Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Facturi pt abonamente RATB

Recommended Posts

Conform noii legi (nu stiu care) nu se mai poate deconta nimic pe firma daca nu ai factura.

Am inteles ca pentru abonamentele RATB exista doar 2 centre in Bucuresti care elibereaza factura. Stie cineva care sunt acestea?

Daca trebuie mutat subiectul la Legilative sau Know how, rog administratorii sa-l mute ... M-am gindit ca la generale poate il vede mai multa lume ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da,s-au renuntat la acele norme de aplicare.Acum depinde si de firma.La noi,nu se deconteaza nimik daca nu avem factura,exceptand abonamentul RATB si motorina-unde nu sunt necesare facturi.

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

quote:Initial creeata de bogdanai

Conform noii legi (nu stiu care) nu se mai poate deconta nimic pe firma daca nu ai factura.Am inteles ca pentru abonamentele RATB exista doar 2 centre in Bucuresti care elibereaza factura. Stie cineva care sunt acestea?

id="quote">id="quote">Cam tarziu am vazut intrebarea ta dar sper sa te ajute. Un centru RATB al abonamentelor cu decontare prin virament este in piata Unirii, in spatele sediului BRD.. Deci cum mergi de la Universitate catre Piata Unirii, pe partea dreapta este sediul BRD. Si ocolesti partial sediu bancii.Asta era unul dintre sedii acum ceva timp. Noi am renuntat la aceste abonamente ca erau de 2 ori mai scumpe decat cele normale.La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

• 3 weeks later...
quote:Originally posted by joxy

Stiam ca s-a renuntat la acele norme de aplicare...Cu respect, G.Suntem urate... si ne tarim!id="size1">

id="quote">id="quote">Teoretic, da, s-a renuntat, am auzit la TV, dar practic nu stiu daca exista vreo hotarire care sa anuleze prima hotarire ...Eu am o firma, si un contabil (care lucreaza la o firma de contabilitate). Si el mi-a spus ca nu pot baga nimic pe firma fara factura, exceptie facind bonurile de benzina. Deci nimic de la posta, care nu elibereaza fatura, nu taxi, nu abonament RATB, nu cartele de metrou ... nimic din ce avea doar bon fiscal cu stampila !Nu prea ma intereseaza abonamentele decontate prin virament, tocmai pt ca stiu ca sunt mai scumpe, si nu ma avantajeaza sa scot banii din buzunar ...Daca stiti ceva mai mult, please ...Multumesc,Boghihttp://community.webshots.com/user/bogdanai

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...