asi Publicat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 2, 2006 Gravidutele ,foste colege: [gravi]lunii august 2005 este: Catrinel 17id="red">-cap.49id="red"> [gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt: CamiMid="red">-cap.58 Virgiid="red">-cap.61 Shoricutzaid="red">-cap.62 [gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt: Iube 2001id="red">-cap.83 Alexia27id="red">-cap.83 [gravi]lunii decembrie 2005 este: Martha78id="red"> - cap. 97 [gravi][gravi][gravi] [gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt: floricikaid="red"> - cap. 98 anangel_lexiid="red">-cap.98 ionicaid="red"> -cap.99 Princessid="red">-cap.103 Adriana mica id="red">-cap.103 mexxaid="red">-cap.103 [gravi] lunii februarie 2006: MamiFloriid="red"> -cap 104 Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Februarie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 MamiFlori felicitari![bis][bis] Sa ai o sarcina usoara si un bebe salatos si la termen! Ce frumos am inceput acest nou capitol cu o noua [gravi].Sper sa nu fie singura. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubulina1 Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Felicitari mamiFloriid="red">! Haideti fetelor, s-a deschis listuta de februarie!!! Madana, Mishulina si Mironaid="red">, nu mai fiti suparici, si eu numar cu voi, eu sunt deja z3... Va pup pe toate si hai sa incercam sa fim optimiste![pup] Speranta moare ultima! Cununia noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madana Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Asi id="red"> imi place ca ai pus "gravidutze" in titlu . Deschisesem si eu capitol nou, dar l-am sters repejor ca am vazut ca ai fost mai rapida Sunt fericita ca sunt prima care scriu la capitolul tau [bis] Sper sa fie macar tot atatea gravidutze pe februarie cat au fost pe ianuarie. Oricum anul 2006 se arata destul de promitator. "Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"id="blue">[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madana Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Credeam eu ca sunt prima. Trebuie sa mai lucrez la viteza de reactie ca vad ca e cam lenta. "Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"id="blue">[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinna Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Asi id="red">Doamne da sa ai o mana buna si sa avem multe gravidutza la capitolul asta[pup] Cristinna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Februarie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Madana draga mea imi pare bine ca ai sesizat modifcarea in titlu dar nu e capitolul meu ci AL NOSTRU! Cristina sper sa fii si tu una dintre ele![flo] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentin156 Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 buna dimineata tuturor si o zi frumoasa.MAMIFLORI felicitari ,sa fiti sanatosi si tu si bb.CRISTINNA iti ti pumnii la fel si tie LIANA . TUTUROR[pup].EU inca sint cu uritii pe cap enachescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 Fetele, va rog mult, se poate o mana de ajutor? Am facut analize ziua a 14-a, si valorile au iesit mici, mai ales la estradiol (sub valorile de peak ovulator). Apoi, in ziua 20, progesteron de aproape 13. Doctorita ginecolog spune ca la valoarea asta, sigur am avut ovulatie. Nu am urmat nici un fel de tratament / stimulare. Voi ce imi spuneti, din exeprienta voastra? S-a mai intamplat sa va iasa analizele prost in ziua 14 si totusi sa iasa un progesteron destul de maricel? Ma simt ca o ciudatenie [V] Mentionez ca am ciclu la 26-27 zile, regulat, fara nici un fel de medicatie. Am obosit... cand aflu ca ovulez, cand aflu ca nu ovulez... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simonette Postat Februarie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 2, 2006 MamiFloriid="red"> felicitari!!! Asta chiar e un miracol!!! Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina fara pb pana la capat si sa aveti un bb sanatos[bis][bis][bis][bis] Liana, treci pe mess, ca am ceva imp. sa-ti spun! Simonettu, care va iubeste mult!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.