Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de iunie-iulie 2003 (68)

amik

Recommended Posts

Continuarea Copilasi de iunie-iulie 2003(68) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66419&whichpage=1

02 iunie Selina si mami AdynaB

07 iunie Vanessa si mami Renisor

13 iunie Denisa si mami Calina73

13 iunie Vlad si mami Martta

13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan

14 iunie Ruth si mami Lya

14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia

14 iunie Roxana Teodora mami BogdanaP

16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole

17 iunie Andrei si mami Geniest

18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao

18 iunie Anne Marie si mami Iselin

19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan

22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria

24 iunie Tudor Andi si mami Bobi

25 iunie Luca si mami Andra

25 iunie Rares si mami Mirunaa

27 iunie Maria si mami Adi

27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan

04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca

05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana

06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan

07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza

08 iulie David si mami Bibi

08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa

08 iulie Teodora si mami Nicol74

10 iulie Alexandra si mami Amik

13 iulie Stefan si mami Cgaby

18 iulie Taisia Eliana si mami Gio

19 iulie Razvan Petru si mami Magdone

21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta

21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana

22 iulie Alexia si mami Crixia

24 iulie Jasmina si mami Adinag

25 iulie Emma Maria si mami Claudya

27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna

28 iulie Tiberiu si mami Bychi

28 iulie Maria Ianina si mami Madic

29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia

29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora

30 iulie Irina si mami Aditzu

31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Da, mai am putin pana la licenta si parca stau pe loc in privinta lucrarii.Cand ma apuc sa scriu la ea mi se face somn, ma apuca nervii...bleah!

Alexandra e la bunici si imi rupe sufletul cand vorbim la telefon. Ma roaga sa ma duc la ea, sa vina ea la mine!O mare fericire pentru mine este ca mananca foarte bine de vreo doua saptamani si face kkita aproape zilnic.

Am invatat-o sa numere in engleza, franceza si germana.Acum invatam formule de salut si, well, cuvinte mai putin ortodoxe. De cate ori suna telefonul lui Razvan spune:"Damn!".

Apropo de mers la Booboo, am mers duminica acolo si nu mi-a placut ca era ingrozitor de aglomerat, galagie,agitatie...Dar Alex s-a jucat asa de frumos, s-a imprietenit cu o fetita de vreo 5-6 ani, se pupau, se dragaleau, alergau...Vaaai, nici nu a avut rabdare sa stea 10 min la masa cu noi!Niciodata nu a fost asa de prinsa de joaca! Spunea ca se duce cu "prietena" ei, Giulia, la maimutzica!

Aaaa, si mai nou, fata mea ma roaga frumos sa ii fac o surioara, sa aiba si ea cu cine sa se joace!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

Amik, pai ce mai astepti cu surioara [;)]?

Magdone, felicitari pt. Razvan!

Fetelor, eu sunt nemultumita de somnul Mariei din doua motive: ea nu doarme deloc ziua de cateva luni si seara stau cu ea pana adoarme (ore!!!). Chiar daca o culc mai tarziu, dureaza f. f. mult pana adoarme. Nu doarme ca sa nu viseze! E f. linistita in ultimul timp, dar mi-a zis totusi asta. Cand plec cu ea cu masina, adoarme! Am citi ca asta e un semn sigur ca nu doarme suficient. Cred ca nu e destul pt. un copil de doi ani jumate sa doarma aprox. 9 ore/zi.

Ieri am fost la ultima sedinta la psiholog. Bine, urmeaza s ao sun dac aapar probleme. Sper sa nu mai fie cazul si sa o sun doar sa ii zic ca suntem bine. M-a sfatuit si ea sa astept cu teatrul de papusi. Mi-a recomandat si o gradinita de stat (e prietena cu asistenta de acolo). Cred ca ma ocup sapt. viit. de asta. Mi-a zis ca ar fi f. bine sa o duc pe Maria in "vizita" cat mai des la gradinita, dupa ce vom alege una.

Va spun noapte buna! Sper sa reusesc sa scriu zilele viitoare de la birou, ca la ora asta imi va fi imposibil, avand in vedere ca trebuie sa ma trezesc la 6.

Va pup,

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

poze

Ei,daca a deschis Amik subiect nou ,apai sa faceti un semn pe perete,ca si ea ...ca si mine,pasare rara[;)].Si ca urmare,inca un semn ca am aparut si eu.Musai sa apara si Alinutza[:D].

Mai intai la multi ani 2006!!!Sa aveti un an plin de bucurii si tot ceea ce va doriti,copii sanatosi,soti banosi[:D]si in general liniste sufleteasca!!!Pentru burticutzele pe care nu am apucat sa le felicit,Marta si Bibi,sa stiti ca va admir si va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!Sper ca nu am omis pe cineva[batcap]id="red">.

Noi suntem bine...sa zicem.Avem totusi o problema.

Am incercat sa o duc pe Emma la un program cu copii,fara parinti.E un fel de pre-preschool.Fac acolo exact aceleasi chestii,ca si in programele pentru copii cuparinti :se joaca,deseneaza,construiesc,canta,fac chestii de lucru manual(pt. varsta lor, of course).Programul e lunea, miercurea si vinerea cate 2 ore.Luni si miercuri nu am putut iesi din clasa,ca era numai cu ochii pe mine implorandu-ma sa nu plec,sa stau la usa,dar pe dinauntru.Tipele de acolo m-au lasat sa stau,insa vineri mi-au sugerat sa ies.A plans de s-a prapadit aproape o ora,cand la un moment dat i-a venit ideea sa le spuna la ingrijitoare ca face pipi si caca numai sa iasa cu ea si sa ma vada pe mine...ea stiind ca eu sunt pe hol.Ca mereu i-am spus ca o astept la usa cu celelalte mamici.Asta a fost finalul.S-a rupt filmul.Nici chip sa mai intre inapoi.De-aici a inceput "frica".De unde am dus o intreaga munca sa doarma singura in camera ei,acum nu se mai dezlipeste de mine.Nici cu taica-su nu mai vrea sa ramana.Cica sa n-o las "singurica".

Am renuntzat sa ma mai duc,fara nici o parere de rau,desi vad ca alti copii de varsta ei stau,chiar dupa faze de circ in primele doua zile(dupa cum povestesc parintii),insa Emma pur si simplu nu cred ca e pregatita.Acasa,nici pana la baie nu ma mai lasa sa ma duc ,ca cica sa n-o las singurica.Acum continui si merg regulat,adica aproape zilnic la programe care includ si parintii.Ii place f. mult ,dar deocamdata e cu ochii pe mine ca pe butelie si striga dupa mine daca nu ma zareste o secunda,desi eu sunt acolo.

Imi pare tare rau ca "s-a naruit" tot ce am construit in timp si cu rabdare,acum "la loc comanda",o iau de la capat.Sper sa ajunga sa aiba din nou incredere .

Revin...

Va pup cu drag si dor!!!

Mami si Emma cuculica

buna!

amik - si???? poate un fratior???[:D]

claudya - bine ne-am regasit in noul an! sanatate si pupici.

sa stii ca si eu am aceleas probleme cu stefan! ii e frica sa nu ma piarda, tot timpul imi spune "mami, nu pleca!!!"[bang]...ma urmareste peste tot..parca as avea coada! [:(!]

pupare tuturor!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Fetelor, eu nu cred ca ajung in weekend la intalnire, vin ai mei si o sa mai stau cu ei...

Ce-o fi cu Anamaria? parca plecase intr-un weekend la munte, Anamariaaaa?

Nici Romana n-a mai zis nimic demult...

Cornelia, si eu stau cu Razvan ore sa-l adorm seara, bine ca intr-un final adorm si eu[:D], aseara cel putin am batut recordul!

Claudya, nasol, da si eu cred intr-adevar ca nu e pregatita, mai las-o putin, da zi-ne si noua cum reactioneaza cand toata lumea vorbeste in engleza? Sunt curioasa ce o sa faca Razvan...

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)

"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

hehe!cu fratiorul cred ca mai avem de asteptat.

desi razvan, intr-un moment in care il bateam la cap cu treaba asta, mi-a promis ca anul acesta il facem pe bebe2.asta se intampla anul trecut spre sfarsit si acum nu mai recunoaste nimic![:D]

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Buna fetelor,

Cam slabuta miscarea pe aici, vine primavara, sau toata lumea munceste din greu [:D]? Eu am o scuza, ca la mine stiti deja ca e nebunie la birou, asa ca am doar o bila gri.

Cu intalnirea, eu zic sa ia Andra taurul de coarne si sa spuna locatia, apoi facem listuta si vedem ce iese, ca si cu intalneala noastra tot ea a fost "mama" [:D] organizarii.

Magdone - Mariuca nu stie toate cifrele/literele, mai stie din ele, da' nu pe toate. Acum ma baraie in fiecare seara sa spunem alfabetul si eu zic "A - de la arici, B - de la broscuta", etc, la care ea completeaza: L - de la (hi)popotam [:D]. Bine ca R si L sint tot "L", asa ca nu prea le nimeresc, asta e partea a doua...

Ultima gaselnita e "cred ca". De ex., o intreb "mami, ti-e sete?" Raspuns : cled ca nu [bang]. Insist: "vrei apa?", ea de colo cled ca da. Deja ma lasa nervii si ridic un pic tonul : "vrei, sau nu?" raspuns prompt: veau, veau.

Maine mergem si noi la vaccin, sper sa n-aiba reactii prea urate, ca in general noi n-am avut probleme. La voi cum a fost?

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Buna fetele,

Intilnire

Locatie: ramine Boo-boo Jungle ptr ca pare mai safe si cine a fost pe acolo zice de bine (Aditzu - nu te supara, dar aici avem si noi loc de taclale, de baut o cafea etc., mai la vara mergem si la gonflabile, ok?)

Data: duminica, 5 februarie, ora 10:00-10:30

Lista:

1. Andra

2.

In rest: Madicule, de-astea cu "cred ca" are si Luca de o vreme, ma amuza ce serios zice [:D].

Si alta faza tare: cind mergem la cumparaturi la Cora, Carrefour etc. se duce in fata usilor cu senzori si zice "Sesam, deschide-te!" ... si culmea e ca se deschid, nu?!...

pup u,

Andra

Luca Pituid="blue">

Cred ca ar trebui mai bine sa trecem pe lista bb-ii [:D].

So:

1. Luca (Andra)

2. Stefania (Dana)

3. ...

Ce bine ca ati ales un loc la doi pasi de mine [:D].

Madic, eu zic sa te astepti la reactii nasoale dupa vaccin. Pe toata lumea am auzit-o cu probleme, in special dureri de picior, mai putin eu. Cred ca din cauza ca noi am fost ambii parinti acasa si am tinut-o foarte bine cand i-a facut injectia. Sau poate pentru ca am facut Infanrix si o fi avand mai putine efecte secundare.

Claudya, si noi avem "separation anxiety" in fiecare dimineata cand plecam la serviciu. Circ maxim. Cred ca e si varsta, ia-o usor.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'

`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.

`I don't much care where--' said Alice.

`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.

`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.

`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

id="blue">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...