Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cosuri sub piele

Recommended Posts

Astazi am observat ca mi-au aparut 2 cosuri sub piele,din acelea mari,rosii si foarte dureroase..unul pe frunte intr-o parte si celelalt pe barbitza[bang].Ce sa fac?Nu mai pot de durere si sunt convinsa ca daca le zgandaresc se fac niste buboaie,mama,mama.Poate aveti un sfat,v-as fi recunoscatoare!

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu ma confrunt de multe ori cu aceasta problema.E chiar foarte dureros.Zilele trecute am avut si eu 2 cosuri sub piele,unul pe barba si altul langa nas.Cum au venit,asa s-au dus,dar nici nu puteam sa ating locul respectiv si eram rosie.

A fost un subiect recent despre cosuri ca la pubertate.Am intrebat fetele de problema mea si o forumista angelito mi-a recomandat Brevoxyl sau Zineryt. Pentru cosuri mari si dureroase, furuncule mi-a mai recomandat Fucidin sau Bactroban

Intreaba la farmacie si incerca unul

Sanatate multa [flo]

quote:Originally posted by ileana

Uite aici subiectul:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56312ileana

id="quote">id="quote">Mersi[asia]...acum dau[fuga] sa-l citesc!Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...