Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum ne laudam copiii?

Recommended Posts

Haideti sa ne mai si laudam copiii! Cred ca ne-ar face bine la moral.

Dincolo de faptul ca uneori imi vine sa-mi iau campii de cate pozne face Maria, ramane Pishcotzica mea, cel mai frumos si cel mai destept copil de pe planeta.

Si ma laud ca la 1,6 ani:

* SPUNE: MAMI, TATI, PADA(zapada),CAIA(carnea)MANA(saru’ mana),PASHU(iepurasul),USU,(ursul)MAIO, (maro)MUIU,(mosul)BADU,(bradul)BAII(banii);

*SE RECOMANDA: MIA

*CANTA TZA-TZA (CAPRITZA), DOM-DOM(DOMN… SA-NALTAM)PIXI,(pixul)

*NUMARA PANA LA 10, dupa mine, iar OTO, NOO, CECE, …. BAVOO, CONTINUA EA SINGURA.(cum ii zic eu dupa ce terminam de numarat)

*IMI ADUCE HAINELE DE CASA PENTRU A MA IMBRACA,

*CAND MAZGALESTE PE HARTIE, SPUNE CE SCRIE: MIA (adica ea)MAMI, TATI,

*ISI ALEGE SINGURA CACIULITZA PENTRU IESIT AFARA

*ASCULTA NUMAI MUZICA CLASICA, IN SPECIAL MOZART SI VIVALDI (vorba mamei mele: Bine ca s-a nascut ea, ca sa va mai cultivatzi si voi!)

*ARUNCA TOT CE E CACA(ce gaseste pe jos in casa) LA COSUL DE GUNOI

*VREA BAIE DUPA CE MANACA(adica sa o spal pe maini)

*NU SE DA JOS DIN PATUZ PANA NU-I SCHIMB SHOSETELE DE NANI CU CELE DE JOACA

*M-A PARAT LU’ TATI CA I-AM DAT NA-NA LA FUND.

Revin cu alte laude.

Copiii arunca in joaca cu pietre in broaste, dar broastele mor cu adevarat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna idee!

Noi, cupil Alexis la 1,2 ani:

- tipam cu indarjire dupa sticla cu ceai, intindem mana, guritza, dar NU VREM sa zicem apa sau ceai

- suntem excesiv de prudenti si nu vrem sa dam cu fundul de pamant asa ca daca ne lasa mama fara sprijin nu mai vrem sa mergem nici de mana

- la masa de pranz avem nevoie de reclame TV ca sa nu facem 1000mofturi

- am invatat sa inlaturam toate obstacolele pe care le pune mama sau tatat ca sa ajungem unde vrem noi

- tragem de par pe cine apucam si radem cu pofta cand omu' zice auuu

- vrem sa jumulim toate florile lu mama

- suntem si f tehnici: o jucarie noua rezista intreaga intre 5 si 10 minute in functie de complexitate

- ne alegem si noi scutecele, le preferam pe alea cu tigrisori

- mutam mobilele

- jucariile preferate sunt alea la care nu avem voie: telecomenzi, ochelari, ap foto, fire electrice

Oricum suntem cel mai simpatic, frumusel si mai capos [copil] din Univers ca suntem a lu mama!

Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

Hai s o laud si eu pe Raluca mea care azi a fost extraaaaaaaaaaaaaaaaaordinara!! Are 6 ani si azi a avut sedinta foto ptr o reclama. A" lucrat" 2 ore si si a facut banii ei 1.000 $.Manca o ar mama pe ea! A fost grozava! Lasa sa vada si americanii ce copii avem si noi romanii!!![loveyou]printesa mea!

Corinadana mama de Ralucaid="red">www.ralucaostoia1.exploretalent.com

quote:Originally posted by corinadana

Hai s o laud si eu pe Raluca mea care azi a fost extraaaaaaaaaaaaaaaaaordinara!! Are 6 ani si azi a avut sedinta foto ptr o reclama. A" lucrat" 2 ore si si a facut banii ei 1.000 $.Manca o ar mama pe ea! A fost grozava! Lasa sa vada si americanii ce copii avem si noi romanii!!![loveyou]printesa mea!Corinadana mama de Ralucaid="red">www.ralucaostoia1.exploretalent.com

id="quote">id="quote">Felicitari !!!! cred nici nu trebuie sa-ti mai spun ca este tare frumoasa!6 ani - 14 februarie 2006

Felicitari la puiuci[bis].

A mea ,1.2 ani si stim sa facem urmatoarele:

* Ne urcam pe masuta de la tv. apoi pe tv ca sa o necajim pe mami[bang],nu ne sra nici un obstacol in cale pt a face prostioare

*Alergam prin tot parcul si stim sa ne dam pe caluselul din parca care se invarte

*Stim atunci cand mami ne duce spre parc pt ca vedem pe ce drum o ia si incepem sa zicem "uta uta"

*Cerem periuta de dinti cand ne duce mami la baie

*Totul inadara de ciorbita mancam singurele si stim foarte bine sa mestecam bucatile mari din mancare

*Stim sa spunem kaka (cu toate ca nu si facem cad spunem,doar ne scremem ca sa ii aratam lu mamica ca stim ce e aia),pa pa -cand plecam si dam pupici la bunici,apa - cand vrem apa,ami ami cand vrem sa papam ceva,iauite -cand vrem sa aratam ceva,ham ham - la catel ,pis pis - la pisica,buba - si aratm unde are lumea bube,bei bei - cand mergem sa ne faca mama baie,chita chita la soricel,uf uf - la ceva care frige

*Stim de l adistanta mare care este blocul nostru si pe a lu mamaica

*stim sa infigem cuburi de lego unul in altul,sa deschidem fermoare,stim sa desfacem capace de rujuri si pixuri,stim sa dam casetofonul mai tare sau mai incet de la rotita

*Stim 8 animalute din plus si le aducem pe care ni le cere mami.Stim sa bagam bani la pusculita fara ajutor,iar cand vedem pusculita cerem bani ca sa mai colectam.Stim sa dansam in 4 feluri diferite...in functie de ce gen melodie ascultam.Stm sa o imitam pe mami cand canta si cantam si noi cu ea.

* stim sa apasam pe clanta si sa deschidem usile,asa ca tati nu mai poate sa se inchida in camera ca sa nu ma joc eu cu jucariile lui[:D]

Ehhh mai fetelor ,noi stim destul de multe,dar uite ca m-am trezit si mami nu mai poate sa povesteasca cu voi [:D]

Pa Pa[bis]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

gogomarla

Mihaita (1 an si 4 luni)

@Spune: mama,tata mai rar, pa,caca,cai,uc(suc),apa,gugu(mandarine,portocale,minole),uti sau ite(uite),bo(bomboane),bavo(bravo)si ma mai gandesc.

@Deschide toate usile din casa mai putin cea de la sufragerie.

@Stie sa aprinda si sa stinga tv

@Tot ce este cah ii da lu' mami sa arunce la gunoi

@Se da singur,singurel in balansoar

@Recunoaste ghetutele si mi le aduce sa-l incalt

@Ii place muzica si cand o aude incepe sa danseze

@Stie unde sunt ochii,nasu' ,gurita,urechile,buricu' si puta.Cand il intrebi se trage de ea sa o vada si sa ne-o arate .[:D]

@Stie ca becul,caloriferul si fierul de calcat sunt fierbinti si spune uff

@Face tumbe(desi nu prea des).A vazut-o pe sorella dandu-se peste cap si face si el la fel

Cristina 4 ani si o luna si nu am dat-o inca la gradi'

@A invatat litera T si litera A si binenteles scrie TATA[:D]

@ Stie poezii dar ii este rusine [:I]sa le spuna , iar daca reusesti sa o pacalesti ii turuie gura ca tipelor din reclamele la medicamente.

@Stie multe cantece pe care le canta cat o tin plamanii dar numai cand le aude la radio,caseta, cd,tv.

@Se joaca la Harry Potter si imi cer ajutorul sa o trec de diferite nivele ale jocului

Va urma

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Bravo un subiect la care scriu cu placere.

Oana are 2 ani si e un copil linistit calm uneori.

#Vorbeste si raspunde la tot ce este intrebata

#Spune poezii si canta.(dar numai poezii scrise de mami)

#Spune cand face pisu si caca-Mami fac pisu caca pe mine

#Ii place sa fie fotografiata si se uita in oglinde defiecare data cand este imbracata sau se uita daca e curata.

#Nu face prostii nu umbla la prize si plus de asta papa si ea singura.

#Ma intreaba daca are voie cand vrea sa faca ceva care pp ea ca nu e bine.

#Nu bate copii si mai mult ii cheama pe la ea si le da jucariile

#Nu rupe jucariile dar nici altii sa nu le rupa ca e USINE.

#Nu cere in magazin dulciuri sau ce cer majoritatea copiilor.Ea vrea decat SAMAM(salam)CATI(carnati)si PIE(paine)daca nu e nu cumparam si gata nu se supara.

si multe altele de care sunt mandra ca ma un copil linistit si nepretentios.

Mai revenim si noi www.oana.xro.ro

neliana anghel

serban al meu tocmai a implinit 2 ani si, pe langa ca e o frumusete de copil mai e si destept ca nimeni altul... asa, ca doar am intrat aici ca sa ma laud!!

- vorbeste incontinuu (destul de stalcit) dar are un vocabular fantastic, repeta tot dupa noi si nu uita nimic

- isi spune cele 2 nume + cel de familie

- stie toate cantecelele pe care le aude, le cantam impreuna (zice si el ultimele 2 cuvinte din fiecare strofa, nu incurca niciodata nimic!)

- stie culorile de la 1 1/2 ani, si mai nou formele geometrice (inclusiv romb, pentagon...)

- deseneaza de cateva luni bune, melci in principiu ca a invatat sa faca rotocoale[:D]

- stie toate partile corpului (le recunoaste si le denumeste)

- imagineaza singur diverse joculete

- construieste turnuri din tot ce prinde - cuburi, sticle, castroane...

... si ar mai fi multe de spus, ca tare sunt mandra de al...

madalina

serban

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...