DanielaLaura Publicat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 4, 2006 Uterul retrovers poate sa implice probleme de sarcina si de nastere? Sora mea este insarcinata in 6 saptamani si cu aceasta ocazie a aflat ca are uter retrovers.Este speriata si nu stiu cum sa o linistesc. Daca ati trecut prin asa ceva ne puteti impartasi si noua din experientele voastre? Va multumim anticipat![flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 eu am uterul retrovers si am avut o sarcina superusoara fara nici o problema. nu stiu daca asta poate fi o cauza in cazul sarcinelor dificile. Lili si Serban (17 iunie 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dianami Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Buna, Daniela! Eu am uter retrovers, asta printre altele. Pot sa-ti spun sigur ca nu va avea nici o problema cu sarcina sau cu nasterea. Pe masura ce bebe creste, el va deveni antevers, iar dupa nastere ori ramane asa, daca problema a fost dobandita, ori merge iar in retroversie, daca problema e congenitala. Singura problema pe care o poate ridica uterul retrovers este aceea ca poate ramane mai greu insarcinata, asta daca si colul uterin are alta pozitie, lucru ce ingreuneaza ascensiunea spermatozoizilor. Si inca ceva: femeile cu uter retrovers au o tendinta spre constipatie, datorita pozitiei acestuia, dar nu e o regula. Cam astea ar fi problemele, dar cum sora ta e deja in 6 saptamani, inseamna ca au gasit drumul corect . Asa ca ii doresc sarcina si nastere usoare si un bebe sanatos! id="purple"> Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green"> [copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple"> Iulia Anastasiaid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 a, si am uitat sa-ti spun si ca am avut o nastere usoara, in sensul ca a durat aproape 3 ore incepand cu primele contractii pana la final. si am nascut natural fara epidurala. Lili si Serban (17 iunie 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Si eu ,si eu! Tot uter retrovers si am nascut fara probleme. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 si eu am uter retrovers si nici eu nu am stiut pana cand am fost insarcinata. Sarcina a fost super usoara si frumoasa-Am nascut prin cezariana pt. ca bebe era prea mare pt. bazinul meu. Mama de [copil]Lara Celine id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Cu uter retrovers ramai insarcinata un picutz mai greu, asta e singura diferenta. daca deja a ramas.... nu mai sint probleme. Felicitari si un bebitz sanatos. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olguttza Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 quote:Originally posted by EliseCu uter retrovers ramai insarcinata un picutz mai greu, asta e singura diferenta.id="quote">id="quote">Cred ca tocmai invers! Asa mi-au spus mie 3 medici...Uterul retrovers favorizeaza spermatozoizii si fecundarea. Astfel, ramai insarcinata mult mai usor decat in cazul unui uter pozitionat normal.Si, ca sa raspund la intrebarea initiala: NU, uterul retrovers nu afecteaza nici sarcina, nici nasterea!Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denise Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 si eu am uter retrovers; toti medicii la care am fost la ctr mi-au confirmat asta. Cu toate astea, am ramas insarcinata destul de usor si am avut o sarcina supr de super! bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana-Maria21 Postat Februarie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 4, 2006 Si eu am uterul tot retrovers iar doctorul a zis ca doar raman mai greu gravida in rest nu a zis ca as avea probleme in cazul unei eventuale sarcini.Dar ma bucur sa aflu de la alte femei ca chiar nu ai probleme.Multa bafta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.