cattalina Publicat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 31, 2006 am si eu o nelamurire...de la cersta pot sa doarma copiii in pat obisnuit singurei? noaptea se mai foieste prin patut....si ma gandesc ca ar cadea dintr-un pat obisnuit.... voi de la ce varsta i-ati pus singuri sa doarma in pat? cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Noi pe Matei l-am pus la 1 an, la 11 luni merega in picioare si nu-l mai puteam tine in patut, mi-era frica sa nu se arunce peste grilaj... Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005) Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Si eu mi-am pus intrebarea asta. Bia are 18 luni si ma intreb oare cat va mai dormi in patut. Sa vedem ce spun mamicile cu experienta. http://community.webshots.com/user/TatianaS http://community.webshots.com/user/Tatiana333 Tatiana si Bia, gaza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelia1278 Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Si eu am curiozitatea asta. Stiu ca se pot cumpara niste aparatori speciale pentru patul normal, ca sa nu cada copilul, dar nu sunt lungi cat tot patul. Teama mea este ca atunci cand nu va vrea sa se culce se va da jos prin partea libera si nu stiu cum o voi convinge sa stea acolo sa doarma. In patutul pe care il are acum optiunile sunt limitate, nu ajunge la jucarii si chiar daca uneori nu are chef de somn, se plictiseste relativ repede si adoarme. Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 E adevarat ca s-a intamplat sa cada din pat (1-2 ori) in timpul somnului, dar o vreme , pana se obisnuieste tineti o paturica mai groasa, o salteluta jos langa pat sau daca patul e mai mare, puneti niste perne.... Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005) Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filofteia Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Noi la un an i-am desfacut patul, care a devenit un pat obisnuit, dar mai jos decat celelalte... Insa pana la 3 ani a tot cazut din pat, desi accesul in pat se face pe o "gaura" lata cat o perna. Noaptea ii punem aici o perna... Dar l-am gasit dormind si in mijlocul camerei... Dupa 3 ani nu s-a mai intamplat sa cada din pat, dar nici nu a dormit intr-un pat cu toata latura libera... sau foarte rar 2 ore la pranz cand mergeam la tara, dar si atunci ii puneam pe toata latura perne. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Capsunika doarme de la 1 an si un pic in patul mare, e dublu e adevarat si are loc de expeditii nocturne. Suportii aceia de protectie cel mai mare este de 1.50 metri. Freia si [copil] Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalina Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 de unde se pot achizitiona aparatori pentru pat? va multumesc cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ontica Camelia Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Alex doarme in patul ei la 1,4 an, nu ne mai intelegeam cu ea noaptea cand vedea ca este in patut ne stia tot cartierul , dar aceasta a fost o solutie buna. poze cu noi Camelia & Alexandra Elenaid="red"> [zana] (27 feb 2004) javascript:HighlightAll('copycode.bbcode') Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Ianuarie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Ianuarie 31, 2006 Eu cred ca am s-o mai las pe Bia sa doarma in patutz...nu ma grabesc s-o mut in patul mare, tot de teama cazaturilor. Gaza mea se foieste toata noaptea. http://community.webshots.com/user/TatianaS http://community.webshots.com/user/Tatiana333 Tatiana si Bia, gaza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.