Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Voi ce parere aveti?

Recommended Posts

Buna la toata lumea.[hia]

O sa fiu scurta si la obiect. Daca sotul(prietenul) sau sotia(prietena) ar vorbi urat cu voi sau despre voi ce ar fi de facut? E bine sa treci peste,sa-i atragi atentia si sa inchizi ochii in speranta ca nu se va mai repeta?!

Voi cum ati proceda?Ati ierta?Ati zice e...e putin nervos,nervoasa n-o sa se mai repete?

Vi s-a intamplat sau ati procedat cu cineva asa?Si daca da din ce motive si cum au decurs lucrurile dupa aceea?

De ce sunt unele persoane asa?Si ce le face sa fie asa,sa le vorbeasca partenerilor asa.

Sper sa nu va deranjeze subiectul si astept cat mai multa pareri.Daca se poate as dori si parerea unui psiholog daca avem printre noi.

Va multumesc.

[pup]

Ely_S

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu sint psiholog dar iti pot spune parerea mea.

Daca te deranjeaza atitudinea lui, nu trebuie sa treci,tacit, peste asta.

E bine sa vorbesti cu el, sa ii spui raspicat ca te deranjeaza.

Si sa fii sigura ca a inteles.

Bineinteles ca nu trebuie sa va despartiti de la prima cearta, ca ala nu se mai numeste cuplu ci doi oameni adunati din greseala.

Dar nici nu trebuie sa-i permiti sa te trateze intr-un mod in care tie nu-ti convine sa fii tratata.

De la chestiile astea mici incep de multe ori rupturile mari...si ai multe exemple la subiectele anterioare.

Elise

Defineste “urit”. Daca prin urit intelegi vulgar atunci eu n-as sta la discutii si i-as da papucii. Apoi nota daca vorbeste vulgar nu ar avea sa ajunga vreodata sotul meu. Period.

Daca prin urit intelegi luat peste picior facut pe desteptul asta as admite uneori daca e beat. Acum depinde cit de des se imbata (mai mult de 1 data pe an nu admit). Daca ar vorbi despre mine i-as da papucii.

Aici nu exista iertare, dupa mine. Fiecare are limita sa, de cate ori poate sa suporte, insa cu cat lucrurile nu se rezolva de la inceput, cu atat se adancesc. Si nu sunt sanse sa nu se repete.

De ce o fac unii? Motivul initial nu e relevant, dar acceptarea celuilalt constituie clar o "invitatie" la repetitie.

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu am facut asa cand sotul la cearta a inceput sa tipe sau sa imi vorbeasca pe un ton urat:I-am zis ca eu nu pot sta de vorba cu el cand imi vorbeaste urat sau tipa.I-am explicat cu frumosul,a doua oara i-am intors spatele,si de a treia oara a inceput sa se controleze.Deci,se poate.Nu trebuie sa rabzi vorbe urate pt vor deveni si mai urate.

Multa bafta[flo]

poze noiid="size3">id="green"> [foto]

3 generatii [vampa] [hippi]

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2">

Sabina

cel mai "urit" lucru pe care mi l-a spus sotul meu a fost "hai, mai...nu fii gisca!".

Pe atunci nu eram casatoriti inca si asa de tare m-am suparat ca dupa ce i-am tinut o teorie, nu i-am mai raspuns la telefon vreo doua saptamini, pina ne-am impacat.

Deci, depinde cit de mult suporti si cit umor ai. Recunosc, sint foarte sensibila la cuvinte...nu accept nici macar sa se glumeasca pe seama mea...

Ideea este sa nu induri ci sa spui ce te deranjeaza si sa-i arati cit de serios vorbesti! Dar fara sa folosesti tu alte cuvinte jignitoare ca sa-l combati...fa-l sa inteleaga cu frumosul ca la voi in casa NU se vorbeste urit!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mi-e si rusine...eu nu prea sunt de felul meu prea vorbareata dar cred ca am mare nevoie de parerea cuiva...pt ca incep sa cred ca eu sunt aia nebuna.

Daca e sa ma iau dupa ce ati zis voi inseamna ca trebuia sa divortez de ceva timp.

Da...mi-a vorbit urat...la sensul ca m-a injurat(dute in .... mea,esti nebuna etc.)

Chiar sunt disperata si nu stiu ce sa fac?Oare cu ce am gresit nu pot sa-mi dau seama?Si el m-a mai suparat dar niciodata nu am putut si vb urat (nici macar in gluma sa-i zic ...hai nu fi nesimtit sau alte chestii).

Rufus te rog sa-mi zici ce te-ar putea face pe tine ca barbat sa-i vorbesti urat unei femei.In ce mod ar trebui sa te dezamageasca?

Va pup.

Ely_S

Pana la divort, incearca mai intai sa nu-i acorzi nici o atentie cand ti se adreseaza urat. Pana nu foloseste un ton normal si un vocabular decent, trateaza-l ca si cum n-ar exista, incearca doar o data sa privesti prin el ca si cand n-ar fi in fata ta si-ti garantez ca o sa-l afecteze mai mult decat pe tine vorbele lui, care sunt mai mult ca sigura ca exprima respectul pentru propria-i persoana.[cheers]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...