Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Perle bronzante

Recommended Posts

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu te supara ca iti zic [ups] dar toate fetele care le-am vazut eu date cu perle de la avon aratau potocalii la fata, cu alea de la oriflame nu stiu cum e, dar eu sigur n-o sa-mi cumpar asa ceva

am niste poze cu o colega care s-a machiat special cu alea de la avon si arata ca un pui prajit [ups]

astept rosiile [:D] ca acuma n-am prin frigider

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by ingerash

nu te supara ca iti zic [ups] dar toate fetele care le-am vazut eu date cu perle de la avon aratau potocalii la fata, cu alea de la oriflame nu stiu cum e, dar eu sigur n-o sa-mi cumpar asa cevaam niste poze cu o colega care s-a machiat special cu alea de la avon si arata ca un pui prajit [ups] astept rosiile [:D] ca acuma n-am prin frigider

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">
id="quote">id="quote">ai fost haioasa,ingerash![:D]Pe bune ca mie chiar mi-au placut cum aratau.Si cred ca sunt mai multe nuante la perle..ma gandesc eu...Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

eu am de la oriflame si sunt f multumita de ele. vad ca nu se mai termina [:D]

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Eu le folosesc pe cele de la Oriflame.Culorile sunt mai placute pentru mine si imi stau bine cu ele.

Cele de la Avon intradevar au culorile cam puternice.

Eu nu imi dau doar pe obraji...ideea este sa para culoare naturala.Si eu reusesc sa fac sa para asa [:D]

poze noiid="size3">id="green"> [foto]

3 generatii [vampa] [hippi]

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2">

Sabina

Eu le-am terminat pe cele de la Oriflame de cca 1 an si mi-am luat de la Avon ca sa vad cum sunt. Mi-au placut si unele si altele. Singura diferenta af fi cacele de la Avon se sfarama repede- cel putin asa este la mine. Eu folosesc nuantele de bej-maro-auriu sau asa ceva. Imi dau pe obraji de ob si-mi place f mult schimbarea. Cu o pensula adecvata totul iese bine- nu arat ca o pasusa chinezeasca- din aia super rosie in obrajori.

Asa ca eu le-as recomanda pe cele de la Oriflane- daca mai au aceeasi calitate ca acum 3 ani sau mai bine. Cred ca tin mai mult.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...