Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cluj rulz! (35)

Recommended Posts

NOIid="red">id="size4">

descantecid="green">

roxana1974id="orange"> - [copil] Serbanid="blue"> , 22 iunie 2004, pozeid="size1">id="green">

Danaid="purple">

carrieid="brown"> - [copil] Theodora Alexiaid="red"> , 30 mai 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralucaid="teal">

dpintilieid="maroon">

mariana tacheid="purple"> - [copil] Stefan Adrianid="blue">, 20 aprilie 2004, - poze1id="size1">id="green">

[copil] Simon Andreiid="blue">, 30 august 2005 - poze2id="size1">id="green">

pufymicid="limegreen">

ad_riannaid="green">

carinaid="orange">

caaraid="purple">

baby-boomid="brown"> - [copil] Eliseid="red">, 9 iulie 2004

canuta-om-sucitid="teal">

tuchiid="maroon"> -[copil] Dragosid="blue">, 3 aprilie 2003 - [copil] Medeaid="red">, 10 aprilie 2005

Moniqueid="limegreen">

laura_sid="green">

TatianaGid="orange"> - [copil] Clara-Mariaid="red">, 31 ian 2004, pozeid="size1">id="green">

nana_simid="purple">

Tinabeveid="brown">

AdelaPid="teal"> - [copil] Tudorid="blue"> , pozeid="size1">id="green">

m_monicaid="maroon">

Anneliseid="limegreen"> - [copil] Anaid="red"> , 9 iulie 2004

scarmanusid="green">

ra 75id="orange">

ancuzzaid="purple"> - [copil] Alessiaid="red">, 7 august 2004 (18,42), pozeid="size1">id="green">

lauradariaid="brown">

Ripleyid="teal">

nonnaid="maroon"> - [copil] Vladid="blue">, 20 octombrie 2003

scumpyy19id="limegreen">

Ilinca79id="green">

impreunaid="orange"> - [copil] Saraid="red">, 25 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

mihaela emaid="purple"> - [copil] Dariusid="blue">, 20 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

ralucamesid="brown"> - [copil] Stefaniaid="red">, 19 septembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

asiid="teal"> - [copil] Razvanid="blue"> , 7 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

codruta_grgid="maroon"> - [copil] Petra Alexandraid="red">, 9 august 2005, pozeid="size1">id="green">

henyid="limegreen">

paralutaid="green">

steauaid="orange"> - [copil] Alexandru Tudorid="blue">, 11 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

Flavia Mariaid="purple">

Monaganid="brown">

Daraid="teal"> - [copil] Dariaid="red"> , pozeid="size1">id="green">

Alexa-Ioanaid="maroon">

joszaerikaid="limegreen"> - [copil] Norbertid="blue"> , 7 decembrie 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralu-Catid="green">

svetyid="orange"> - [copil] Dan Emilianid="blue">, 26 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

machetutzaid="purple"> - [copil] Lucianid="blue">, 3 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

Boca Danielaid="brown"> - [copil] Alexid="blue">

Oaspetzi:

Tzuniid="orange">

jubicaid="purple">

Luciaid="brown">

Linusaid="teal">

Csyllaid="maroon">

ana_bid="limegreen">

sasoid="green">

Silvia Popaid="orange">

babygirlid="purple">

Olimid="brown">

country girlid="teal"> - [copil] Ilincaid="red">, 10 septembrie 2005, pozeid="size1">id="green">

Spor la scris!

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tocmai mi-am atins target-ul la poze pe ziua de azi, asa ca am timp un pic de DC.

Fug sa vad ce ati scris dincolo.

[dual]

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [bb] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Sanatate Maxima!!!

M-am documentat [:D]

Svety, Corina, gata, ati tradat cauza?

Intalnirea...Stanca a fost o scumpa [pup] [flo]; de Razvan ce sa mai zic! un dragut ca de obicei [olala] ...nu am facut poze [bang]...am urcat de 2 ori pana la et.3 cu Stefan in brate [bang]...Stefan iar a facut pe "razboinicul" (am citat-o pe Oana) [bang] [bang]...Roxa-boxa era aeriana (asa cum ne-a promis) [:D]....Elise suparata de la vaccin [:(]....iar nu am vorbit cu fetele mare lucru (eram dupa Stefan)...chec de la Stanca nu am mancat ca-s la cura [bang]....Thea si Dragos s-au jucat f bine impreuna, ca niste copii mari [olala]...Serbanel a cam luat starea de la mama...

Si uite asa, daca trag linia, pt mine nu a fost o intalnire f reusita...(cred ca m-am molipsit si eu de la Roxana!), desi am avut gazde minunate!

[dual]

Sanatate Maxima!!!

Mda. Se pare ca-s singurica prin zona, asa ca va zic si eu noapte buna!

[dual]

ps: Mi-e dor de Simona!

Sanatate Maxima!!!

`neata!

Brrrrrr! S groaznic cand eu inchid, eu deschid!

Copiii dorm...inca (banui ca nu7 pt mult timp)...eu...poze.

O zi superba!

Sanatate Maxima!!!

Neatza:)

Eu sunt fresh azi ca aseara n-am bantuit pe niciunde, au bantuit altii pe la noi:)

Voi siti cumva un magazin sau macar unde gasesc produse Hte Body Shop in Cluj? Sau tre sa astept pana merg la Bucuresti? Ca toate imi sunt pe terminate.

Si ma o intrebare care ma framanta tare: care aveti asigurari de viata si de care? Ca nu stiu care sunt mai bune, mie cel mai mult mi-au placut ofertele de la AIG si Aviva, da nu ma pot decide...

Aviva are insa o oferta tare faina, cu 60.000 ROL pe luna taxa de protectie, iti asiguri o gramada de clauze, vre-o 7 (in caz de boala, invaliditate, accident...), eu pe asta mi-o fac sigur, dar vreau si de viata. [help]

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

neata fetelor dragi

io-s la lucru deja[bang] si aseara m-am culcat numai pe la 12 ca m-am uitat la Jurnalul lui Bridget Jones partea 2-a.[olala]

sa va zic si eu de intalneala,io una m-am simtit ff bine.venind direct de la job dupa o zi stressanta eram cam tensionata dar am plecat f relaxata si bine dispusa, poate si fiind-ca fie-mea a fost cuminte si intelegatoare chiar si la plecare.in plus toti copiii s-au distrat copios, Razvan a fost o gazda tare dulce [pup]si entuziasta.numai Elise saracutza era amarata dupa vaccin.[pup]

si vreau sa va zic ca ne-am dus cu Oana si cu Dragos impreuna si la despartire copiii s-au pupat si tam-tam am inteles ca Theiutza a fost prima fetitza pupata de Dragos[il][il][;)].

iar d-soara azi dimineata a intrebat "Cand vine Dragos si Serban la noi?"[:)]

Mariana, asa-i ca n-am apucat sa pove f mult, da las ca cresc ei picii si o sa apucam si noi sa bem doua guri de suc linistite una dupa alta.

ce ziceti saptamana viitoare de o iesire numa fetele fara pici intr-o dupa masa(da va rog eu in timpul saptamanii[:D])

va pup, back to work

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Flavia, produse The Body Shop nu stiu sa fie in Cluj, si mie imi plac f mult,desi acuma ma declar fan convins Clinique.

legat de asigurari sa stii ca sotul meu are de viata pentru ca am luat credite si a fost obligatoriu sa ne facem

iar eu i-am facut la Theodora la Aviva un plan de investitii, cu 2 mil pe trimestru cu capitalizare pina la 18 ani si cu asigurare de viata pentru mine(adica daca mi se intampla ceva i se da o suma de bani).mie mi s-a parut ok.

pentru locuinta suntem asigurati la Allianz Tiriac

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Buna dimineata!

Mariana imi pare rau ca ai fost indispusa desia aratai foarte bine si nu am bagat de seama!

Chec mai e si azi doar ca e cam prajit de nu stiu care pici !

Cristiana imi pare bien ca v-ati distrat!Mai asta cu pupatul trebuie notata[:D]

Florina sper ca Elise e mai bine azi!

Simona ce mai faci?Pe unde umblii?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Familia meaid="purple">

Razvanid="purple">

Flavia am vazut ceva magazin asemanator cu BodyShop la parter in sora.Nu am intrat niciodata.

Noi aven toti 3 asigurari la ING.Sotul meu are pensie de vre-o 5 ani eu asigurare de viata de 2 ani si Razvan are de anul asta asigurarea academica.Noi suntem multumiti.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Familia meaid="purple">

Razvanid="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...