adameasca Publicat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 1, 2006 Asa a inceput totul : (1)(2)(3) (4) Asteptam cu nerabdare sa ni se alature si alte [gravi] [gravi] bb ralucutza id="purple"> DPN [copil] ..... [gravi] bobociu id="purple"> DPN [copil] ..........dr.Badea [gravi] Cecilia Cid="purple"> DPN [copil] ..... [gravi] Crisnemesid="purple"> DPN [copil] ..... dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca [gravi] gabrellinaid="purple"> DPN [copil] ..... [gravi] Georoxid="purple"> DPN [copil] ..... [gravi] Osnaid="purple"> DPN [copil] ..... - dr. Roloff [gravi] Monique new id="purple"> DPN [copil] ..... ,dr. Tutunaru, spitalul Elias [gravi] Paps id="purple"> DPN [copil] 1.09.2006, dr.Gliga Flaviu [gravi] flavia ramona id="purple">DPN [copil] 2.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged [gravi] Ignaticaid="purple"> DPN [copil] 2.09.2006, dr. Anastasiu [gravi] Vauvaid="purple"> DPN [copil] 03.09.2006 [gravi] Bibiid="purple"> DPN [copil] 05.09.2006 [gravi] inniid="purple"> DPN [copil] 5.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal) [gravi] RO ANA DPN id="purple">[copil] 6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti [gravi] alina morostes id="purple">DPN [copil] 9.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad [gravi] Gabitzicaid="purple"> DPN [copil] 18 septembrie, dr. Furau Gheorghe, Arad [gravi] Cri19id="purple"> DPN [copil] 19 septembrie, dr. Ancar - Polizu [gravi] ionicaid="purple"> DPN [copil] 11....19.09.2006 [gravi] floricikaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006, dr. Suciu, maternitatea Polizu [gravi] Ionela-Roxana id="purple">DPN [copil] 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara [gravi] anangel_lexi id="purple">DPN [copil] 16.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal) [gravi] acai24id="purple"> DPN [copil] 19.09.2006 [gravi] Chantalid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006 [gravi] gabrellinaid="purple"> DPN [copil] 23.09.2006 [gravi] Mcrmikiid="purple"> DPN [copil] 23 septembrie, dr. Hrubaru - Timisoara [gravi] Acai24id="purple"> DPN [copil] ... [gravi] Adameascaid="purple"> DPN 24 septembrie - dr. Constantinescu, Mat. Buzau [gravi] Cricorid="purple"> DPN [copil] 26.09.2006 [gravi] PamELLAid="purple"> DPN [copil] 27.09.2006 [gravi] Pufymicid="purple"> DPN [copil] 28.09.2006,dr.Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca [gravi] Princessid="purple"> DPN [copil] 28 septembrie - dr. Magda Petrache, Polizu [gravi] Putzurucaid="purple"> DPN [copil] 02 octombrie [gravi] Adriana micaid="purple"> DPN [copil] 08 octombrie [gravi] Mexxaid="purple"> DPN [copil] 8 octombrie _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia ramona Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Floricika, fasole batuta am facut alaltaieri, cat pt o armata si mai mananc si azi, iar de cartofi prajiti cu cascaval ce sa zic, am fugit mai devreme de la lucru si mi-am cumparat ca aveam o pofta pe ei de ....... Alina, conform calendarului de la tine o sa avem fetita. Acuma, ce o fi o fi, ca nu facem mofturi. Fetelor cu greturi, eu am observat ca daca nu mananc dimineata cand ma trezesc ceva de genul paine prajita cu branza ma apuca greata, dar daca pap nu mai imi e. Voi cum stati cu balonarea????? Ca eu mai am putin si explodez. Si la mine stiu colegii si am numai barbati. De cate ori mananca ceva toti ma servesc. Deci sunt favorizata . [gravi] 9+ [foto]pozici[foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adameasca Postat Februarie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Ramona, si la mine micul dejun este exact ca la tine: paine prajita cu branza. Si nu imi mai e asa greata dupa el. _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Eu la servici am mari probleme, am avut dintotdeauna. Asta pentru ca niciodata nu mi-a placut sa ma amestec cu colegele la barfa. Intotdeauna am considerat ca e mai bine sa stau cuminte si sa-mi vad de treaba mea. Pe chestia asta m-au marginalizat, dar nici ca-mi pasa. Cat o sa stau cu piticu' in CIC o sa-mi caut altceva de lucru. Iar acum, colac peste pupaza, mai am o problema (nu ca n-as fi avut-o dinainte, dar acum s-a accentuat). Eu am biroul chiar langa bucatarie. Si evident trebuie sa suport toate mirosurile de acolo, cand gatesc scumpele mele colege sau sefa. Astazi au facut legume la punga. Nu vreti sa stiti si nici nu va pot descrie in cuvinte in ce hal pute a usturoi desi stam cu geamul deschis! Cred ca nu mai am mult si o sa [vom]. NU MAI POOOT!!! Si-asa mi-era dinainte o greata... Asa ca Floriciko, nema pofte la mine! Aseara l-am cam bagat in racori pe ubi cand i-am spus ca as pofti niste pepene rosu, de-ala zemos si duuuulce...Si el nu mai stia ce sa-mi faca sa nu ma mai gandesc. Era disperat de unde face el rost acu' de pepene rosu... Dar alte pofte asa, sa zici ca innebunesc daca nu mananc acel ceva...asa ceva nu am! Mai bine, pentru ca nu m-am ingrasat deloc momentan, lucru de care sunt tare mandra! [gravi] 7+ I wish I were an angel... Poze diverse Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinamoro Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Buna fetelor. Azi am facut eco si l-am vazut pe bb, am vazut cum ii bate inimoara, are 28mm.[bibe] Medicul a zis ca e ok. Bafta celor care mergeti azi la medic, va asteptam cu vesti bune. Si eu le-m zis colegilor din prima saptamana, toata lumea ma protejeaza, ce fain! Alinaid="Trebuchet MS"> id="red">[gravi] (8+) & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> [foto]poziciid="blue"> [foto]serbarea de Craciunid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexxa Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Buna gravidutele mele..acusi plec la doctor..am niste emotii de nu ma vad..sper sa fie totul bine..imi este putin cam frica nu stiu de ce....Cand revin va spun cum a fost..!!sper sa de'a Dumnezeu sa fie totul ok cu bebe. Pupiciid="purple"> [gravi] http://community.webshots.com/user/mexxa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adameasca Postat Februarie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Lexi te inteleg cu serviciul. Nici la mine, la prima sarcina, nu era o atmosfera prea grozava. Pana la urma au regretat ca am plecat, si uneori ma mai regreta si acum... Nu poti sa-ti gasesti de treaba in alt birou la ora cand se gateste la bucatarie? Ca-mi imaginez ca nu gatesc toata ziua... _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 quote:Originally posted by adameasca Nu poti sa-ti gasesti de treaba in alt birou la ora cand se gateste la bucatarie? Ca-mi imaginez ca nu gatesc toata ziua... _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console"> id="quote">id="quote"> Teoretic as putea, practic nu am voie. Nu ma lasa sefii. Cica au si altii treaba in birourile respective. Oha, vraja marii... De ani de zile ma tot rog de sefi sa ma mute din biroul asta ca ma imbolnavesc de la aerul conditionat vara...Degeaba. Iar anul trecut cand l-am rugat pe sefu sa-mi dea sa mai fac si altceva ca m-am saturat de ceea ce fac (am cea mai monotona munca din firma) mi-a raspuns foarte senin ca nu e de acord, ca are nevoie de mine la ceea ce fac acum. Pai nu merita sa-i trimit la plimbare cu firma lor cu tot? [gravi] 7+ I wish I were an angel... Poze diverse Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adameasca Postat Februarie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Lexi, ba merita sa-i trimiti la plimare... Acu mult nu mai e pana nasti, strange din dinti, rezista gandindu-te la bebe si dupa ce te saturi de stat in CIC gasesti si altceva, ca doar n-o fi ala ultimul loc de munca de pe lumea asta. _______________________________________________ Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple"> Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 buna dragelor, vad ca am avut ceva de citit nu gluma,imi place cand aveti chef de vorba si mai povestiti cate ceva. eu sunt acsa,nimic nou sub soare,mi s-a stricat aspiratorul asa ca zilele astea merg sa imi iau altul. greturile au cam trecut in schimb am o pofta de mancare ceva de groaza.azi noapte la 12 m-am dus la bucatarie sa caut ceva sa bag sub nas ca simteam ca nu mai pot sa dorm. maine suntem din nou la control,ne nasoara si cantareste sa vedem ca vesti mai aflam. cum mai este in romania vreme ca aici este ceata si frig si se pare ca iarna nu vrea sa plece inca. MEXXA te asteptam cu vesti bune de la doctor. FLAVIA si FLORICICA mi-ati facut pofta de fasole batuta.maine o execut. id="Comic Sans MS">id="size3"> [gravi]7+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.