Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilasi de mai 2003 (36)

korinna

Recommended Posts

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

korina,bine ai facut![:D]

cand te zaresc pe mess. nu am eu timp sa te abordez;cand am eu timp dispari tu! si uite asa nu ne-am vorbit de o groaza de timp[bang]

criss75,si noi facem 3 ani in curand si tot in pampersi facem.De fapt nu vrea pampersi.Sunt niste chilotei cu personaje din desene dar care tot din vata aia sunt facuti numai ca nu se prind cu ariciul ala in parti ci se se baga pe picioruse ca si chiloteii;doar pe aia ii accepta!Atat![bang] si nu oricare,ci cu spiderman sau badman[bang][bang]

Toaleta nu-i decat un loc de joaca...cu hartia igienica si barcutele[bang]

Dar mi-am promis ca in curand voi sta calare pe el si voi insista pana va ceda si va face la toaleta[:D]

pisi ella,abia acum am vazut ca tu ai 2 copii!! ce aeriana sunt![bang]Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! Si eczema aia sa stii ca este trecatoare.Mie mi-a mancat ani din viata si acum realizaz ca prea mi-am batut capul cu ea.A disparut cand a vrut ea,nu cand o imploram eu sa dispara.Asa ca nu te stresa.Sanatate sa fie.

Lumy,la inceputul lunii iulie vom fi la mare.Poate ne vedem daca sunteti prin zona.

sanatate maxima.

ange,mamica de 2 ori

foto

povestea Maiei

povestea lui Robert

Distribuie pe alte site-uri

Ange, eu sunt nou venita printre voi si abia acum ti-am vazut copilasii. Sunt adorabili, felicitari! Si am citit si povestea nasterii lor, ar trebui sa scriu si eu povestea nasterii lui Alex, ca merita. Pe alocuri chiar seamana cu povestea Maiei.

Ma gandesc sa-l dau la camin dupa ce implineste 3 ani, adica dupa 11 mai, dar offf, pampersul asta! In ruptul capului nu putem scapa de el. Desi cand il intreb unde trebuie sa faca kk, spune "pi olita". Tot e un pas important, ca stie cel putin la ce se foloseste

[cool]chestia cu pricina.

Cristina si bebe Alex

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=3bd0&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Criss75,bun venit la noi daca nu ti-am spus![:D]

niciodata nu e tarziu![:D]

noi suntem pe aici de vre-o 4 ani aproape.Asa-i fetili?! Cred ca da.Au copii 3 ani+ 9 luni de burtica...Moamaa cum trec anii[bang]

Si eu ti-am admirat pozele.Si baietelul tau e adorabil.In plus am impresia ca tu esti o mamica tanara,asa-i?![:D]Felicitari!

Ai un baietel sau si fetita din poze e a ta?

ange,mamica de 2 ori

foto

povestea Maiei

povestea lui Robert

Buna tuturor,

Noi ne-am trezit cu ceva febra, aparent din senin. Intai am crezut ca a racit, dar nu are nici un alt simptom. A avut febra vreo 2 zile. Acum ma astept la vreo alta reactie. Vi s-a intamplat sa faca doar febra?

Diseara avem masa festiva cu firma mea, si am decis sa-l luam si pe el. Sper sa fie cumincior, nu ca acasa:)

Mai prost e ca iar nu o sa inteleaga nimic din ce vorbesc cei din jurul lui. Cumva parca imi pare rau ca nu l-am invatat engleza, dar cand stiu cat de greu o sa-l tin legat de romana....

Alte noutati nu mai avem. Va dorim we placut si ne mai vedem pe aici.

Numai bine,

http://community.webshots.com/user/daiopri

Bine ai venit Criss!

Ange, exact de 3 ani dateaza topicul nostru. Stiu exact pentru ca eu l-am deschis, ba chiar de doua ori, am incercat o data dar nu prea au fost raspunsuri si nu s-a legat. Apoi am pus alt subiect:"In mai chiar nu naste nimeni?" unde au raspuns cateva viitoare mamici, iar altele au mai venit pe parcurs, unele s-au retras dar au ramas la catalog cam toate.

Apropo, unde este catalogul?

poze cu Ilinca

pozele noastre

Daiopri, imi pare rau ca aveti probleme. Te-ai uitat in gatul lui? S-ar putea sa fie rosu, ar fi de preferat decat o cauza necunoscuta. P4e mine ma ingrijoareaza cel mai tare simptomele astea fara explicatie, imi inchipui tot felul de boli grave ... mai bina sa stii si sa fie ceva banal.

Multa sanatate!

poze cu Ilinca

pozele noastre

Dragele mele, ma bucur foarte mult si va multumesc ca m-ati primit in clubul vostru, chiar daca sunt ca sa zic asa o mamica intarziata.

ANGE, doar baietelul e al meu, fetita din poza este nepotica mea, si nu sunt chiar o mamica foarte tanara, peste cateva zile implinesc 31 de ani[:(].

Revin cu povestea despre nasterea lui Alex, poate peste vreo 2, 3 ore cand bebicul meu o sa faca nani, pentru ca deocamdata vrea sa se joace pe calculator.

Pupici de la Alex si Cristina

am mai pus niste poze cu noi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...