Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Masaj cu ulei, pana la ce varsta?

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

noi am facut masaj primele 6 luni, apoi a venit frigul si imi era teama sa nu-i fie rece, si am renuntat. insa dupa fiecare baita o masam pe tot corpul prin haine, fara sa o mai tin dezbracata. ii place mai ales sa o masez pe spate, si se intinde singurica.

Pupici si toate cele bune!

printze

Distribuie pe alte site-uri

ai mei au stat cateva luni, cred ca 5-6 luni dupa care era o fugareala prin pat de nu imi mai ardea de masaj. baie le-am facut in fiecare zi pana acum doua saptamani, cand s-a racit vremea. oricum vara le faceam baie si in cursul zilei asa ca itunci cand vor veni caldurile voe reveni la obicei.

mama de gemeni Medeea si Matei (28 noiembrie 2004)

Apropo de clisee " baie zilnica". Am vazut si eu si-am zambit. Se mai intampla[:D]. Intrebam si eu ca pe afara alte mamici cu bebelusi de 8, 10 luni spun ca nu mai fac baie zilnic ci o data la 2-3 zile. Iar aseara suna socru-meu si spalam fetita. I-am spus sa revina ca suntem la baita la care el a replicat ca ce tot o spalam atata ca baia se face cand sunt mici (de parca bb al meu e mare rau, 7 luni). Mie mi se pare foarte firesc sa o spal in fiecare seara asa cum ati spus si voi mai ales ca o asteapta cu mare interes si apoi doarme mult mai bine dupa ce s-a relaxat si curatat.

Cris mami de Iepurix

De ce am intrebat: pentru ca in curand voi putea sa ii fac baie lui Tudor in baie. Noi ne-am obisnuit de la spital sa ii facem masajul cu ulei inainte de baie. Si mi se pare destul de aiurea sa ung copilul cu ulei in camera, sa fug cu el in baie sa il spal si inapoi in camera sa il sterg si sa il imbrac.

Voi cum faceti?

Baia oricum e zilnica. Face parte din ritualul nostru si rar se intampla sa nu o facem (vaccin sau ceva neprevazut).

Andreea, mami de [bibe] Tudor - 10.08.2005

POZE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...