Steluta Publicat Ianuarie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 30, 2006 Buna, Am o ruda din provincie care lucreaza in Bucuresti si locuieste cu noi in apartamentul cu 3 camere. Nu ii percepem chirie, astfel ca anul trecut am facut doar formele pentru a avea viza de flotant pe adresa noastra. Acum insa ar dori sa facem contract de inchiriere. Ce presupune aceasta pentru mine?? Din cate am inteles, trebuie sa merg pe la administratia financiara, si apoi sa declar ca am un venit suplimentar. Din ce am mai citit pe forum aici, daca voi declara ca am un venit suplimentar, nu mai pot beneficia de indemnizatia pentru copil. Este adevarat?? Totusi as dori sa-mi fie clar ce trebuie facut pentru contractul de inchiriere. Eu nu sunt prea entuziasmata, mai ales cand ma gandesc ce alergatura ar urma pentru asta! O zi buna! Steluta [gravi] 19+. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Steluta Postat Ianuarie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 30, 2006 Discutam cu o colega despre aceasta situatie si imi spunea ca daca apartamentul este trecut pe numele ambilor soti, si contractul de inchiriere trebuie facut tot de amandoi. Asta inseamna, ca implicit mi se considera venit suplimentar, nu?? O zi buna, Steluta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Steluta Postat Februarie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 3, 2006 Chiar nu stie nimeni daca aceasta chirie se considera venit suplimentar?? Mi se anuleaza dreptul la indemnizatia de crestere a copilului?? Am intrebat un avocat, dar nu stia prea bine. Steluta [gravi] 20+. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Februarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 3, 2006 Art 12 din OU 148/2005: " (2) Plata indemnizaþiei prevãzute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspendã începând cu ziua urmãtoare celei în care beneficiarul realizeazã venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare. " Deci numai daca veniturile obtinute sunt "venituri profesionale supuse impozitului pe venitid="red">" apare problema. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.