Rufus Publicat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 1, 2006 Am auzit (din mai multe surse) ca de la anu' nu va mai functiona nici o firma in bloc. Notari, avocati, dentisti, coafezi si altii vor pleca in pribegie. Stiti ceva? http://community.webshots.com/user/tora97 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 pai atunci inseamna ca si o gramada de magazine se vor inchide de asemenea. la mine in oras o strada intreaga e formata din magazine facute la parterul blocurilor. Eu cred ca nu se va intampla asa ceva. Oricum zvonuri tampite despre firme am auzit si eu cu gramada. Cand mi-am deschis firma in ro ,contabila mi-a spus ca daca intram in UE , contabilitatea la o firma cu activitate minima va costa de la 250 euro., ca se va incerca varianta sa platesti 10% din profit conbtabilului 10% avocatului si tot felul de prostii din astea. Oricum atata timp cat nu exista un proiect de lege , probabil ca informatiile astea s-au nascut la o bere si cum orice veste proasta se raspandeste repede.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 quote:Initial creeata de RufusAm auzit (din mai multe surse) ca de la anu' nu va mai functiona nici o firma in bloc. Notari, avocati, dentisti, coafezi si altii vor pleca in pribegie. Stiti ceva?http://community.webshots.com/user/tora97"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildeid="quote">id="quote">mie mi se pare foarte normal...dar nu prea cred ca o sa se intample.Mama de [copil]Lara Celine id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomecica Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 quote:Initial creeata de RufusAm auzit (din mai multe surse) ca de la anu' nu va mai functiona nici o firma in bloc. Notari, avocati, dentisti, coafezi si altii vor pleca in pribegie. Stiti ceva?http://community.webshots.com/user/tora97"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildeid="quote">id="quote">CE BINE AR FI . Tocmai s-a deschis un cazino la parterul blocului. Dar nu cred ca se va intimpla asa , mai ales la blocurile care au din constructie , la parter, spatii mari pt magazine .poate doar cele ce s-au deschis in apartamente.[xx(]luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZEfotografii si DESENELE ADRIANEI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 Atata timp cat locatarii sunt de acord, eu nu vad unde e problema. In Germania, la fel, medici, avocati au Praxis-uri in blocuri de locuinte. So what? Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Februarie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 1, 2006 eu cred ca problema e urmatoarea. anumiti "neni" influenti isi construiesc cladiri strict pt birouri si ca sa fie siguri ca au clienti si monopol asupra preturilor , fac presiuni pt modificarea legii. Daca reusesc sa modifice legea iti trantesc o chirie de cateva ori mai mare decat cea pe care ai fi platit-o intr-un apartament de bloc si afacerea e garantata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Nu vad motivul. Si nici nu cred ca ar fi bine. Din cate am inteles locatarii blocurilor in care sunt firme platesc o intretinere mai mica decat ceilalti. Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Mi se pare cam dura masura, si totusi, nu mi se pare normal sa exista cazinouri, cabinete stomatologice (baraie freza aia de te apuca toti nervii) intr-un bloc de locuinte. nunta2006 briza_mariiid="red"> ziua nuntii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionela-roxana Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Cand se deshide un magazin intr-un bloc,se face cu acordul asociatiei de locatari/proprietari.Atata timp cat 50%+1 persoane sunt de acord magazinul es deschide.Intradevar acestea platesc la intretinere putin mai mult...in blocul nostru se plateste 50 Ron in plus.Mie una i-mi convine...am la parter pe langa 3 buticuri (deci posibilitate de alegere),stomatologie,cabinet medical,librarie,cosmetica.....ce sa mai zic. Eu am un magazin in apartamentul meu(e drept magazinul e on-line)dar nici un vecin nu are nimik impotriva (sau cel putin nu stiu eu)......mi se pare aiurea sa fiu obligata sa inchiriez un spatiu atata timp cat nu e necesar. Plus de asta toate orasele se plang ca nu au atatea spatii comerciale cate ar trebuii.....daca desfiinteaza si firmele din apartamente unde se ajunge....?Daca vreau ceva gasesc numai in supermarket sau mall? Aiurea parerea mea..... Dar ce nu e aiurea in tara asta.... Roxi [gravi] 6+ si Rares 9. april.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Ar fi o obstructionare a liberei intiative . Atata vreme cat nu mai pot functiona acolo unde platesc putin (ap de bloc, sa zicem, uneori chiar locuinta asociatilor, daca activitatea firmei permite), nu ma pot "da afara" fara sa-mi ofere o alternativa corecta. Cele mai multe firme s-ar inchide, deoarece nu ar face fata chiriilor. Asta se doreste? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.