Adnana1979 Publicat Februarie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 3, 2006 Poate ma lamureste si pe mine cineva. Ce trebuie facut in momentul cand termini Concediul de Crestere a Copilului si vine vremea sa te intorci la munca. Cu cat timp inainte trebuie sa faci cererea de intoarcere sau ce ar trebui facut? Va multumsc anticipat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Trebuie facuta doar o adresa simpla prin care se informeaza institutia ca va reintoarceti la serviciu din data de, pt motivul precizat mai sus. Marius Pernes home page - www.marius.rdsor.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adnana1979 Postat Februarie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Multumesc Marius, dar spune-mi te rog care este data precisa a intoarcerii la servici.Ziua in care copilul face 2 ani sau urmatoarea, sau inainte? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Eu chiar asta am intrebat zilele trecute la biroul de resurse umane si mi s-a raspuns ca fix ziua de nastere a copilului e prima zi de munca (la mine este intr-o marti). Si spuneau ca daca pica in week-end, prima zi devine lunea urmatoare. Astept si eu raspunsul lui Marius. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 OU 148 / 2005: " Art. 11. - Plata drepturilor prevãzute de prezenta ordonanþã de urgenþã înceteazã cu ziua urmãtoare id="red">celei în care: a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap; " Deci nu de ziua copilului mami trebuie sa mearga la serviciu, ci abia de-a doua zi . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Aha, multumim [flo]... acum tre' sa le arat doamnelor de la res. umane articolul din lege, sa stau si eu acasa de ziua copilului [biz] Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adnana1979 Postat Februarie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Mersic de raspunsuri. Va doresc intoarcere placuta la servici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandyksch Postat Februarie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2006 Si sunt obligatorii analize medicale noi la reintoarcerea la serviciu , in cazul in care ai lipsit mai mult de sase luni? Mandy si Krisztián (23.10.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bumbucutza Postat Februarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2006 Si eu vreau sa incep lucrul cu o luna inainte de a implini copilasul 2 ani. Oare la Primarie nu trebuie sa mergem sa declaram nimic, sa completam vreo anexa prin care sa cerem suspendarea drepturilor? Pentru o luna eu nu mai solicit stimulentul de 3 milioane lei, cred ca ma complic. Cine imi raspunde si mie? Multumiri Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.