eu o intrebare : la un cm neregulat ( la 30,31,37 de zile) , iar ultimele luni mi-a venit la 31 de zile fix, din acata zi pot face testul ca sa fie concludent??? acuma e z32 si nici un semn. nu as vrea sa il fac degeaba avand in vedere ca de fiecare data cand il fac, in seara respectiva imi vine.....[alcool] http://pg.photos.yahoo.com Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Eu stiu de la medicul meu ginecolog, ca un test de sarcina elocvent se face dupa 10 zile de cand ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia. Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005) Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelia_laura Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 Eu am CM neregulat intre 30-36 zile si acum la a 2 sarcina mi-a iesit primul test slab pozitiv in ziua 40 CM. Bafta sa fie asa cum iti doresti! Cornelia, de [aerob]Eduard(21 06 2004) si [gravi]14+ POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Ianuarie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 29, 2006 La un test de sarcina facut acasa(clasicul, pe baza de urina) in jur de 14 zile de la concepere. Acum cativa ani pe unele teste(Barza) scria ca se poate dupa 7 zile de la concepere. Pt. un test facut la laborator(pe baza de sange) dupa 7 sau 10 zile de la concepere. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Eu am facut testul (Barza) la o zi dupa ce-mi intarizase CM si a iesit pozitiv. Dar eu am ciclul regulat, de 31 de zile. [gravi] 6+ I wish I were an angel... Poze diverse Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Lavinai ai facut testul? Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Eu l-am facut la 15 zile dupa ce trebuia sa-mi vina, Barza clasic, si a fost rosu aprins de tot.... si zic sa mai ai nitica rabdarica, nu-l baga in seama pe nenea ciclu' ca dupa aia se supara si vine, fa-te ca nu-l vezi, poate iti face cadou doua liniute. Bafta!!!!!!!!! [cheers] Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsi Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 eu l-am facut la doua saptamini dupa ce trebuia sa-mi vina ciclul, tot din cauza ca nu-mi venea fix in aceeasi zi, si ca sa nu fiu dezamagita, desi stiam.....simteam ca sint! http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878 http://community.webshots.com/user/pepsidominic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Eu nu am avut rabdare si am facut primul test in prima zi in care trebuia sa vina CM.EU am un ciclu menstrual de 28 zile fix.Au aparut doua liniute.Una foarte stearsa dar prezenta.Mult mai bine sa vazut dupa inca 5 zile. Succes sa fie IIid="red"> . Roxi [gravi] 6+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Lavinai sper sa nu fi venit uratii si testul sa fie +. Succes! Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.