Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Iaurt facut in casa


hristina

Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca daca vrei sa obtii iaurt, trebuie sa pui culturi de iaurt in lapte. Asa am facut o data, am pus 150 g iaurt intr-un litru de lapte, am tinut dupa aia la cald citeva ore, apoi am bagat la frigider. Intr-adevar, a iesit bun, dar noi nu sintem asa mari mincatori de iaurt (preferam alte produse lactate), ca sa merite efortul.

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

 

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mama mea face dar eu nu ma omor cu lactatele: unge un borcan cu smantana iar apoi il umple cu lapte caldut (incalzit in prealabil pe aragaz) si il lasa... la temperatura camerei (dar uite ca nu stiu exact in cat timp se face, pb vreo 24 de ore, sper sa nu vb prostii)

 

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu de obicei il fac asa: fierb laptele,il las sa se racoreasca un pic apoi pun cateva lingurite de iaut din comert.La 500ml de lapte pun cam 3-4 lingurite.Folosesc Cremoso de la Danone si nu iese deloc acru,iar branza pe care o fac din iaurtul asta este delicioasa.

 

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

 

 

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

 

 

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Laptele fiert il lasi un pic pana cand devine numai bun cat sa nu te friga. Foloseam drept maia pt iaurt un iaurt mai tare, mai bine inchegat, asat pana iti faci <prima productie>! Intr-un borcan de 400g puneam 2 lingurite de maia si le amestecam cu laptele cald. Apoi acopeream borcanul, eventual si cu niste paturici sau servete de bucatarie mai groase si il puneam la un loc caldut unde il tinem FARA sa il misc cca 12 ore; uneori si mai mult, depinde de cat de cald era in incapere. Dupa asta il puneam un pic in frigider, ca sa fie mai placut...Sper sa iti iasa cum trebuie. Poti folosi in loc de iaurtul de maia cate o lingurita de smantana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by michelle7

miha fierbi iaurtul pt branza?? sau il faci dupa metoda fara foc?


id="quote">id="quote">Michelle,nu cunosc metoda fara foc [:I].Pun pe foc pana aprope de punctul de fierbere,ca sa iasa branza moale si dupa aceea in strecuratoare.Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...