Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul studentelor ( 4 )

Recommended Posts

CONTINUAREA DISCUTIILOR DE AICI: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52380&whichpage=10NOI SUNTEM:1.ALIKAV:ANUL 2,FACULTATEA DE CONTABILITATE,ASE2.ALINUTZA1980:ANUL 4,F.DE COMERT,ASE3.ALYAH:F. DE MARKETING,IASI- licentata?4.ANA_MARIA222:ANUL 2,F. DE COMUNICARE SOCIALA SI RELATII PUBLICE5.ANNE'MARY:F. DE DREPT,CONSTANTA- LICENTIATA6.BRAVEGIRL:ANUL 6,F. DE MEDICINA VETERINARA, ANUL 2,F. FINANTE BANCI,BUCURESTI7.CGABY:F. DE RELATII INTERNATIONALE,ASE-LICENTIATA...cu Stef8.DAII:ANUL 3,F. ECONOMIA TURISMULUI INTERN SI INTERNATIONAL,UNIV. ROMANO-AMERICANA,BUCURESTI9.DANNA2002:INGINERIA SI MANAGENENTUL SISTEMELOR TEHNOLOGICE,UPB10.ENDERBABY:ANUL 4,F. DE INFORMATICA,IASI11.FLAFI:LICENTIATA ... BUCURESTI12.GIANINA:ANUL 4,F. DE PSIHOLOGIE,BUCURESTI....cuSimona Andreea13.IRI SORI:ANUL 1, FAC DE PSIHOLOGIE BUCURESTI14.IULLY:ANUL 6,F. DE MEDICINA,BUCURESTI...cuCristian15.LYVYA:ANUL 1,F. DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE,ASE16.MAGGDA:ANUL 3,COLEGIUL UNIVERSITAR MEDICAL (F. DE MEDICINA ARAD)....cu Bianca17.MARAMIRU:ANUL 4,ASE18.MEGBENG:ANUL 6,F. DE MEDICINA,BUCURESTI(EX SUCEAVA)19.RALUALEXANDREI:ANUL 2,F. CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE,ASE20.SADDIE:ANUL 4,F. DE STIINTE POLITICE21.MIAG: Cibernetica la ASE Bucuresti-LICENTIATA, ANUL 1, Fac. de Medicina- Titu Maiorescu , cu Roland22.PNT_LOREDANA:ANUL 1, Contabilitate si informatica de gestiunemi-am permis sa trec si copii la cele care sutn mamici...sper ca nu e cu suparare...daca situatia nu e completa/corecta, astept sesizari!!! pana una alta insa, spor la povestit!!!"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

quote:Originally posted by andreea_trend

Multumesc pt felicitari...[bis][bis][bis][bis][bis]... si bafta cat mai multa si voua...Jokerid="red"> ... eu mai am examene la Dr.... mai exact ... luni am la dr. ecologig si sambata ... FINANCIAR[help][help][help]... tare imi e de inca o restantza....[help]... eu chiar nu pot sa invat financiarul asta...[bang][bang][bang]Nunta noastraPoze

id="quote">id="quote">Sa imi spui daca te pot ajuta cu ceva...id="teal">[ilp]Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hello... pe unde sunteti... am ramas singura pe aici...

Aaaaa... stiu ... invatati cu drag si spor[:-)))][:-)))][:-)))]

Azi am dat minunatul examen la dr. ecologic... o porcarie de materie... macar de o puneau si ei optionala... da de unde mai rau ca la penal [bang][bang]... si ca sa puna si cireasa pe tort... cand incercam si eu sa copiez... ce credeti... m-a prins... prin urmare

m-am facut si cu o restantza...[bang][bang]... si la ce ...la dr. ecologic... rusine sa-mi fie...[bang][bang][bang]

Sa aveti bafta la exameneid="red">

Nunta noastra

Poze

andreea_trend, [q][q][q]

lasa ca precis la urmatorul va fi bine!!!!!

eu nu prea le am cu copiatul... incerc sa ma inspir de la vreun coleg, dar nu vad bine...., iar daca vrea sa-mi sufle cineva mi-e atat de frica ca imi aud inima in urechi...

mi-e frica ca ma pune sa repet anul sau mai stiu eu sa ma dea afara...

6 ani - 14 februarie 2006

quote:Originally posted by CristinaT

andreea_trend, [q][q][q]lasa ca precis la urmatorul va fi bine!!!!!eu nu prea le am cu copiatul... incerc sa ma inspir de la vreun coleg, dar nu vad bine...., iar daca vrea sa-mi sufle cineva mi-e atat de frica ca imi aud inima in urechi...mi-e frica ca ma pune sa repet anul sau mai stiu eu sa ma dea afara...6 ani - 14 februarie 2006

id="quote">id="quote">Asa eram si eu...Da la asta chiar nu stiam o boaba... si am riscat[bang]... ca oricum nu aveam nimic de pierdut...Nunta noastraPoze

Andreea imi pare rau pt tine.

Voicu_bebi eu sunt csatorita de 11 1/2 ani, am o fetita de 7 1/2 ani si sunt studenta in anul 3, mai am anul 4.

Fetelor la examenul de sambata am luat 10!!![bis][bis]A fost nasol ca dupa scris ne-a bagat la oral dar am supravietuit!

bafta la exameneid="Arial">id="purple">

Magda [ispita] si [zana] Bianca 7 anisoriid="Arial Black">id="red">

http://community.webshots.com/user/danut1965

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...