Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetele care detineti bebe si una sau mai multe matze, cum se inteleg? Se comporta frumos matzul [:D]?

Eu am avut o pisica multicolora, care a plecat in vacanta la parintii mei dupa ce am nascut. Este vaccinata si deparazitata la zi, face baita saptamanal, manichiura, pedichiura, toate cele...[:D].

Am zis ca atunci cand va mai creste un pic mandra mea sa-mi recuperez [pis]. Nu e deloc agresiva, s-ar juca non-stop.

Problema este urmatoarea: oricat de des as aspira si as peria pisoiul, nu pot sa adun toate firele de blana. Bebele va creste si va merge pe jos, de-a busilea, nu pot sa-l tin doar intr-o camera (interzisa pisicii [:p]), pisica se urca si ea in pat, pe canapea, etc. Si mi-e sa nu inghita puiul blana, mai ales ca am auzit ca unii bebelusi smotocesc pisicile de le merg fulgii [bruta] si raman cu blana-n mana...[:D]

Asa ca spuneti-mi si mie cum se inteleg ai vostri si cum protejati cat de cat copilul de par, ca asta-i problema cea mai mare (va rog sa nu imi dati solutii de genul "barbiereste pisica", asa cum m-a sfatuit cineva...[:-)))]).

Multumesc!id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am avut pisica si a fost ok pana a inceput fii-mea sa mearga de-a busilea.Dupa aceea i-am dat-o mamei ca imi era frica de par.Acum fiica-mea are 3 ani ,dar pisica nu o mai recuperez ca ii merge bine la mama.Si in plus mi-e frica sa nu nimereasca fii-mea la ladita si sa bage mana acolo..

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Si noi am avut o pisica " tomberoneza" dar cu toate vaccinurile la zi , sterilizata , etc si am exilat-o la ai mei cand am ramas gravida.Tot parul a fost problema , iar acum la 1 anisor , al BBlasei, tot e prea devreme pt repatriere.Adevarul e ca oricat de cuminte ar fi pisica ( suporta cu stoicism tot ) nu e BBlina la inaltime. Tot i-ar face draga-draga in toate felurile posibile si apoi isi baga degetelel in gurita .

Concluzia mea a fost ca trebuie sa mai asteptam pana cand Bblasa va intelege cum sta treaba.....

Melania [fetita](14.01.2005) si mama

[bum] www.photos.yahoo.com/cofratu

Noi avem si mata si caine. Pisica este preferata Rebecai. O mangaie, o mai smotoceste... De cele mai multe ori avem grija sa o spalam pe maini dupa o sesiune de joaca. Dar nu ne iese tot timpul. A ajuns si la ladita matei, intr-un moment de neatentie.

Ca si masuri de precautie, aveam grija sa o periem, ori de cate ori puteam intr-o zi, dar zilnic obligatoriu. Vaccinata si deparazitata. Si cam atat. Nu prea poti interzice accesul unui animal intr-o camera daca nu stai cu usile inchise. Am mai avut surpriza de a gasi pisica ghemuita in pat, la picioarele Rebecai...

Ioana si [zana] Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Va pup.

Si noi avem bb de 2 luni si pisica.Doarme la piciorele noastre in dormitor iar bb are patul langa al nostru.

Si mie imi e un pic frica de momentul "de-a buselea" dar o sa periem pisica si mai des si dat cu aspiratorul.

Stiu ca nu e suficient dar au fost multe cazuri de fam cu pisici si copil si totul a fost ok

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat Luca Alexandru-25 noiembrie 05

Solutie minune nu exista.Periata in fiecare zi,periate toate covoarele canapelele.etc.Eu i-am dat la a mea si vitamine si toate rahaturile ,dar tot degeaba.Tot lasa par si chef de periat non stop nu aveam.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Eu am un motanel birmanez, deci ff blanos. A avut perioade in care ii cadea parul de lasa dare prin casa. Dar i-am dat niste vitamine pt pelaj - nu mai stiu cum se cheama, o cutie dreptunghiulara, cu un birmanez pe ea - si mancare Purina tot pt blanita frumoasa. Si acu nu-i mai cade parul deloc; si il periem la cateva zile.

Si inca ceva: daca nu iese pe afara spala-l cat mai rar; pisicile au grija singure sa fie curate.

[pup] si tie si pisicii si lui bb![;)]

KIT

In concluzie, cred ca voi amana intoarcerea pisicii. Cred ca s-ar intelege bine cu bebe, dar mi-e teama de par. Asa ca o voi recupera cand Iulia va intelege cat de cat ce e aia pisica [:D].

Multumim pt. ajutor!

[pup]id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red">

Si noi am dus motanul "in vacanta la bunici" de cand am ramas eu insarcinata si l-am lasat acolo. Motivele ar fi in principal doua foarte spinoase:

1. parul

2. agresivitatea. Noi am avut pb mari cu el de doua ori, m-a lasat si cu semne, a avut doua accese de furie din alea de era sa chem pompierii, cand dintr-un pisoi dulce si cuminte s-a transformat intr-o fiara turbata. L-am castrat si de atunci nu a mai facut asa, dar am zis ca nu se stie niciodata, asa ca nu vreau sa risc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...