Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Birocratia intoarcerii la serviciu

Adnana1979

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu chiar asta am intrebat zilele trecute la biroul de resurse umane si mi s-a raspuns ca fix ziua de nastere a copilului e prima zi de munca (la mine este intr-o marti). Si spuneau ca daca pica in week-end, prima zi devine lunea urmatoare.

Astept si eu raspunsul lui Marius.

[pup]

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

OU 148 / 2005:

" Art. 11. - Plata drepturilor prevãzute de prezenta ordonanþã de urgenþã înceteazã cu ziua urmãtoare id="red">celei în care:

a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap; "

Deci nu de ziua copilului mami trebuie sa mearga la serviciu, ci abia de-a doua zi [:)].

Aha, multumim [flo]... acum tre' sa le arat doamnelor de la res. umane articolul din lege, sa stau si eu acasa de ziua copilului [biz]

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

• 3 weeks later...

Si eu vreau sa incep lucrul cu o luna inainte de a implini copilasul 2 ani. Oare la Primarie nu trebuie sa mergem sa declaram nimic, sa completam vreo anexa prin care sa cerem suspendarea drepturilor?

Pentru o luna eu nu mai solicit stimulentul de 3 milioane lei, cred ca ma complic. Cine imi raspunde si mie?

Multumiri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...