Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce pun in gem in loc de zahar, pls!!!!


crissy

Recommended Posts

hi,

ce ma sfatuiti sa pun in loc de zahar la prepararea unui gem? vreau sa folosesc masina automata de paine, dar nu stiu de unde sa incep...nu stiu ce fructe as putea folosi (de gasit iarna), dar, mai ales, cu ce as putea inlociu zaharul...

chimisti(e), lamuriti-ma, va rog, cristalele dulci au si un alt rol decit cel de indulcitor (consistenta etc.)

10x!

 

WWW (WIN WITHOUT WAR)

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Ada00

eu am facut gem cu zaharina. Il fierbi putin mai mult ca sa scada.Eu am facut de 2 ani si tine si acumAndreea


id="quote">id="quote">Eu stiu ca prin fierbere zaharina devine amara. Sau ai pus-o la sfarsit? Se poate?Multumesc pt. un eventual raspuns! [flo]id="purple">Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">Iulia Anastasiaid="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Dorsilia

fructoza


id="quote">id="quote">Ai incercat? Ca m-ar interesa si pe mine niste detalii, gen proportii, cand se pune, daca tine gemul. Multumesc mult!id="purple">Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">Iulia Anastasiaid="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Doamnelor, am incercat cu indulcitor. Pe care l-am adaugat la sfarsit, pentru ca nu scria pe el daca rezista la prelucrari termice (pastilute pe baza de aspartam, despre care am citit ca e devine toxic abia dupa 12 pastile/zi). A iesit compot de marmelada sau marmelada de compot, cum vreti sa-i spuneti... Am taiat in bucatele mici marul si l-am aruncat in masina de facut paine. Dupa ce s-a terminat programul am adaugat si indulcitorul. Asa ca ...fiasco total! Daca stiti unde am gresit, please!

 

WWW (WIN WITHOUT WAR)

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...