impreuna Publicat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 31, 2006 Nurorile cu soacre buneid="red"> si nebuneid="blue"> (64) 1.impreunaid="red">_____________1.gabibartaid="blue"> 2.BraveGirlid="red">_____________2.camelia72id="blue"> 3.boeruid="red">________________3.cornelianeliid="blue"> 4.ralucamesid="red">____________4.linusaid="blue"> 5.badjokeid="red">______________5.Natyid="blue"> 6.Boobooricuid="red">___________6.angy11id="blue"> 7.klumea_blondyid="red">________7.olimid="blue"> 8.Himmelsduftid="red">__________8.monaganid="blue"> 9.gylyid="red">_________________9.loreenid="blue"> 10.kisstherain999id="red">_______10.dia_biid="blue"> 11.joneid="red">________________11.inaioanaid="blue"> 12.mara95id="red">_____________12.a.cicelid="blue"> 13.adimercedesid="red">_________13.devyllaid="blue"> 14.lavinaiid="red">_____________14.jozsaerikaid="blue"> 15.Cloverid="red">______________15.Ralu-Catid="blue">.. 16.soarenistorid="red">__________16.alexa00id="blue"> 17.mihaela amaliaid="red">_______17.diadanielaid="blue"> 18.niccosteaid="red">___________18.Lonaid="blue"> 19.fannna2003id="red">__________19.mebid="blue"> 20.RaluDid="red">_______________20.Paula2003id="blue"> 21.NinaRid="red">_______________21.Beeid="blue"> 22.SunSmileid="red">____________22.mandaid="blue"> 23.minaid="red">________________23.Gianaid="blue"> 24.andoraid="red">______________24.cherry22id="blue"> ______________________25.corneliaaid="blue"> ______________________26.diaanid="blue"> ______________________27.annitha_clid="blue"> ______________________28.Ileana Cosanzeanaid="blue"> ______________________29.axiaid="blue"> ______________________30.Siminafid="blue"> ______________________31.cristiamaid="blue"> ______________________32.Gargaritzaid="blue"> ______________________33.alionushcaid="blue"> ______________________34.Raza de soareid="blue"> ______________________35.sigridid="blue"> ______________________36.andreea_trendid="blue"> ______________________37.ioana2004id="blue"> ______________________38.sigridid="blue"> ______________________39.jokerid="blue"> ______________________40.bunicutaid="blue"> ______________________41.Eliseid="blue"> ______________________42.mokoid="blue"> ______________________43.jokerid="blue"> capitolul 9 Poftiti la un nou capitol Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 ?Tot io cu lista:) cum sa numerotez, fiecare coloana separat sau impreuna? Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 quote:Originally posted by impreuna?Tot io cu lista:) cum sa numerotez, fiecare coloana separat sau impreuna?Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) id="quote">id="quote">Eu spun sa numerotezi coloanele separat, iar deasupra sa scri numarul total. Parerea me. Sa vedem ce spun si fetele.id="navy">[gravi]11+Mai am 25 de zile pana la nuntaid="red">POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 eu nu zic nimic ca nu ma pricep. Flavia,nu-s singura,sunt cu socrul,da' e bine. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 No asa ii bine? :)) Dana rulz Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 quote:Originally posted by impreunaNo asa ii bine? :))id="quote">id="quote">Eu zic ca da. Dar e o problema la cer nu ne-am gandit.Daca mai apare vreo nora care are soacra buna... trebuie sa refaci numerotarea. Si e mai complicat. Acuma m-am gandit la asta.Sunt batuta in cap. M-am mai uitat o data si am vazut ca ai numerotat separat. Ca doar asa propusesem si eu.Nu mai vad, fetelor. Trebuie sa imi schimb ochelarii. Acuma pe bune ca trebuie sa merg la oftalmolog. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Am uitat sa va spun de tata, "tanarul" student. A avut ieri iarasi examen si a luat 9. E foarte suparat ca a scris tot, ca in carte, ca a tocit o saptamana, si nu stie de ce i-a data 9 si nu 10. a nu va inchipuiti ca poate copia. Ca dau examenul pe calculator, sunt vreo 3 supraveghetori si au si camere de luat vederi in sala. Mai rau ca la rezidentiat, sau la cei care vor sa intre in magistratura.id="navy"> [gravi]11+ Mai am 25 de zile pana la nuntaid="red"> POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Andreea felicitari taticului Ii place ce invata? Las ca nici eu nu vad bine, de cand tot zic ca merg sa-mi fac ochelari si nu m-am dus, nici eu nu ma mai cred Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 quote:Originally posted by impreunaAndreea felicitari taticului [bis]Ii place ce invata?Las ca nici eu nu vad bine, de cand tot zic ca merg sa-mi fac ochelari si nu m-am dus, nici eu nu ma mai cred Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) id="quote">id="quote">Nu stiu daca ii place, esentialul e ca invata. Eu nici macar nu m-am apucat. E la geografie.id="navy">[gravi]11+Mai am 25 de zile pana la nuntaid="red">POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Flavia,cred ca mai trbuie facuta o coloana pt. soacre .Bunicuta nu posteaza in calitate de nora, ci de viitoare soacra.[;)] ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.