Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Rezultat biopsie in 6 ore?!

CryssUK

Recommended Posts

Tatal meu diagnosticat cu cancer pulmonar in urma cu 8 luni, a facut trat cu chimio si apoi a mers la Bucuresti pt radioterapie.

Aici , dr-ii i-au facut o radiografie sumara (ca tomograful era stricat)si fiinda ii aparusera niste furuncuri, i-au luat o biopsie si au dat verdictiul ''luati-l acasa ca nu mai avem ce-i face !''

Eu nu pot pricepe cum se poate recolta o proba pt biopsie dimineata si la pranz se da rezultatul, care se vrea unul de viata si de moarte.

Va rog sa imi spuneti daca exista in Rom la ora actuala , aparate care dau rez unei biopsii in 6 ore.

Va multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Probabil ca i-au facut un examen histologic extemporaneu din proba recoltata. Se practica peste tot in lume, mai ales in timpul operatiilor facute pt formatiuni care se suspicioneaza ca ar fi cancer. Se face o coloratie rapida a fragmentului histologic prelevat si se vede la microscop, cautandu-se celule sugestive de semne de neoplazie. Nu este un examen la fel de fidel ca si examenul hitopatologic clasic care necesita mai multe etape de prelucrare a fragmentului timp de cateva zile, dar de multe ori rezultatele sunt superpozabile cu cele obtinute prin examenul clasic.

Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

Kittycat,

iti multumesc din suflet pt detalii.

Nu pot intelege cum niste dr de renume pot pune un diagnostic fatal pe baza unei radiografii si a unui examen histologic extemporaneu, unde gradul de acuratete nu este f ridicat!

Din cate imi amintesc eu acum are niste chisturi, dar inainte de Craciun a facut un fel de furuncul dureros plin cu un lichid si i s-a preluat proba de biopsie la Barlad.

Asa ca nu ar strica sa mearga mama sa vada ce rezultat a iesit la proba facuta in Barlad , pt ca aia e facuta in 2 sapt si ar tb sa fie mai aproape de realitate>

Acum ma intreb daca chisturile sunt de natura diferite(chiar daca seamana ca forma) e posibil unu sa fie canceros si altul nu?

Multumesc mult!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...