danotino Publicat Februarie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 3, 2006 buna fetelor! am deschis acest subiect pentru ca este foarte important sa aflam cum au ramas sau cum s-au tratat fetele [gravi]care au endometrioza! am aflat de curand, ca la elias, la dr T, sunt 12 [gravi] cu endometrioza. asteptam sa ne spuneti povestile voastre![flo][flo] va pup, danotino Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Februarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 3, 2006 Monica -Elena a facut un FIV reusit si avea endometrioza.Pe altcineva eu nu stiu care sa fi reusit sa ramana gravida si sa duca sarcina la termen. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danotino Postat Februarie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 3, 2006 eu chiar am auzit de fete care au endometrioza si au facut bebe. stii cumva de ce a facut FIV? oricum sper sa spuna chiar ea. si pe celelalte le rog sa ne scrie ... va pup, danotino Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Februarie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 3, 2006 Danotino Fiv a facut (cred) tocmai din cauza endometriozei.Stiu ca povestea ca si la nasterea prin cezariana a avut probleme mari. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danotino Postat Februarie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 mai, nu cred ca nu mai sunt fete care au endometrioza si au ramas. eu cred ca sunt chiar pe site-ul asta, chiar pacintele lui T. poate n-au vazut subiectul... nu cred ca sunt asa de rele. of! danotino Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M Oana Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Alexia 27id="red"> a facut laparoscopie cu Tutunaru, a fost curatata de endometrioza, iar luna urmatoare a facut inseminare cu Moisa si a reusit !!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanti Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Eu am fost op clasic chist de 6 cm, nu am luat nici un medicament dupa op, am rams dupa ~ 7 luni, iar acum bb se lasa asteptat sa vina pe lume am intrat in 40 saptamani Multa bafta [gravi]39+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dianadi Postat Februarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2006 Draga tantiid="red">, ma bucur tare mult de reusita ta, ti-am scris un PM, ca sa imi spui in detaliu ce tratament naturist ai urmat. Poti sa raspunzi si aici daca ti-e mai usor. Mersi mult! Sarcina usoara, bb frumos si sanatos! Daiana "Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanti Postat Februarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2006 dinadi nu ai primit pm de la mine? sper ca l-ai primit ca ti-am scris o gramada si imi este f greu sa stau la calculator, daca nu l-ai primit spune-mi pe PM , eu in orice moment astept sa vina bb [gravi]39+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinaalex Postat Februarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 18, 2006 fetelor, eu am ramas gravi la 6 luni dupa laparoscopie: in decembrie 2004 m-a operat la prof. Munteanu la Clinica Bega din Timisoara. Atunci mi-a depistat endometrioza. Aveam trompele infundate si de aceea am facut laparoscopie, sa descopere cauza. Dupa operatie,la 2 luni, am inceput trat. cu Diphereline, timp de 3 luni si imediat ce am terminat tratamentul am si ramas [gravi]. Despre asta am mai scris la "Trat. Diphereline/Cetrorelix" -cap.I . Asta a fost tot. Acum sunt in luna a 8a. P.S.: mai am o prietena, tot cu endometrioza, tot operata laparoscopic acum 1 an, care e insarcinata in luna a 3 a. Va urez tuturor succes!!! Nu este o boala ce nu poate fi tratata! ALINA si BB[baietel] 33+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.